2021 Nisan Anneleri

Sabah sabah kendimi yaktım kızlar yaa kaynayan çay döküldü üstüme 1 kupa dolusu acısından çok korktum karnıma çok gelmedi allahtan ama alımda pijama yoktu bacaklarım tümden gitti:mad:ılık su tuttum aloevera sürdüm bide nemlendirici sürdüm ama hala acıyo başka napabilirim
Ayy yeni gördüm çok geçmiş olsun

Kızlar bir şey soracağım doğumdan önce saç boyatmayı düşünüyor musunuz? Haftaya doktoruma da danışacağım ama diplere bulaşmadan uçları yeniletsem ne olur ki bir buçuk yıldır kuaför yüzü görmedi saçlarım 😃 doğumdan sonra hiç gidemem diye düşündüm 😬
Canım ben 24. Haftada organik boya ile boyattım bir de doğuma yakın boyatırım fotoğraflarda kötü görünmesin

Günaydın herkese tecrubelilerimize bir sorum var ☺️ Instagram'da takip ettiğim bir bayan çocuk doktoru sadece çiş yaptıysa altını hiç silmeyin sadece bez degistirin,kaka varsa sabunlu suyla yıkayıp kurutup bez değiştirin diyor. Sadece çiş olduğunda altını silmezsek pişik olmazmi

Günaydın herkese tecrubelilerimize bir sorum var ☺️ Instagram'da takip ettiğim bir bayan çocuk doktoru sadece çiş yaptıysa altını hiç silmeyin sadece bez degistirin,kaka varsa sabunlu suyla yıkayıp kurutup bez değiştirin diyor. Sadece çiş olduğunda altını silmezsek pişik olmazmi
Duru suyla silmeli ya. Pişik olur tabi bence🙄

Evet bende aynı problem vardı. Her iki bacağımda topuk diz arası okadar çok kaşınıyorduki hep yara oldu 2 gün içinde. Randevuma daha 2 hafta olmasına rağmen bugün korktum gittim Dr. A. Hamilelikte olur normal dedi. Krem verdi günde 4 defa sür rahatlatır, kalıntısı onler dedi. Hatta şuan sürdüm oturuyorum. Ovadril losyon.
Benimde bugün kontrolüm var bakalım ne diyecek dr umarım sıkıntı olmaz bebekler için canım sıkkın 😞

Kendi çişini silmesin bakım nasıl yakiyor😅😅😅

Selam kızlar. Doktordan çıktım bebeğim yine 15 gün önde 3 kilo olmuş 😍 doğum zamanını etkiler mi diye sordum etkiler dedi doktor.15 kilo aldığımı söyledim çok almışsın Şekerli yeme dedi. Tansiyonum yüksek çıktı evde ölç 14ü geçerse gel dedi. Tansiyon aleti almam gerekiyor önerdiğiniz bi marka var mı?

Selam kızlar. Doktordan çıktım bebeğim yine 15 gün önde 3 kilo olmuş 😍 doğum zamanını etkiler mi diye sordum etkiler dedi doktor.15 kilo aldığımı söyledim çok almışsın Şekerli yeme dedi. Tansiyonum yüksek çıktı evde ölç 14ü geçerse gel dedi. Tansiyon aleti almam gerekiyor önerdiğiniz bi marka var mı?
Ben omron almıştım memnunum☺️

Masallah ne kadar buyumus.Saglikla zamaninda gelsin insallah🥰🥰🥰bende en son 27 de gittim bakalim onumuzdeki hafta neler diyecek🤣

2 aydan once artış bekleme dedi bana doktorum hemen etki etmez demisti cnm

Canım benim 8,5 e düşmüştü doktor damardan 2 ünite verdi hastanede 3 hafta sonra 11,5 e çıkmıştı artık doğuma 2 hafta kala falan tekrar yaparız. Ama 11in üstünü normal kabul ediyor doktorlar kadınlarda ve hamilelerde öyle demişti doktorum

Benim ferritin 6 çıkmıştı hamile kaldığımda 79 muş bebek hepsini çekmiş kullanmış depoyu dedi doğuma 4hafta olduğu için ve ilaç içemediğim zaman olmadığı içinde damardan 2kutu verdi serumla direk yüklenir depo doğumdaki ve sonraki kanamaya yeter dedi, serum olarak bugün aldım damardan bende şükür uğraştırmadı yarım saatte finiş😁
Doktorum 12 12.5 civarı olmasını istiyoruz, senin ki çok kötü değil ama yulseltmeliyiz dedi. Ilaci 3 e çıkartmami istedi. Ilk kez kansızlık yaşıyorum hamileliklerimde. Başlarda 14 civarıydı bebek vakumlamis ne varsa o kadar dikkat ediyorum protein alimima ama yetmemiş demek ki, bizim tırtılın vakum gücü daha fazlaymış 😂😂😂😂😂 inşallah toparlar kanım.

Maşallah kocaman olmuş, tansiyon için, hamur işi tuzlu tuketmemeye çalış. Eğer yediysenekstra su içmek lazım, ancak tolere ediyor vücut.
Tansiyon aleti için omron, annem de ben de onu kullanıyorum. Piyasada en önerilen marka.

X