Kaç yıl geçti canım üstünden doktorunla konuş belki normal doğum yapar bazı doktorlar riske atmıyor ama birçok doktor artık yapıyor belki sende yapabilirsinAy bende sezeryanliyim daha onceki dogumdan bir mucize olup normal yapiversem ne guzel olurdu
Canım benim 8,5 e düşmüştü doktor damardan 2 ünite verdi hastanede 3 hafta sonra 11,5 e çıkmıştı artık doğuma 2 hafta kala falan tekrar yaparız. Ama 11in üstünü normal kabul ediyor doktorlar kadınlarda ve hamilelerde öyle demişti doktorumKızlar kan sonucum.cikmis geçen ay 11.1 e düşmüştü hemoglobin, bu ay 11.4 normal aralık alt sınır 12.6 sizinkiler ne durumda?
Ilaci 2 katı kullandım, yediklerime ekstra dikkat ettim. Ama artmamış doğru dürüst.
Dikkat et onemli daha bi hafta once arkadasim ayni sekilde oldugu icin acil sezeryana alindi oda kaşıntısı falan varmis universitede yatmis falan takibini sıkı ol karaciger enzimleri onemli gebelikteKızlar merhaba hep okuyorm yazdıklarınızı 33+2 deyim alp değerim 194 çıkmış alt ast daha belli değil geçen hafta 34 tü karaciğer enzimleriyle ilgili sıkıntısı olan oldu mu
İkizler ya o sebeple mi yükseldi acaba
Kaşıntı oluyor fazlaca
Canım ilk hamileliğimde kolestaz yaşadım.son anda yetişmişim.beni baya korkuttular.çok yükselmişti ama benimkiler bu değerler ne ki...son ayımda hastane yatışı yaptırdılar.her gün nst ve sabah akşam kan alındı.bittim bittim üniversite hastanesinde denek gibi kullandılar gencecik hemşireler deldi kollarımı.kaşıntı ilaçsız geçmez...Kızlar merhaba hep okuyorm yazdıklarınızı 33+2 deyim alp değerim 194 çıkmış alt ast daha belli değil geçen hafta 34 tü karaciğer enzimleriyle ilgili sıkıntısı olan oldu mu
Kaşıntı oluyor fazlaca
Kızlar günaydın ben lohusa pijaması yerine pentiden normal bir pijama alacağım hastane için normalde s giyiyorum sizce s mi almalıyım bir beden büyük mü almalıyım doğumdan sonra da kullanmak istiyorum bir tane gecelik iki pijama yeter sanırım değil mi?
Ben de pentiden aldim hem pijamami hem geceliğine. Normal bedenimi aldim. S beden yani. 65 kiloya kadar çıktım. Gayet rahat oluyor.Canım saten ama ben 155 boyunda normalde de 50 kiloyum şimdi 64 penye olsa çık sıkıntı olmaz da
Neden yukseldigi önemli ben de gebelik zehirlenmesi var bu yüzden Alt ast değerlerim aylardır takip ediliyor tansiyon da yükseliyor mu takip etmelisin basit bir durum değil aman dikkat et lütfenKızlar merhaba hep okuyorm yazdıklarınızı 33+2 deyim alp değerim 194 çıkmış alt ast daha belli değil geçen hafta 34 tü karaciğer enzimleriyle ilgili sıkıntısı olan oldu mu
Kaşıntı oluyor fazlaca
İlk bebeğimde benimde karaciğer enzimlerim yüksek çıkıyordu ama şu an değerlerini hiç hatırlamıyorum canım.kaşıntıdan mahvolmuşum her yerim yara olmuştu kanıyordu falan bi krem ve ilaç vermişlerdi hafiflemişti doğumdan sonra geçmişti.Kızlar merhaba hep okuyorm yazdıklarınızı 33+2 deyim alp değerim 194 çıkmış alt ast daha belli değil geçen hafta 34 tü karaciğer enzimleriyle ilgili sıkıntısı olan oldu mu
Kaşıntı oluyor fazlaca
Doğumdan bir iki hafta önce meme ucuna koyup o şekilde kullanıyorsunuz. Sütyen ya da atletle meme arasında sabit kalıyor. Ucunu kapatıp, sabitleyin bir şekildegümüş kapaklar nasıl kullanılıyor acaba
Benim ferritin 6 çıkmıştı hamile kaldığımda 79 muş bebek hepsini çekmiş kullanmış depoyu dedi doğuma 4hafta olduğu için ve ilaç içemediğim zaman olmadığı içinde damardan 2kutu verdi serumla direk yüklenir depo doğumdaki ve sonraki kanamaya yeter dedi, serum olarak bugün aldım damardan bende şükür uğraştırmadı yarım saatte finişKızlar kan sonucum.cikmis geçen ay 11.1 e düşmüştü hemoglobin, bu ay 11.4 normal aralık alt sınır 12.6 sizinkiler ne durumda?
Ilaci 2 katı kullandım, yediklerime ekstra dikkat ettim. Ama artmamış doğru dürüst.
Canim ama kalp sorunum var ya risk almaz bence direkt sezeryan olacaksin demisti bakalimKaç yıl geçti canım üstünden doktorunla konuş belki normal doğum yapar bazı doktorlar riske atmıyor ama birçok doktor artık yapıyor belki sende yapabilirsin
simdi nasil düzeldimi? Hastanedemisiniz hala ne dediler? cok gecmis olsun.
Hiç riske atma canım ozaman önemli olan seninde bebeğinin de sağlıklı olması ikiside bir doğum şekli yeter ki sağlık olsun4.5 yıl gecti
Canim ama kalp sorunum var ya risk almaz bence direkt sezeryan olacaksin demisti bakalim
Dikkat et onemli daha bi hafta once arkadasim ayni sekilde oldugu icin acil sezeryana alindi oda kaşıntısı falan varmis universitede yatmis falan takibini sıkı ol karaciger enzimleri onemli gebelikte
Canım ilk hamileliğimde kolestaz yaşadım.son anda yetişmişim.beni baya korkuttular.çok yükselmişti ama benimkiler bu değerler ne ki...son ayımda hastane yatışı yaptırdılar.her gün nst ve sabah akşam kan alındı.bittim bittim üniversite hastanesinde denek gibi kullandılar gencecik hemşireler deldi kollarımı.kaşıntı ilaçsız geçmez...
Neden yukseldigi önemli ben de gebelik zehirlenmesi var bu yüzden Alt ast değerlerim aylardır takip ediliyor tansiyon da yükseliyor mu takip etmelisin basit bir durum değil aman dikkat et lütfen
Kızlar alt ast normal çıkmış sanırım eşim sonuçları almış ben daha göremedimİlk bebeğimde benimde karaciğer enzimlerim yüksek çıkıyordu ama şu an değerlerini hiç hatırlamıyorum canım.kaşıntıdan mahvolmuşum her yerim yara olmuştu kanıyordu falan bi krem ve ilaç vermişlerdi hafiflemişti doğumdan sonra geçmişti.
Bizim gelinde olmustu onunda ikizdi,dogum sonrasi dahiliyeye gitti ilac verdilsr oncd durdu kasintilari gebeyken cok bisi yapamamislardi.Kızlar merhaba hep okuyorm yazdıklarınızı 33+2 deyim alp değerim 194 çıkmış alt ast daha belli değil geçen hafta 34 tü karaciğer enzimleriyle ilgili sıkıntısı olan oldu mu
Kaşıntı oluyor fazlaca
Cok gecmis olsun umarim en kisa zamanda toplarlar ama son gunlerde yuksek ates cok duyuyorum cocuklarda ayni sebeple arkadasimin ogluda hastanede yatiyor once opucuk hastaligindan suphelendiler ama negatif cikti.Sağol canım. Hala hastanedeyiz ilaçla düşüyor ateş. Doktor da bırakmak istemedi ateşi düşmediği için. Döküntüler çıktı vücudunda öpücük hastalığı olabilirmiş. Bu akşam ve gece çıkmazsa yarın evimizde devam edeceğiz inşallah
Evet bende aynı problem vardı. Her iki bacağımda topuk diz arası okadar çok kaşınıyorduki hep yara oldu 2 gün içinde. Randevuma daha 2 hafta olmasına rağmen bugün korktum gittim Dr. A. Hamilelikte olur normal dedi. Krem verdi günde 4 defa sür rahatlatır, kalıntısı onler dedi. Hatta şuan sürdüm oturuyorum. Ovadril losyon.Kızlar merhaba hep okuyorm yazdıklarınızı 33+2 deyim alp değerim 194 çıkmış alt ast daha belli değil geçen hafta 34 tü karaciğer enzimleriyle ilgili sıkıntısı olan oldu mu
Kaşıntı oluyor fazlaca
Cok gecmis olsunÇok saolun kızlar hepsini deniyorum tek tek inşallah geçer