Korse tamamen doktora bagli hemen taktiran da var ben hemen takicam sezrryandan sonra yurumek icin isini kolaylastiriyor birde yapilan oparasyonun turu de onemli benim doktor dikis degil yapistrma yapiyormua hic dikis olmayacak dedi ona sezeryan olan arkadaslarim bide ilkindede ben hemen korse degilde bi şalla sardim sıkıca cok rahat yuruyosun ozmnGünaydın kızlar, bende şimdi dr dan çıktık. 32 hafta yarın bitiyor 1700 42 cm haftasıyla uyumlu dedi cok şükür bir sorun yok dedi. 2 hafta sonra tekrar çağırdı. O zamn nSt ye sokucakmiş. Sezeryan olacaklar korse takabiliyor mu dogumdan sonra alan var mi önerebileceğiniz bi marka ? Daralmadan çok aşırı rahatsız etmeden kullanılabilecek bisey istiyorum
Allah kolaylik versin hepimize su gbi gecsin insallahAl bendende o kadar refluden agzimdaki acı tatdan uyuyamadim ve dondugum her tarafim agriyo kemiklerim falan gunduz bisey yok calisiyorum ama gec uyuyamadim bugun hic uykusuzumm
Hoş geldin sağlıkla zamanında gelsin kuzularmerhaba, aranıza yeni katıldım 33+4 gün olduk biz bugun 9 nisan doğum inşallah ama ne zaman olur bilmiyorum :) ne yaptınız hazırlıkları yaptınız mı :)
Tmm canım onlari bi arastirayim o zamn saolSezeryan olacaklar hemen korse takamıyorlar sanırım dikişlerin alınması ve 2-3 hafta geçmesi gerek diyorlar.Hatta normal doğum yapanlara da hemen önerilmiyor birkaç ggün geçsin diyorlar.En çok owli ve yamuna marka alıyor herkes
Saol canimMaşallah bebişe . Ben ilkinde takmadım çok pişman oldum.. Şimdi doktoruma sorup takacağım ama ilk 10 gün takılmıyor sanırım.. Hele bir doğurayım da o zaman alırım diye araştırmadım.
Aaaa yapıştırma olayından hic bahsetmedi ya benim dr iyi güzelde çok konuşmuyor. Bem çok daraliyorum sıkı şeylerden ilk günler isteğe göre şal iyi olur dikişler alininca yumusak bir köşeye geçiş yaparimKorse tamamen doktora bagli hemen taktiran da var ben hemen takicam sezrryandan sonra yurumek icin isini kolaylastiriyor birde yapilan oparasyonun turu de onemli benim doktor dikis degil yapistrma yapiyormua hic dikis olmayacak dedi ona sezeryan olan arkadaslarim bide ilkindede ben hemen korse degilde bi şalla sardim sıkıca cok rahat yuruyosun ozmn
Allah kolaylik versin hepimize su gbi gecsin insallah
Brnimde aklıma gelmedi değilEşime denemeye karar verdim pek memnun kalmıycak ama banane
Bende arkadasima sordum oyle ogrendim hic dikisi yok ve ilk kalkarken korse taktirip kaldirmis doktor.Korse cok sıkar dersen kalkinca hastanede biri şal baglasin inanilmaz rahat yuruceksin bakAaaa yapıştırma olayından hic bahsetmedi ya benim dr iyi güzelde çok konuşmuyor. Bem çok daraliyorum sıkı şeylerden ilk günler isteğe göre şal iyi olur dikişler alininca yumusak bir köşeye geçiş yaparim
Geçmiş olsun canım tam olarak ne vardı senin karaciğerde?Merhaba hanımlar bebişler hızla büyüyor maşallahhepsine bizim de dün kontrolümüz vardı kilo ve boy malum geriden geliyor ama doktorumuz gelişimi iyi dedi 2 haftada bir çağırdı benim karaciğer bozulması hafiften hızlandı dayanabileceğimiz kadar bekleyecek duruma göre hemen doğum yeter ki sağlıkla kurtulalım Allah hepimize kolaylık versin kızlar
Benim de sırtım fena ağrıyor ayakta durup bir iş yapamıyorumSırt ve kalça kemiği ağrısı normalmiş ama çok mutsuz ediyor ya
Çok geçmiş olsun Allah şifa versinHiç aklıma gelmiyorum inanın bütün vücudu mırardı çocuğun gözümün önünde ağlamaya başladım
çocuklar hasta olmasın biz olalım onlar olmasın
Ben bi 5 saniye göğsüme tuttum başka türlü anlayamadım baktım vakumladı bıraktım hemenBen de elime avucumun ortasına bastırdım ama hiç çekmedi .. Bozulmuş dedim :) var sa bir bilen bize de öğretsin yahu kendime takmaya korktum bende .
Dikiş artık hiç yok diye biliyorum hep yapıştırma yapıyorlar dikiş alınması da olmuyo.. Ama devlette dikiyorlardır belki.Aaaa yapıştırma olayından hic bahsetmedi ya benim dr iyi güzelde çok konuşmuyor. Bem çok daraliyorum sıkı şeylerden ilk günler isteğe göre şal iyi olur dikişler alininca yumusak bir köşeye geçiş yaparim
Çok şükür canım amin hepimizin yolunda gitsin hayırlısıyla inşaallahMaşallah herşey yolunda ilerliyor Rabbim herşeyi gönlüne göre versin. Dilediğin gibi doğumun olsun insallah.
Sağol canım çok şükürMaşallah masallah tombik ikizlerimiz çok guzel buyumus çok sukur gönlümüze göre doguruveririz hepimiz inşallahnormal doguruverirsin ama bence birinci.cikinca ikincide takılır gelir peşine hemencik zaten baş aşağı bekliyorlarmış az daha dayansınlar mis gbi olur
Amin cümlemizin inşaallah canımAyy çok heyecanlı Allah gönlüne göre versin eminim araştırmışsındır nasıl oluyor normal doğumda bebeler hemen peşpeşe mi geliyor yoksa biri doğuyor biraz zaman mı geçiyor o arada anne biraz dinlenir belki yoksa hemen öbürü mü kanala giriyor
Benimki daha gelmedi hatta bugün gelecek sanırım o sebeple kumaşını bilmiyorum henüz ama ben müslin bezlerden örterim diye düşünmüştüm..Kızlar selamlar, bu reflü yatağının üzerine bir şey sermeden mi yatıracağız bebişlerimizi, o çünkü bayağı yatak kumaşı gibi, tamam çıkarır sık sık yıkarız ama kumaşı güzel değil hiç, ne
Ben sevi bebe den almıştım reflü yatağını kılıfı gayet yumuşak pamuklu üzerinde yatırılabilecek şekilde yatağın baş kısmı zaten delikli bebek yüz üstü dönerse nefes alabilsin diye .Kumaş sentetik gibiyse bi çarşaf yada müslin serebilirsinKızlar selamlar, bu reflü yatağının üzerine bir şey sermeden mi yatıracağız bebişlerimizi, o çünkü bayağı yatak kumaşı gibi, tamam çıkarır sık sık yıkarız ama kumaşı güzel değil hiç, ne