2021 Nisan Anneleri

Korse tamamen doktora bagli hemen taktiran da var ben hemen takicam sezrryandan sonra yurumek icin isini kolaylastiriyor birde yapilan oparasyonun turu de onemli benim doktor dikis degil yapistrma yapiyormua hic dikis olmayacak dedi ona sezeryan olan arkadaslarim bide ilkindede ben hemen korse degilde bi şalla sardim sıkıca cok rahat yuruyosun ozmn
Al bendende o kadar refluden agzimdaki acı tatdan uyuyamadim ve dondugum her tarafim agriyo kemiklerim falan gunduz bisey yok calisiyorum ama gec uyuyamadim bugun hic uykusuzumm
Allah kolaylik versin hepimize su gbi gecsin insallah

merhaba, aranıza yeni katıldım 33+4 gün olduk biz bugun 9 nisan doğum inşallah ama ne zaman olur bilmiyorum :) ne yaptınız hazırlıkları yaptınız mı :)
Hoş geldin sağlıkla zamanında gelsin kuzular

Tmm canım onlari bi arastirayim o zamn saol

Aaaa yapıştırma olayından hic bahsetmedi ya benim dr iyi güzelde çok konuşmuyor. Bem çok daraliyorum sıkı şeylerden ilk günler isteğe göre şal iyi olur dikişler alininca yumusak bir köşeye geçiş yaparim

Bende arkadasima sordum oyle ogrendim hic dikisi yok ve ilk kalkarken korse taktirip kaldirmis doktor.Korse cok sıkar dersen kalkinca hastanede biri şal baglasin inanilmaz rahat yuruceksin bak

Geçmiş olsun canım tam olarak ne vardı senin karaciğerde?

Dikiş artık hiç yok diye biliyorum hep yapıştırma yapıyorlar dikiş alınması da olmuyo.. Ama devlette dikiyorlardır belki.

Sağol canım çok şükür bende öyle düşünüyorm ikizler pek ayrı kalamıyomus ama hersey kısmet Rabbim hayırlısını versin inşaallah hepimize

Amin cümlemizin inşaallah canım yani cevremde tecrube eden de var onlardan da duydum biraz araştırdım da bakalım hayırlısı nasılsa öyle olsun inşaallah illa diretmiyorm ama kısmet olursa olsun isterim normali. Doğum bu kimse ninki kimseye benzemiyor ondan illa yapan var bende yapcam demiyorum Rabbim hayırla saglıkla kucagımza almak nasip etsin banada hepimize de inşaallah

Benim de ilk doğum yapıştırma kızlar. İkinci de aynı olur dimi ikinci diye farklı bi uygulama yoktur inşallah dikiş mikiş kesik izim hiç yok gibi çok memnunum çünkü
Korse bende owli alacağım yada onun gibi cırt cırtlı başka bi marka. Kimi doktor hastanede taktırıyor kimisi bekletiyor. Ben ilk doğumda sormamıştım bile, cahillik Ama annem evde şalla sarmıştı ikinci gün, o beni baya rahatlatmıştı hatırlıyorum. Cırtlı olanları istediğimiz gibi ayarlayabilirz sıkılığını, bence sorun olmaz hemen taksak

Kızlar selamlar, bu reflü yatağının üzerine bir şey sermeden mi yatıracağız bebişlerimizi, o çünkü bayağı yatak kumaşı gibi, tamam çıkarır sık sık yıkarız ama kumaşı güzel değil hiç, ne

Benimki daha gelmedi hatta bugün gelecek sanırım o sebeple kumaşını bilmiyorum henüz ama ben müslin bezlerden örterim diye düşünmüştüm..

Hayırlı günler kızlar bizde kontrolden geldik bugün şükür herşey yolunda. Büyüme atağı yapmış bizimki 1 hafta öne geçmiş. haftasıyla günü gününe gidiyordu hep. Rahim ağzında hafif kısalma olmuş progestan başlıcaz gece 1 fitil dedi. Çok ciddi değilmiş ama önlem almak gerekiyormuş. Geçen hafta 2 3 gün ara ara ağrılarım olmuştu ondandır muhtemelen dedi. Ağrın olunca haber ver gel mutlaka dedi. İlk kez nst ye girdim 30+2 deyiz bundan sonra 15günde bir duruma göre 10güne çekecekmiş randevuları. Hastaneyi de anlaştık ege şehir e tamam dedi. Önden gidip hastaneyle görüşmeye gerek yokmuş sabah 6 gibi yatış yaptırıyorum 8 gibi alıyorum dedi. Ayy hayırlısıyla o günleri de görelim❤ geçen haftaki ağrılardan sonra panik olup çanta hazırlığına başladım biberon emzik dezenfekte etmesi kaldı. Korse konusu olmuş bugün hatırlattı dr.um korsen duruyorsa koy çantana yoksa al dedi. İlk doğumdan duruyor benim. Doğumda yanımda istiyor yani taburcu olurken veya ilk ayağa kalkarken taktırıyor. İlkinde de öyle yaptırmıştı çok rahat etmiştim. Her dr.un görüşü farklı kimisi 10 gün sonra diyor. Ben tecrübemi paylaştım

Ben sevi bebe den almıştım reflü yatağını kılıfı gayet yumuşak pamuklu üzerinde yatırılabilecek şekilde yatağın baş kısmı zaten delikli bebek yüz üstü dönerse nefes alabilsin diye .Kumaş sentetik gibiyse bi çarşaf yada müslin serebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…