2021 Nisan Anneleri

Maşallah kilosu çok iyiyms benim 33+1 1950 idi , minyonum zayıfım da doktor senden 3 kilo çıkmaz dedi 2600-2800 Max doğar dedi

Maşallah kilosu çok iyiyms benim 33+1 1950 idi , minyonum zayıfım da doktor senden 3 kilo çıkmaz dedi 2600-2800 Max doğar dedi
Benim ilk kızımda 37de 49 cm 3400 doğmuştu cnm bu daha iri be boylu ilerliyor, bende minyonum aslında uzun iri değilim 10kilo aldım ama demekki dediği gibi depolarımı sömürmüş bebek çokda yemiyorum her zamanki gibi iki öğün sabah akşam sadece çok hareketliyim ondan mı bilmem doğurcam daha oturamadım şöyle uzanıp ya

Ben geçen hafta kontrolde sancım var diye bahsedince nst ye aldı beni yani 30+3 te. İlk gebeliğimde de erken başlayıp erken doğum yaptığımdan es geçmek istemedi. Kasılmam olmasaydı ne zaman alırdı bilmiyorum ama 36 dan önce almazdı sanırım.. Genelde bi sıkıntı yoksa o haftaları bekliyorlar.

Merhaba benimde ferritinim çok çok düşükmüş.o kadarda damar yolundan ilaç verildi ama baya sömürüyor bebişler.bana da martın 20si gibi iğne yapılacak doğum öncesi yapalım dediler.Şu an yurtdışındayım 29da başladılar nst ye ama benim şikayetimden dolayı başlandı.30+4 te 1800 civarı kilo 44 cm boy vardı tabi ben bunları çok ciddiye almıyorum genelde ölçümler yanıltıcı oluyor canım.

Sezeryanda alinan dikis olmuyor ki benim ilk dogumumda sezeryandi 5. Gun bandaj aciliyor sadece hepsi bu yapistirma oluyor.
Ama belki teknik farkliliklari vardir bilemicem.

Sezeryan mi olacaksiniz sezeryandan sonra hemen mi taktiriyor?

Aynen cnm serumla veriliyormuş 30dk sürer dedi, şimdiden verdi bebek çekebildiğini çeksin diye, bakalım bıraktık rayına sancılar 15dk bire düşmeden yatışa gerek yokmuş, su gelirse, kanama olursa haber et ama onun harici hiç bir sancıdan korkma 15dk düşmesi gerekmiş hayırlısıyla inş

Sen normal mi olacaksın canım

Benim inş sezaryen olacak.geçtiğimiz mart ayında bebek kaybından dolayı bir sezaryenim var yani çok çok yeni.O yüzden normal doğum yapamam.
Sağlıkla gelsin cnm zaten normalde nasip işi ilki normaldi ama ikinci ne olur bilinmez sağlıkla gelsinlerde hiç farketmez Bende geçen martda kürtaj geçirmiştim sağlıksız gebelikti inşallah sağlıkla alırız

Amin canım.Ben bu yolda çok uğraştım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.eğer durumum müsait olsa ben de normal isterdim o anı yaşamak bambaşka hayırlısıyla gelsinler

Boşver kiloyu doğunca toparlar o gelişimi iyi ya çok sukur daha ne olsun öyle böyle doğum zamanını getirdin bak çok güzel direndin masallah size 1 2 hafta bile yeter artık
Aynen bundan sonra sorun olsa da çaresi var doğum ikimizde bi sağ sağlim kurtulalım kilosu da boyu da normale döner inşallah

Kızlar emzik aldınız mı?Ne marka aldınız?Ben bibs aldım bi de avent soothie alcam ama bir iki yere baktım bulamadım başka ne alabilirim diye merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…