Maşallah kilosu çok iyiymsSlm kızlar şimdi kontrolümden çıktım, ferritinim 6idi tüm depoyu çekmiş bebek dedi, damardan bir iğne verdi bir seferlikmiş direk yüklenecekmiş depo hemen yaptır doğuma kadar kullansın bebekte dedi, b12 fısfıs verdi ve dvit i 10 damla yaptık, 34+4 üm usg de 35+2 gözüküyor bebek 2604 gr 48cm olmuş, nts ye 36da başlayacağız dedi bazıları 30da başlıyor hocam dedim o çok saçmalık bizim ülkeye özel bişi yurtdışında 36başlarlar dedi, bebek kafasını doğum pozisyonuna sokmuş yerleşmiş şu saatten sonra dönmez sanmam dedi, yüzünü göremedik prensesin süpriz yapacakmış bize
Benim ilk kızımda 37de 49 cm 3400 doğmuştu cnm bu daha iri be boylu ilerliyor, bende minyonum aslında uzun iri değilim 10kilo aldım ama demekki dediği gibi depolarımı sömürmüş bebek çokda yemiyorum her zamanki gibi iki öğün sabah akşam sadece çok hareketliyim ondan mı bilmem doğurcam daha oturamadım şöyle uzanıp yaMaşallah kilosu çok iyiymsbenim 33+1 1950 idi , minyonum zayıfım da doktor senden 3 kilo çıkmaz dedi 2600-2800 Max doğar dedi
Ben geçen hafta kontrolde sancım var diye bahsedince nst ye aldı beni yani 30+3 te. İlk gebeliğimde de erken başlayıp erken doğum yaptığımdan es geçmek istemedi. Kasılmam olmasaydı ne zaman alırdı bilmiyorum ama 36 dan önce almazdı sanırım.. Genelde bi sıkıntı yoksa o haftaları bekliyorlar.Kızlar mayıs anneleleri grubundayım ama nisan 26-28gibi doğum yapıcam Allah izin verirse.
NST kaçıncı haftanızda başladı acaba??ilk gebelikte 28.haftada başlattı nst yi , ama busefer farklı hastane ve doktordayım henüz başlamadı.gerçi şükür ağrı sancı kasılmam yok ama nst bir tedbir midir bilemedim.
Hepinize sağlıklı hayırlı ağrısız acısız doğumlar diliyorum.
Merhaba benimde ferritinim çok çok düşükmüş.o kadarda damar yolundan ilaç verildi ama baya sömürüyor bebişler.bana da martın 20si gibi iğne yapılacak doğum öncesi yapalım dediler.Şu an yurtdışındayım 29da başladılar nst ye ama benim şikayetimden dolayı başlandı.30+4 te 1800 civarı kilo 44 cm boy vardı tabi ben bunları çok ciddiye almıyorum genelde ölçümler yanıltıcı oluyor canım.Slm kızlar şimdi kontrolümden çıktım, ferritinim 6idi tüm depoyu çekmiş bebek dedi, damardan bir iğne verdi bir seferlikmiş direk yüklenecekmiş depo hemen yaptır doğuma kadar kullansın bebekte dedi, b12 fısfıs verdi ve dvit i 10 damla yaptık, 34+4 üm usg de 35+2 gözüküyor bebek 2604 gr 48cm olmuş, nts ye 36da başlayacağız dedi bazıları 30da başlıyor hocam dedim o çok saçmalık bizim ülkeye özel bişi yurtdışında 36başlarlar dedi, bebek kafasını doğum pozisyonuna sokmuş yerleşmiş şu saatten sonra dönmez sanmam dedi, yüzünü göremedik prensesin süpriz yapacakmış bize
Sezeryanda alinan dikis olmuyor ki benim ilk dogumumda sezeryandi 5. Gun bandaj aciliyor sadece hepsi bu yapistirma oluyor.Sezeryan olacaklar hemen korse takamıyorlar sanırım dikişlerin alınması ve 2-3 hafta geçmesi gerek diyorlar.Hatta normal doğum yapanlara da hemen önerilmiyor birkaç ggün geçsin diyorlar.En çok owli ve yamuna marka alıyor herkes
Yeni mi geldin ben mi görmedim hoşgeldin inşallah iyi haberlerle geçer..Yarin randevum var bakalım en som 29+2 yken 28 çıkmıştı bakım nolcak
Yeni geldim canım hosbuldum direkt daldimYeni mi geldin ben mi görmedim hoşgeldin inşallah iyi haberlerle geçer..
Sezeryan mi olacaksiniz sezeryandan sonra hemen mi taktiriyor?Hayırlı günler kızlar bizde kontrolden geldik bugün şükür herşey yolunda. Büyüme atağı yapmış bizimki 1 hafta öne geçmiş. haftasıyla günü gününe gidiyordu hep. Rahim ağzında hafif kısalma olmuş progestan başlıcaz gece 1 fitil dedi. Çok ciddi değilmiş ama önlem almak gerekiyormuş. Geçen hafta 2 3 gün ara ara ağrılarım olmuştu ondandır muhtemelen dedi. Ağrın olunca haber ver gel mutlaka dedi. İlk kez nst ye girdim 30+2 deyiz bundan sonra 15günde bir duruma göre 10güne çekecekmiş randevuları. Hastaneyi de anlaştık ege şehir e tamam dedi. Önden gidip hastaneyle görüşmeye gerek yokmuş sabah 6 gibi yatış yaptırıyorum 8 gibi alıyorum dedi. Ayy hayırlısıyla o günleri de görelim❤ geçen haftaki ağrılardan sonra panik olup çanta hazırlığına başladım biberon emzik dezenfekte etmesi kaldı. Korse konusu olmuş bugün hatırlattı dr.um korsen duruyorsa koy çantana yoksa al dedi. İlk doğumdan duruyor benim. Doğumda yanımda istiyor yani taburcu olurken veya ilk ayağa kalkarken taktırıyor. İlkinde de öyle yaptırmıştı çok rahat etmiştim. Her dr.un görüşü farklı kimisi 10 gün sonra diyor. Ben tecrübemi paylaştım
Aynen cnm serumla veriliyormuş 30dk sürer dedi, şimdiden verdi bebek çekebildiğini çeksin diye, bakalım bıraktık rayına sancılar 15dk bire düşmeden yatışa gerek yokmuş, su gelirse, kanama olursa haber et ama onun harici hiç bir sancıdan korkma 15dk düşmesi gerekmiş hayırlısıyla inşMerhaba benimde ferritinim çok çok düşükmüş.o kadarda damar yolundan ilaç verildi ama baya sömürüyor bebişler.bana da martın 20si gibi iğne yapılacak doğum öncesi yapalım dediler.Şu an yurtdışındayım 29da başladılar nst ye ama benim şikayetimden dolayı başlandı.30+4 te 1800 civarı kilo 44 cm boy vardı tabi ben bunları çok ciddiye almıyorum genelde ölçümler yanıltıcı oluyor canım.
Sen normal mi olacaksın canımAynen cnm serumla veriliyormuş 30dk sürer dedi, şimdiden verdi bebek çekebildiğini çeksin diye, bakalım bıraktık rayına sancılar 15dk bire düşmeden yatışa gerek yokmuş, su gelirse, kanama olursa haber et ama onun harici hiç bir sancıdan korkma 15dk düşmesi gerekmiş hayırlısıyla inş
Evet cnm inşallah nasip ederse, ilk doğumum normaldi bu ikinci seninSen normal mi olacaksın canım
Benim inş sezaryen olacak.geçtiğimiz mart ayında bebek kaybından dolayı bir sezaryenim var yani çok çok yeni.O yüzden normal doğum yapamam.Evet cnm inşallah nasip ederse, ilk doğumum normaldi bu ikinci senin
Evet sezeryan olcam nasipse. Benim dr.um öyle öneriyor taburcu olurken kendisi takıp öyle yolluyor. Tabi çıplak tene değil atlet üzerinden takmıştım ilk doğumum daSezeryan mi olacaksiniz sezeryandan sonra hemen mi taktiriyor?
Owli mi almistiniz?Evet sezeryan olcam nasipse. Benim dr.um öyle öneriyor taburcu olurken kendisi takıp öyle yolluyor. Tabi çıplak tene değil atlet üzerinden takmıştım ilk doğumum da
Sağlıkla gelsin cnm zaten normalde nasip işi ilki normaldi ama ikinci ne olur bilinmez sağlıkla gelsinlerde hiç farketmezBenim inş sezaryen olacak.geçtiğimiz mart ayında bebek kaybından dolayı bir sezaryenim var yani çok çok yeni.O yüzden normal doğum yapamam.
Amin canım.Ben bu yolda çok uğraştım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.eğer durumum müsait olsa ben de normal isterdim o anı yaşamak bambaşkaSağlıkla gelsin cnm zaten normalde nasip işi ilki normaldi ama ikinci ne olur bilinmez sağlıkla gelsinlerde hiç farketmezBende geçen martda kürtaj geçirmiştim sağlıksız gebelikti inşallah sağlıkla alırız
Teşekkürler benim gebelik zehirlenmem var böbrek ve karaciğer o nedenle yakın takip ediliyor ama iyiyiz bu güne gelmemiz mucizeGeçmiş olsun canım tam olarak ne vardı senin karaciğerde?
Aynen bundan sonra sorun olsa da çaresi var doğumBoşver kiloyu doğunca toparlar o gelişimi iyi ya çok sukur daha ne olsun öyle böyle doğum zamanını getirdin bak çok güzel direndin masallah size1 2 hafta bile yeter artık