Ben de şu sevi bebenin çok fonksiyonlu olandan aldım, kiraz çekirdekli falan ama o kumaşı sevmedim, yine de bi müslin örtü daha iyi olur gibi geldi yaBen sevi bebe den almıştım reflü yatağını kılıfı gayet yumuşak pamuklu üzerinde yatırılabilecek şekilde yatağın baş kısmı zaten delikli bebek yüz üstü dönerse nefes alabilsin diye .Kumaş sentetik gibiyse bi çarşaf yada müslin serebilirsin
Bende sevi bebeninkini aldım. Kiraz çekirdekli olanı. Düz beyaz renkli. Aynısı mı acaba? Kumaşı güzelse sevindimBen sevi bebe den almıştım reflü yatağını kılıfı gayet yumuşak pamuklu üzerinde yatırılabilecek şekilde yatağın baş kısmı zaten delikli bebek yüz üstü dönerse nefes alabilsin diye .Kumaş sentetik gibiyse bi çarşaf yada müslin serebilirsin
Aynen ben de onu aldım kiraz çekirdekli yastık yanında hediye gelmişti ama kılıfı bana kötü gelmedi yıkadım hatta yumuşacık olduBen de şu sevi bebenin çok fonksiyonlu olandan aldım, kiraz çekirdekli falan ama o kumaşı sevmedim, yine de bi müslin örtü daha iyi olur gibi geldi ya
Evet benimki de o içi sünger zaten dış kılıfı da yıkadım kötü gelmediBende sevi bebeninkini aldım. Kiraz çekirdekli olanı. Düz beyaz renkli. Aynısı mı acaba? Kumaşı güzelse sevindim
Benim ikiside yapıştırma canım çok memnunum iz kayboldu çabuk da iyileştim hatta ikinci daha kolay oluyor tecrübeli olduğun için sanırım.kuzenimi 3 ay önce dikişli yapmışlar ama devlet hastanesinde belki özel devlet diye mi farklı yoksa doktorun tercihi mi bilmiyorumBenim de ilk doğum yapıştırma kızlar. İkinci de aynı olur dimiikinci diye farklı bi uygulama yoktur inşallah dikiş mikiş kesik izim hiç yok gibi çok memnunum çünkü
Korse bende owli alacağım yada onun gibi cırt cırtlı başka bi marka. Kimi doktor hastanede taktırıyor kimisi bekletiyor. Ben ilk doğumda sormamıştım bile, cahillikAma annem evde şalla sarmıştı ikinci gün, o beni baya rahatlatmıştı hatırlıyorum. Cırtlı olanları istediğimiz gibi ayarlayabilirz sıkılığını, bence sorun olmaz hemen taksak
SevindimBenim ikiside yapıştırma canım çok memnunum iz kayboldu çabuk da iyileştim hatta ikinci daha kolay oluyor tecrübeli olduğun için sanırım.kuzenimi 3 ay önce dikişli yapmışlar ama devlet hastanesinde belki özel devlet diye mi farklı yoksa doktorun tercihi mi bilmiyorum
Hoşgeldin kuzum hayırlısıyla gelsin kuzucuk inşallahmerhaba, aranıza yeni katıldım 33+4 gün olduk biz bugun 9 nisan doğum inşallah ama ne zaman olur bilmiyorum :) ne yaptınız hazırlıkları yaptınız mı :)
Ohhh ohhh maşallah canım 33.haftayı gördün artık Allah’ın izniyle bu saatten sonra çok korkmayalım tabi yine de gününde gelirler inşallahMerhaba hanımlar bebişler hızla büyüyor maşallahhepsine bizim de dün kontrolümüz vardı kilo ve boy malum geriden geliyor ama doktorumuz gelişimi iyi dedi 2 haftada bir çağırdı benim karaciğer bozulması hafiften hızlandı dayanabileceğimiz kadar bekleyecek duruma göre hemen doğum yeter ki sağlıkla kurtulalım Allah hepimize kolaylık versin kızlar
Evet kuzum biberon emzik süt sağma makinesinin de bozulmayacak parçalarını kaynar suya koy kalsın biraz ama ben suyu kaynattım iyice altını kapatıp öyle koydum uçları bozulmasın diye sonra da bi güzel kurutup kaldırdımHosgeldiiinBen yeni başladım ya geç kalmış gbi hissediyorum yıkamaya başladım en azndan hastane çantası hazır olsa bari biberon sağma makinası emzik flan nasıl yapmam.lazim onları kaynatmalimiyim fikir versenize bana onlarida koymak istiyorum çantaya
Doktorla alakali sanirim arkadasim aralikta yapti dogum onunda yapiştirmaBenim ikiside yapıştırma canım çok memnunum iz kayboldu çabuk da iyileştim hatta ikinci daha kolay oluyor tecrübeli olduğun için sanırım.kuzenimi 3 ay önce dikişli yapmışlar ama devlet hastanesinde belki özel devlet diye mi farklı yoksa doktorun tercihi mi bilmiyorum
Demekki her hastane her doktor farklı uygulama yapıyor.36.haftam dolumca nst baslicak benim
Benimde o zamanlar başladı tedbir amaçlıKızlar mayıs anneleleri grubundayım ama nisan 26-28gibi doğum yapıcam Allah izin verirse.
NST kaçıncı haftanızda başladı acaba??ilk gebelikte 28.haftada başlattı nst yi , ama busefer farklı hastane ve doktordayım henüz başlamadı.gerçi şükür ağrı sancı kasılmam yok ama nst bir tedbir midir bilemedim.
Hepinize sağlıklı hayırlı ağrısız acısız doğumlar diliyorum.