2021 Nisan Anneleri

Çok geçmiş olsunn Rabbim tez zaman da şifa versinn. Gerçekten tek önemli olan şey sağlık şu hayatta. Allah yardımcın olsunn

Yaa ondanmış demek sadece sağa yatınca oluyo zaten

Aynen ben midemi bastırsın diye sürekli bişeyler yiyorum yatmadan önce bile yemicem artık

Çok geçmiş olsun Rabbim acil şifa versin gerçekten tek önemli şey sağlık sıhhat

Benim ilk oğlum 11 nisan doğumlu. Kendi prensipleri var taviz veremediği. Kuralci ve akılcıdır. Güzel bir burç bence.
Severim prensipli insanları bende öyle okumuştum koçları o sebeple balık olmasından iyidir bir balık olarak fazla duygusallık her zaman zarar malesef

of cok uzuldum gercekten seni o kadar iyi anliyorum ki oglum hastanede yatarken asla dedim ikinci cocugu yapmam cunku cok sık hastalanan bir çocuk ve hastanede yatmadan toparlayamiyoruz.
Gecicek dua edicem sizin icin arkadasimi da cikarmadilar onunda oldu.
Pcr testi yapildi mi?

Çok geçmiş olsun geçen yıl kızım öpücük hastalığı rota ve influenza geçirdi üst üste mahvolduk 4 kg verdi. Ona olacağına bana olsaydı diye ağladım hep evlat çok çok zor gerçekten. İnşallah iyi olacaksınız geçecek bugünler de

Kızlar ben çok fenayım ya kaburgama vuruyor tak tak geçiriyor hissediyorum. İkk çocuğumda hiç yaşamamıştım böyle şeyler sürekli kasılıyor karnım. Normal di mi siz de böyle misiniz? Bir de Kızım ateşlendi 2 gecedir uykusuzuz. Gerçekten insan diyor ne cesaret 2.ye karar verdik

Çok teşekkürler. Evet yapıldı antikor mu antijen mi o da yapıldı. Hepsi negatif. Bu dönem zaten ilk kawasaki den şüpheleniyorlarmış. Çok vaka varmış çocuklarda.
Korona olmuyorlar ama allah korusun sonradan kalpleri zarar görüyormuş.
Şuanda da kızım için en çok üzerinde durdukları konu o zaten. Babası 3 ay önce korona geçirmişti. Bizde birşey olmadı ama öocuklar hiç belirti göstermeden sonradan böyle farklı hastalıklara yakalanabiliyorlarmış.
yeni doğan bebişleri çok iyi korumamız lazım. Doktor uyardı bugün.özellikle 1 yaş altının solunum sistemi tam gelişmediği için ekstra korumamız lazım.
Allah hepimize kolaylık versin

Bı testlerin birisi çıksa rahatlayacaktım hepsi negatif çıktı
Çok geçmiş olsun size de çok sevindim atlatmışsınız. Darısı başımıza

Aman dikkat edin 3. Günde devam ederse ihmal etmeyin hemen bir kanına baktırın

Gittim ve çok yaş muhabbeti yaptığı için açıkçası birdaha gitmek istemiyorum.iyi bir insan olabilir ama kadınların psikolojisinden anlamadığı belli ayrıca riskli gebelik yaşayanların gitmemesi gereken biri bilginize

Çocuklarda kovid böyle şeylere yol açabiliyormuş.daha dün izledim haberlerde.yani çocuk kovid geçirmese bile yanında birisi geçirdiyse nasıl oluyorsa etkilenebiliyormuş hatta hastalığın adı da mıs-c diye birşeymiş.inşallah tez zamanda rabbim şifasını verir.

Allah korusun ya insallah oyle bir sey degildir.
Wbc,plt, hgb ve crp degerleri nasil?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…