Bu aralar çok hamur işi yedim gerçekten dikkat edicem bundan sonra. Bakıcam ona biri daha önermişMaşallah kocaman olmuş, tansiyon için, hamur işi tuzlu tuketmemeye çalış. Eğer yediysenekstra su içmek lazım, ancak tolere ediyor vücut.
Tansiyon aleti için omron, annem de ben de onu kullanıyorum. Piyasada en önerilen marka.
OmronSelam kızlar. Doktordan çıktım bebeğim yine 15 gün önde 3 kilo olmuşdoğum zamanını etkiler mi diye sordum etkiler dedi doktor.15 kilo aldığımı söyledim çok almışsın Şekerli yeme dedi. Tansiyonum yüksek çıktı evde ölç 14ü geçerse gel dedi. Tansiyon aleti almam gerekiyor önerdiğiniz bi marka var mı?
Yaa benimkide kıpır kıpır aşağıdan bişeyi çıkıvercek gibi ayakta durmaya korkuyorum .. Dün gayet iyiydim şimdi wc ye gitmeye bile korkuyorum naısl birşey bu anlamadım..Kizlar ya bu sabah cocuk cati kemigime vurup duruyor baya bay canimi yakiyor yahu agiriyor oram resmen sizede oluyormu bole seyler
Maşallah bebişe ..Dikkat et bari yemene içmene .Selam kızlar. Doktordan çıktım bebeğim yine 15 gün önde 3 kilo olmuşdoğum zamanını etkiler mi diye sordum etkiler dedi doktor.15 kilo aldığımı söyledim çok almışsın Şekerli yeme dedi. Tansiyonum yüksek çıktı evde ölç 14ü geçerse gel dedi. Tansiyon aleti almam gerekiyor önerdiğiniz bi marka var mı?
Banada bu çocuk 38/39 a kadar beklemez gibi geliyor Allah korusunYaa benimkide kıpır kıpır aşağıdan bişeyi çıkıvercek gibi ayakta durmaya korkuyorum .. Dün gayet iyiydim şimdi wc ye gitmeye bile korkuyorum naısl birşey bu anlamadım..
Herkesin önerdiği gibi omron bende m6 modeli var 8 yıldır kullanıyorum çok memnunumSelam kızlar. Doktordan çıktım bebeğim yine 15 gün önde 3 kilo olmuşdoğum zamanını etkiler mi diye sordum etkiler dedi doktor.15 kilo aldığımı söyledim çok almışsın Şekerli yeme dedi. Tansiyonum yüksek çıktı evde ölç 14ü geçerse gel dedi. Tansiyon aleti almam gerekiyor önerdiğiniz bi marka var mı?
Her tarafa bulaşıyor çişi sonuçta, bence pişik olur. Çok enteresanmış, sürekli biri yeni bir fikir atıyor vallaGünaydın herkese tecrubelilerimize bir sorum varInstagram'da takip ettiğim bir bayan çocuk doktoru sadece çiş yaptıysa altını hiç silmeyin sadece bez degistirin,kaka varsa sabunlu suyla yıkayıp kurutup bez değiştirin diyor. Sadece çiş olduğunda altını silmezsek pişik olmazmi
Edicem artık . Tansiyonum yüksek çıkınca doktor yatıl yaptırır felan dediler bian korktum daha hiçbişeyim hazır değil diye :)Maşallah bebişe ..Dikkat et bari yemene içmene .
Maşallah uzun kullanımlı o zaman çok iyiHerkesin önerdiği gibi omron bende m6 modeli var 8 yıldır kullanıyorum çok memnunum
Bnde o durumdayim karnimda ahenk icinde dans ediyor atlıyor zıplıyor gbi anlamis degilimYaa benimkide kıpır kıpır aşağıdan bişeyi çıkıvercek gibi ayakta durmaya korkuyorum .. Dün gayet iyiydim şimdi wc ye gitmeye bile korkuyorum naısl birşey bu anlamadım..
Canım anneme De omron almıştım 7 8 yıldır kullanıyor şimdi fiyatlar biraz yüksek gibi sanırım ama ömürlük ve ölçümleri güvenilirBu aralar çok hamur işi yedim gerçekten dikkat edicem bundan sonra. Bakıcam ona biri daha önermiş
Kuzum hazırlan sen artık bebekte önde baya maşallah subannallah belki 2 3 hafta önden gelebilir tedbirli olmakta fayda var ufak tefek işler yorucu oluyor zaten anca hazırlanırsın doğuma kadarEdicem artık . Tansiyonum yüksek çıkınca doktor yatıl yaptırır felan dediler bian korktum daha hiçbişeyim hazır değil diye :)
Aslın da her eve şart gibi her zaman ihtiyacımız olabiliyor iyisini almak daha mantıklıCanım anneme De omron almıştım 7 8 yıldır kullanıyor şimdi fiyatlar biraz yüksek gibi sanırım ama ömürlük ve ölçümleri güvenilir
Evet bu zamana kadar ağırdan alıyodum hep kendimi ama bugün de tansiyonum yüksek cıkınca doktor yatış verir dediklerin de biraz telaşlandım :)Kuzum hazırlan sen artık bebekte önde baya maşallah subannallah belki 2 3 hafta önden gelebilir tedbirli olmakta fayda var ufak tefek işler yorucu oluyor zaten anca hazırlanırsın doğuma kadar
Oyy masallahhhhSelam kızlar. Doktordan çıktım bebeğim yine 15 gün önde 3 kilo olmuşdoğum zamanını etkiler mi diye sordum etkiler dedi doktor.15 kilo aldığımı söyledim çok almışsın Şekerli yeme dedi. Tansiyonum yüksek çıktı evde ölç 14ü geçerse gel dedi. Tansiyon aleti almam gerekiyor önerdiğiniz bi marka var mı?
Ne ara zaman geldi hiç anlamadımmmOyy masallahhhhKiz sen 2 hafta sonra dogurursun ozamann ayyy cok heycanliiii Ay mart ayina girmeye 3 gün kaldi heycan dorukta patir patir dökülecek bebeler buraya yerim onlariiii
Lütfen ama lütfen mart görünümlü subay anneleri giji yolu açma gizzz gününde dogurEvet bu zamana kadar ağırdan alıyodum hep kendimi ama bugün de tansiyonum yüksek cıkınca doktor yatış verir dediklerin de biraz telaşlandım :)
Kızı haftaki yazsan imzana görücez aynısını dünden beri şu bile fazlalık gelir mi çok yiyorum galiba herşey iidemden çıkacak gibi midede bulanıyor. Hatta guya bugün idrar testi yaptircaktım unuttum.. valla kendimi gece hep sırt üstü buluyorum sol en güzel sola yatKızlar benim gece uyurken akşam yediklerim ağzıma geliyor sonrasında da nefes boruma kaçıyor anlık boğazıma kaçma hissiyle öksürerek uyanıyorum öksürdükce midem bulanıyor kusmamak için zor tutuyorum kendimi özellikle sağ tarafıma yattığımda oluyor böyle birşey yaşayan varmı çok defa oldu bugüne kadar.Birde sağa yatmamak mı gerek acaba sırt üstü yatmamak gerektiğini biliyorum ama sürekli sola yatarak da rahat edemiyorum sol kolum omzum ağrıyor
Kaan Kocatepe’nin videosunu izle bence canım. Kendinizi kasmayın diyor uyku konusunda hafif eğimli bırakıp sırt üstü de yatıyorum ben altına battaniye falan katlayıp koyup biraz eğimli öyle de yatabilirsin ama en önemlisi bence yağlı yemekleri komple bırak. Ya da seni ne etkiliyorsa beni aşırı yağ ve salça çok kötü yapıyor mesela.Kızlar benim gece uyurken akşam yediklerim ağzıma geliyor sonrasında da nefes boruma kaçıyor anlık boğazıma kaçma hissiyle öksürerek uyanıyorum öksürdükce midem bulanıyor kusmamak için zor tutuyorum kendimi özellikle sağ tarafıma yattığımda oluyor böyle birşey yaşayan varmı çok defa oldu bugüne kadar.Birde sağa yatmamak mı gerek acaba sırt üstü yatmamak gerektiğini biliyorum ama sürekli sola yatarak da rahat edemiyorum sol kolum omzum ağrıyor