2021 Nisan Anneleri

Dün e bebekte owli korsede indirim vardı ben de yamuna ile ikisi arasında kararsız kaldığım için almadım ama doğumdan sonra hemen takınca rahat oluyorsa alayım bari en yakın zamanda 🙄

Ben sevi bebe den almıştım reflü yatağını kılıfı gayet yumuşak pamuklu üzerinde yatırılabilecek şekilde yatağın baş kısmı zaten delikli bebek yüz üstü dönerse nefes alabilsin diye .Kumaş sentetik gibiyse bi çarşaf yada müslin serebilirsin
Ben de şu sevi bebenin çok fonksiyonlu olandan aldım, kiraz çekirdekli falan ama o kumaşı sevmedim, yine de bi müslin örtü daha iyi olur gibi geldi ya

Ben sevi bebe den almıştım reflü yatağını kılıfı gayet yumuşak pamuklu üzerinde yatırılabilecek şekilde yatağın baş kısmı zaten delikli bebek yüz üstü dönerse nefes alabilsin diye .Kumaş sentetik gibiyse bi çarşaf yada müslin serebilirsin
Bende sevi bebeninkini aldım. Kiraz çekirdekli olanı. Düz beyaz renkli. Aynısı mı acaba? Kumaşı güzelse sevindim 🤗

Ben de şu sevi bebenin çok fonksiyonlu olandan aldım, kiraz çekirdekli falan ama o kumaşı sevmedim, yine de bi müslin örtü daha iyi olur gibi geldi ya
Aynen ben de onu aldım kiraz çekirdekli yastık yanında hediye gelmişti ama kılıfı bana kötü gelmedi yıkadım hatta yumuşacık oldu

Benim de ilk doğum yapıştırma kızlar. İkinci de aynı olur dimi :KK64: ikinci diye farklı bi uygulama yoktur inşallah dikiş mikiş:eek: kesik izim hiç yok gibi çok memnunum çünkü:KK51:
Korse bende owli alacağım yada onun gibi cırt cırtlı başka bi marka. Kimi doktor hastanede taktırıyor kimisi bekletiyor. Ben ilk doğumda sormamıştım bile, cahillik :KK53: Ama annem evde şalla sarmıştı ikinci gün, o beni baya rahatlatmıştı hatırlıyorum. Cırtlı olanları istediğimiz gibi ayarlayabilirz sıkılığını, bence sorun olmaz hemen taksako_O
Benim ikiside yapıştırma canım çok memnunum iz kayboldu çabuk da iyileştim hatta ikinci daha kolay oluyor tecrübeli olduğun için sanırım.kuzenimi 3 ay önce dikişli yapmışlar ama devlet hastanesinde belki özel devlet diye mi farklı yoksa doktorun tercihi mi bilmiyorum

Benim ikiside yapıştırma canım çok memnunum iz kayboldu çabuk da iyileştim hatta ikinci daha kolay oluyor tecrübeli olduğun için sanırım.kuzenimi 3 ay önce dikişli yapmışlar ama devlet hastanesinde belki özel devlet diye mi farklı yoksa doktorun tercihi mi bilmiyorum
Sevindim 🤗 sağlıkla atlatalım inşallah 🙏

merhaba, aranıza yeni katıldım 33+4 gün olduk biz bugun 9 nisan doğum inşallah ama ne zaman olur bilmiyorum :) ne yaptınız hazırlıkları yaptınız mı :)
Hoşgeldin kuzum hayırlısıyla gelsin kuzucuk inşallah 🥰 ben bebek hazırlıklarını 30.haftada bitirdim yıkadım ütüledim bavulumuzu da hazırladım 🙃🙃 bu hafta da temizliğe başladım yavaş yavaş artık tek başıma ancak bitiririm 15 güne 😅

Merhaba hanımlar bebişler hızla büyüyor maşallah 🧿 hepsine bizim de dün kontrolümüz vardı kilo ve boy malum geriden geliyor ama doktorumuz gelişimi iyi dedi 2 haftada bir çağırdı benim karaciğer bozulması hafiften hızlandı dayanabileceğimiz kadar bekleyecek duruma göre hemen doğum 🥰🙏 yeter ki sağlıkla kurtulalım Allah hepimize kolaylık versin kızlar
Ohhh ohhh maşallah canım 33.haftayı gördün artık Allah’ın izniyle bu saatten sonra çok korkmayalım tabi yine de gününde gelirler inşallah 🤲🏻🤲🏻

Hosgeldiiin:anneadayı:Ben yeni başladım ya geç kalmış gbi hissediyorum yıkamaya başladım en azndan hastane çantası hazır olsa bari :işsiz: biberon sağma makinası emzik flan nasıl yapmam.lazim onları kaynatmalimiyim fikir versenize bana onlarida koymak istiyorum çantaya
Evet kuzum biberon emzik süt sağma makinesinin de bozulmayacak parçalarını kaynar suya koy kalsın biraz ama ben suyu kaynattım iyice altını kapatıp öyle koydum uçları bozulmasın diye sonra da bi güzel kurutup kaldırdım 😊😊

Doktorla alakali sanirim arkadasim aralikta yapti dogum onunda yapiştirma

Kızlar mayıs anneleleri grubundayım ama nisan 26-28gibi doğum yapıcam Allah izin verirse.
NST kaçıncı haftanızda başladı acaba??ilk gebelikte 28.haftada başlattı nst yi , ama busefer farklı hastane ve doktordayım henüz başlamadı.gerçi şükür ağrı sancı kasılmam yok ama nst bir tedbir midir bilemedim.
Hepinize sağlıklı hayırlı ağrısız acısız doğumlar diliyorum.

Kızlar mayıs anneleleri grubundayım ama nisan 26-28gibi doğum yapıcam Allah izin verirse.
NST kaçıncı haftanızda başladı acaba??ilk gebelikte 28.haftada başlattı nst yi , ama busefer farklı hastane ve doktordayım henüz başlamadı.gerçi şükür ağrı sancı kasılmam yok ama nst bir tedbir midir bilemedim.
Hepinize sağlıklı hayırlı ağrısız acısız doğumlar diliyorum.
Benimde o zamanlar başladı tedbir amaçlı ☺️

Slm kızlar şimdi kontrolümden çıktım, ferritinim 6idi tüm depoyu çekmiş bebek dedi, damardan bir iğne verdi bir seferlikmiş direk yüklenecekmiş depo hemen yaptır doğuma kadar kullansın bebekte dedi, b12 fısfıs verdi ve dvit i 10 damla yaptık, 34+4 üm usg de 35+2 gözüküyor bebek 2604 gr 48cm olmuş, nts ye 36da başlayacağız dedi bazıları 30da başlıyor hocam dedim o çok saçmalık bizim ülkeye özel bişi yurtdışında 36başlarlar dedi, bebek kafasını doğum pozisyonuna sokmuş yerleşmiş şu saatten sonra dönmez sanmam dedi, yüzünü göremedik prensesin süpriz yapacakmış bize ☺️

X