2021 Nisan Anneleri

Canım etrafımda 3 tane arkadaşımın kızları Koç ne sen iste nede ben öyle diyim yani Koç erkekleri de öyle oluyorsa eğer ben balık olmasına razıyım ama pek mümkün değil gibi
Ben balığım seviyorum burcumu ama burç zor biraz Koç kadını güçlü olur anası gibi ağlak hayalperest olmasın

Kizlar mi gec gelir erkeklermi hele söyle bakambenim kizim da tam 40.haftada dogdu
Kızlar erken gelir derlerdi inanmazdım vızım ailede 38den önce geldi hep kızlar ama terside olabiliyor bünye ile alakalı o bence cnm ya nasip yani, ilk kızımda bu haftalar kasılma sancı hepsi vardı 37 doğdu, şimdikinde magnezyum hiç almadım henüz bişi yok şükür yerinde mutlu baş aşağı ve çok sakin bişi oldu 25den sonra kibar kibar hareketleri

Ozmn kizla erkekle isi yok cocugun kudurukluğuyla alakaliBenim oglan aksam oldumu basliyo geceyle gunduzu karistirdi simdiden napcaz bakalm

Ben kovayım asli nda koç istemiyorum ama balıkta istemem eeee çocuğu içinde tuttamayacgaima gore

Pişik olur oyle silmek lazim yine suyla

Ozmn kizla erkekle isi yok cocugun kudurukluğuyla alakaliBenim oglan aksam oldumu basliyo geceyle gunduzu karistirdi simdiden napcaz bakalm
Evet evet kız kardeşimin ilk kızı 37olmadan geldi ama hiperaktif başımızı döndürür yetişemiyoruz, ikinci kızı ise çok sakin kibar kendi halinde Benim ilk kızım gebeliğimde çok hareketliydi ama şimdi orta karar kendi halindedir, bu ise şuan karnımda pek sakin kendi halinde kibar hareketlerde bakalım çıkınca nasıl olcak

Insallah sakin yemesi icmesi yerinde bol bol uyuyan bebislerimiz olur

Kontrolden geldim kızlar çok yoruldum ya iyice ağırlaşmış hissediom nstye bağladılar baya iyi cikti şükür idrar kan flanda güzel cikti tansiyon hala dalgalı yine takip istediler bide 24saatlik idrar bakacaklar onun dışında çok sukur hiçbi skinti yok evlatcigim 2400 gr 47.5 cm olmus tosun oğlan diye seviyo doktor koca yanakliyi maşallahı var hala önde gününden ama doktorla anlaşma yaptım nisana kadar beklemek istediğimi soyledim gununu ne kadar doldurursa o kadar iyi diye kabul etti en fazla 10una kadr ama diye pazarlık yapti benle sonu sezaryen olcak gbi duruyomus değer kendi karar veripte erken gelmezsebende haberler böyle

Eklentiler

• IMG-20210225-WA0007.jpeg
    58,5 KB · Görüntüleme: 51
Bir an önce bitir herşeyini canım zaten şurda 4 haftamız kaldı en fazla yani oda..bende herşeyimi hazırladım haftaya temizliğim biter sonraki hafta da beşiğin nevresimlerini serip bitiş vericem
Haklısın canımm. Bi düzene sokup halletmem lazım herşeyi

Canım bence senin minik balık Burcu olacak zaten bebeklerin sadece %5 i zamanında doğarmış bide senin ileride olduğu için zamanında doğma ihtimali %5 ten de düşük
Eşim balık burcu oğlum öyle olcak sanırım koç için çok iyi şeyler duymadım zaten varsınn balıkk olsunn :)

Yaaa Koç burcu olsunlar benimde ilk bebeğim 37de geldi buna hergün 38 ve sonrası daha müsaitim diyorum Koç kızı olsun istiyorum
Sen böyle diyince bende atağa geçtim her an gelebilir ama sancı felan çıkmadı nst de biraz daha zamanım vardır bence :)
Koç burçları için çok zor diyolar ama

Maşallah canımm büyümüşş kuzucuk. bende artık tansiyon takibi yapcam yüksek çıktı Allah yardımcımız olsun

Maşallah canımm büyümüşş kuzucuk. bende artık tansiyon takibi yapcam yüksek çıktı Allah yardımcımız olsun
Aynen cnm büyüdü evlatlariniz çok sukur sağ salim gelsinler insallah protein flan kaçak yokmuş allahtan sadece takip edecekmişiz bunada sukur napalm edelim bakalm

Kızlar ayağım uyuşmuştu o sıra ayağa kalkim derken ters mi bastım noldu bilmiyorum acımaya ağrımaya başladı kenarı da şişti birazcık. Ayağımın üstüne basarken acıyo şuan. Ben ilkten geçer diye düşündüm ama geçmeyince de tedirgin oldum. İncindi felan mı acaba

Hamilelikte bağlarımız dokularımız gevşediği için hemen incinme oluyormuş. Ben de sağ el bileğini incittim, çok saçma şekilde, ayva kesiyordum ters tuttum.bicagi bileğim çok zorlandı birkaç gün ağrıdı geçti sonra. Senin de öyle olmuştur inşallah çabuk geçer. Çok üstüne basma daha kötü olursan bir doktoruna danışırsın.

İnşallah geçer nasıl olduğunu anlamadım zaten. Çok dikkat etmek gerekiyo cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…