2021 Nisan Anneleri

Kızlar benim gece uyurken akşam yediklerim ağzıma geliyor sonrasında da nefes boruma kaçıyor anlık boğazıma kaçma hissiyle öksürerek uyanıyorum öksürdükce midem bulanıyor kusmamak için zor tutuyorum kendimi özellikle sağ tarafıma yattığımda oluyor böyle birşey yaşayan varmı çok defa oldu bugüne kadar.Birde sağa yatmamak mı gerek acaba sırt üstü yatmamak gerektiğini biliyorum ama sürekli sola yatarak da rahat edemiyorum sol kolum omzum ağrıyor
Canim ben kacgundur uyuyamiyorum ama sende şoyle yap reflu olayimiz artiyo yatmadan 2 3 saat once yemeyi kes bide yemekle sivi seyler tuketme su dahil yatmaya yakin içme yoksa yatinca agza geliyo ben o aci tatdan ve burnumun tikanikligindan uyuyamiyorum gercektrn bide sirtim falan agriyo

Kızlar benim gece uyurken akşam yediklerim ağzıma geliyor sonrasında da nefes boruma kaçıyor anlık boğazıma kaçma hissiyle öksürerek uyanıyorum öksürdükce midem bulanıyor kusmamak için zor tutuyorum kendimi özellikle sağ tarafıma yattığımda oluyor böyle birşey yaşayan varmı çok defa oldu bugüne kadar.Birde sağa yatmamak mı gerek acaba sırt üstü yatmamak gerektiğini biliyorum ama sürekli sola yatarak da rahat edemiyorum sol kolum omzum ağrıyor
Ben sana yazacakdim unutmusm senin reflü cosmus aksam 7 den sonra hic birsey yemiyorm ben doktor da aynisinu dedi sakin gece bisi yeme icme dedi cok az porsiyonlar yiyorm gun icesinde bir kahvalti bi aksam yemegim var ana ögün olarak.bu ikisi arasinda ufak atistirmaliklarim illaki var tabi.

Hamilelik reflüsü... Ben yıllardır reflü hastasıyım bununla yaşamayı bildiğim için hamilelikte pek sıkıntım olmadı şükür. Gece yatmadan önce bir şey yiyip içmeyeceksin, yastığını yükselteceksin ki benm reflü yastığım var ve mide kapakçığı sol tarafına yattığında tam olarak kapanır o nedenle soluna yatmaya çalışacaksın bunlara rağmen devam ederse gaviscon rennie gibi şurupları içebilirsin, katı kıvamlı oldukları için hem mide çıkışında hem de boğazda tabaka oluşturup yanmayı azaltır uyumadan önce 2 ölçek içersen rahatlatır canım çok geçmiş olsun.

Haklısın canımm. Bi düzene sokup halletmem lazım herşeyi 😊
Ayyy valla bende 4hafta kaldı belki daha az kaldı ama ben kıyafetlerini ne yıkadım ne çanta hazırladım ah şu son ana bırakmam başladım ama şimdi artık ilk iş çanta ve kıyafetler 🙏🏻

Ayyy valla bende 4hafta kaldı belki daha az kaldı ama ben kıyafetlerini ne yıkadım ne çanta hazırladım ah şu son ana bırakmam başladım ama şimdi artık ilk iş çanta ve kıyafetler 🙏🏻
Ben yikadim ütüledim ama hic kolay olmadi iki kez esim utuledi ben yarida birakinca cok zorlandim biran once hazirligina basla bence cok az kalmis senin

Ben yikadim ütüledim ama hic kolay olmadi iki kez esim utuledi ben yarida birakinca cok zorlandim biran once hazirligina basla bence cok az kalmis senin
Ayyy öle mi ya aman en sevmediğim ütü diye salladım hep yarın yıkayım ütüleyim bari, zaten akşamdan beri belime bir ağrı girdi değişik anlamlandıramadığım benim belden başlamıştı ilkindede düşünmemeye çalışıyorum stres olmayım diye

Aslında son ana bırakmamak gerekiyo nolcağı hiç belli olmuyo gerçekten erkenden hazırlamak lazım

Aslında son ana bırakmamak gerekiyo nolcağı hiç belli olmuyo gerçekten erkenden hazırlamak lazım
Ben evi her işi bitirdim bi bebekle ilgililer kaldı ne saçma asıl olcağı en sona bıraktım nedense ama bu hafta hazır ederim çünkü değişik şeyler hissetmeye başladım bel ve karın bölgemde ilkindede böle olmuştu anlamamıştım sanırım bavulu topladı benimki yola koyuluyor 🙈

Ben evi her işi bitirdim bi bebekle ilgililer kaldı ne saçma asıl olcağı en sona bıraktım nedense ama bu hafta hazır ederim çünkü değişik şeyler hissetmeye başladım bel ve karın bölgemde ilkindede böle olmuştu anlamamıştım sanırım bavulu topladı benimki yola koyuluyor 🙈
Benim ev işi de bitmedi neyse artık onları da halledim bi yandann :)

Ayyy öle mi ya aman en sevmediğim ütü diye salladım hep yarın yıkayım ütüleyim bari, zaten akşamdan beri belime bir ağrı girdi değişik anlamlandıramadığım benim belden başlamıştı ilkindede düşünmemeye çalışıyorum stres olmayım diye
Düsunme düsunme sen en azindan hastaneye gotureceklerini utule elinin altinda hazir olsun

Cok gecmis olsun umarim en kisa zamanda toplarlar ama son gunlerde yuksek ates cok duyuyorum cocuklarda ayni sebeple arkadasimin ogluda hastanede yatiyor once opucuk hastaligindan suphelendiler ama negatif cikti.
Simdi tuberkuloz testi yapacaklardi ama 4..gunu hastanede atesi yok artik cok sukur insallah tuberkulozdan da bir sey cikmayacak.
Benim oglumda gecen sene 6 gece kaldi hastanede inan 5 gun boyunca 4 saatte bir ates dusurucu yapiyorlardi 4. Saatte basliyordu cok caresiz kalmistim ama gecti sizinde gecicek insallah bazen oluyor cocuklarda.
Cok gecmis olsun.
Bugün de hastanedeyiz çıkamadık. Bu sefer kan değerleri bozuldu iyice. Ciğerler temiz. Bittim gerçekten yavrularımız hasta olmasın. Allah dermansız dert vermesin. İnsanın çocuğunun hasta olması ne kötü. Ben olayım ona bişey olmasın😔 bir de ikinci çocuğu yaptık ne cesaretse🤦🏻‍♀️
Elimizden birşey gelmiyor. Hala ateşine sebep bulamadılar bugün 6. Gün öpücük hastalığı da çıkmadı. İnşallah geçecek. Çok teşekkürler🌸

Bugün de hastanedeyiz çıkamadık. Bu sefer kan değerleri bozuldu iyice. Ciğerler temiz. Bittim gerçekten yavrularımız hasta olmasın. Allah dermansız dert vermesin. İnsanın çocuğunun hasta olması ne kötü. Ben olayım ona bişey olmasın😔 bir de ikinci çocuğu yaptık ne cesaretse🤦🏻‍♀️
Elimizden birşey gelmiyor. Hala ateşine sebep bulamadılar bugün 6. Gün öpücük hastalığı da çıkmadı. İnşallah geçecek. Çok teşekkürler🌸
Rabbim tez zamanda sifa versin insallah cok gecmis olsun

Bazen o kadar gündelik konulara takılıyorum ki somra böyle rahatsızlıklar oluyor tokat gibi hatırlatıyor sana en değerli şeyin aslında sağlık olduğunu. Evladınıza, eşinize, sevdiklerinize sıkı sıkı sarılın 🌸🌸🌸
Canim cok gecmis olsn birakma kendini en darda oldugunu dusundugun an aydinliga en yakin andir.Allah in izniyle kisa surede iyilesir insallah rabbim sifa versin sana da guc kuvvet versin insallah 🤲🤲

Bazen o kadar gündelik konulara takılıyorum ki somra böyle rahatsızlıklar oluyor tokat gibi hatırlatıyor sana en değerli şeyin aslında sağlık olduğunu. Evladınıza, eşinize, sevdiklerinize sıkı sıkı sarılın 🌸🌸🌸
Çok çok geçmiş olsun canım içini ferah tut en kısa sürede iyileşir inşallah...🤲

X