2021 Nisan Anneleri

Yastığı yükselttim hamile yastığı almıştım onla yattım bir süre ama yüksekte yatmak da boynumu ağrıtıyor sürekli uyanıyorum normalde gebelikten önce hep yan yatardım sırtüstü yatınca kabus görürdüm şimdi de yan yatmaya zorladıkca sırtüstü yatasım geliyo sırtüstü ve sağa yatmak bebeğin kalbinin durma riskini artırıyo diye okumuştum yanlış belki ama nebiliyim stres oluyorum.Neyin iyi geldiğini de bir türlü çözemedim ilk 4 ay her gün kustum zaten arada abur cubur yiyorum ama yemediğimde de oluyor gebelikte bu midemden çektiğim kadar hiçbişeyden çekmedim

Geçen buralarda birileri yazmıştı sağa yatınca midesinin bulandığını.. Ben de bir sağ bir sol valla sırtım çok ağrıyınca sırt üstü de yatıyorum..

Jinekolog Dr. Kağan Kocatepe

Bebekte gelişme geriliği varsa, sağ veya sırt üstü yatışta tansiyon düşüklüğü ve fenalaşma ortay çıkıyorsa veya bazı riskli gebelik durumları söz konusuysa doktor anne adayına sol yana yatmasını önerebilir. Bunun dışında anne adayı uykuda veya istirahat halinde istediği ve rahat ettiği pozisyonu tercih edebilir. Sol yana yatış takıntısı anne adayında stres yaratabilir.

Demiş kendileri :))

32. hafta içerisindeyim ben zaten midemin kapağını ya kustum ya yedim mide kapağı diye bişey kalmadı yuttuğum herşey geri ağzıma geliyo onun dışındaki zamanlarda da sürekli mide yanması boğazım alev alev.

Aynen bide sağa yattığımda böyle yediklerim boğazıma kaçtıkca iyice stres oluştu bende akşam korkudan yatasım gelmiyo.

Ben silmiyordum çişte. Hiç pişik olmadı.

Çocugun kafası aşağıda ayakları yukarıda dir inan benimde ayakaltı aşağıda her türlü çok zor

Evet bu zamana kadar ağırdan alıyodum hep kendimi ama bugün de tansiyonum yüksek cıkınca doktor yatış verir dediklerin de biraz telaşlandım :)
Bir an önce bitir herşeyini canım zaten şurda 4 haftamız kaldı en fazla yani oda..bende herşeyimi hazırladım haftaya temizliğim biter sonraki hafta da beşiğin nevresimlerini serip bitiş vericem

Hepiniz gideceksiniz ben burda tek kalcam galiba mayısı bile bulabilir

Mayısın 2.haftası 42.haftam bitiyo

Yaaa Koç burcu olsunlar benimde ilk bebeğim 37de geldi buna hergün 38 ve sonrası daha müsaitim diyorum Koç kızı olsun istiyorum
Canım etrafımda 3 tane arkadaşımın kızları Koç ne sen iste nede ben öyle diyim yani Koç erkekleri de öyle oluyorsa eğer ben balık olmasına razıyım ama pek mümkün değil gibi

Tuh ya kasılma çok mu ağrı bende de var ama kasılma magnezyum içiyorum olmuyor. Ayaklar aşağıda çok zor valla kalkamıyorum... bekleyebilirim kadar bekle bence ...

Tuh ya kasılma çok mu ağrı bende de var ama kasılma magnezyum içiyorum olmuyor. Ayaklar aşağıda çok zor valla kalkamıyorum... bekleyebilirim kadar bekle bence ...
Benim ki takla atio surekli donuyo bi ara caprazdi sonra ayaklar yukar kafa asagidaydi magnezyum cok migdemi bulandiriyo icemiorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…