Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    6
Kızlar selam ben 2 gündür ishalim ya :( doktor kabızlık için magnezyum vermişti ya onu içtikten sonra başladı bende dün içmedim bidaha enfeksiyon olduğunu düşünmüyorum çünkü ateş vs yok

Kızlar selam kontrolden geldim
Hersey yolunda kalp atisini da duydum
Geç yumurtlama olduğu için şuan 8+1 görünüyor o sebeple sat i güncelledik 11 Şubat oldu Topuzlu Topuzlu guncrlleyebilirsin canım tahmini dogum
Gene 3 kasim gibi canım kalp atışı da 8+1 yaz canım
Gözün aydın balım 🌸

selamlar herkes iyidir umarım. Ben çok sinirliyim ya annem herkese söyledi daha 6+1 insaf kalp atışı duymadım ya eşimle anneme söylemeyin dedikçe bunu yapıyolar delirdim. 😔
En nefret ettiğim şey ya ilk gebeliğimde bana da bunu yaptılar ve hala öfkesini yaşıyorum. Şimdi benim korkumdan kimse ağzını açamıyor😂

Kızlar selam ben 2 gündür ishalim ya :( doktor kabızlık için magnezyum vermişti ya onu içtikten sonra başladı bende dün içmedim bidaha enfeksiyon olduğunu düşünmüyorum çünkü ateş vs yok
Ben hamileliğin başından beri her an ishalim😂 yani bağırsaklarım hep boş kalıyor bi yandan iyi😂

Aaa ters tepti simdide desene tuh. Azicik peklik verecek seyler yesen canim haslanmis patates filan gibi? Benim de arada ishal oluyor malesef ama normalde de bagirsaklarim cok hareketlidir o yuzden takilmamaya calisiyorum kabizliktan iyidir diye dusunerek

Kendiliğinden olması daha iyi ilaç yapınca çekilir dert değil 😀
Bide bisey sorcam benim belirtilerim hep dalgalı. Bigün çok göğüslerim ağrıyor bigün pek ağrımıyor. Bikaç gün üst üste çok mide bulantısı kusma oluyor sonra geçiyor. Bu hamilelik belirtileri hep böyle kaybolup kaybolup geri mi geliyor acaba

Bide bisey sorcam benim belirtilerim hep dalgalı. Bigün çok göğüslerim ağrıyor bigün pek ağrımıyor. Bikaç gün üst üste çok mide bulantısı kusma oluyor sonra geçiyor. Bu hamilelik belirtileri hep böyle kaybolup kaybolup geri mi geliyor acaba
Bence öyle dün mesela göğüslerim acımıyordu fazla hatta bi laaaan noluyo dedim🤣 bu sabah el değmiyor

Benim de oyleeeee 😩😩 hos bi haftadir fiks prilam ictigim icin icmesem nolurum bir fikrim yok. Ama bazi gunler ilac icmemisim gibi bulaniyorum mesela. Dun aksam annemde yemekteydik hersey superdi, eve donduk 12 gibi kapidan girince kendi evim koktu sanki ve ogurmeye basladim istemsiz. Esim diyor ki bir sey kokmuyor mis gibi evimiz kendine gel🤣🤣 yani abuk sabuk seylerden tiksiniyorum filan. Memelerim bir cok aciyor bir acimiyor. Kasik agrim haftanin yarisi var yarisi yok

Aaa ters tepti simdide desene tuh. Azicik peklik verecek seyler yesen canim haslanmis patates filan gibi? Benim de arada ishal oluyor malesef ama normalde de bagirsaklarim cok hareketlidir o yuzden takilmamaya calisiyorum kabizliktan iyidir diye dusunerek
Kuzum valla bugün ne bulursam yicem kahve de iyi geliyormuş kahve de içicem başım da ağrıyor çok su kaybetti vücudum herhalde baş ağrım başladı

Kuzum valla bugün ne bulursam yicem kahve de iyi geliyormuş kahve de içicem başım da ağrıyor çok su kaybetti vücudum herhalde baş ağrım başladı
Evet suya aban ishalde canim bolca icmeye calis zorla kendini. Aslinda kola icirilirdi biz cocukken ishal dursun diye🤣 ama kolayi oneremicem su an sana ahahah

Canım sen nasıl oldun? Nasıl gidiyor tedavin ne zaman çıkacaksın hastaneden
Canım ben dün gece çıktım hastaneden. Bi hap verdiler bulantı için bu daha iyiymiş. Şimdi onu deniyorum umarım faydası olur.🙏 evimi kızımı çok çok özlemişim evde olmak da bir nimetmiş bunu anladım. 🙏

Canım ben dün gece çıktım hastaneden. Bi hap verdiler bulantı için bu daha iyiymiş. Şimdi onu deniyorum umarım faydası olur.🙏 evimi kızımı çok çok özlemişim evde olmak da bir nimetmiş bunu anladım. 🙏
Canim cok sukur cok sevindim senin icin 🙏🏼 allah beterinden sakinsin artik insallah

benimde oyle bu gun hepsi kayb oldu moralim bozuk

benimde sürekli değişiyor belirtiler özelliklede göğüs hassasiyeti bir gün çok bir gün hiç olmuyor nerdeyse. Mesela bugün eşime dedim ben çok ağlıyordum artık ağlamıyorum. Gerçekten ilk öğrendiğimde herşeye duygulanıp ağlıyordum şimdi daha stabil. En net ve değişmeyen belirtim iştah açılması. Normalde tatlı seven ekşi tuzlu ile işi olmayan ben sürekli ekşi şeyler yemek istiyorum.
Birde aşırı çirkinleştim sivilceler vs aynaya bakasım yok.

selamlar herkes iyidir umarım. Ben çok sinirliyim ya annem herkese söyledi daha 6+1 insaf kalp atışı duymadım ya eşimle anneme söylemeyin dedikçe bunu yapıyolar delirdim. 😔
eşimde dayanamadı bayramda annesine söyledi ama tembihledim kimseye söyleme diye kalp atısını duymadan bende söylemeyi düşünmüyordum. Kendi anneme bile söylemedim hergün konustuğumuz halde annem bilse tüm alem bilir çünküü 😅 kalp atısını duyunca söyleyeceğim inşallah. Süreklide söyleniyor bana 2.çocuğu yap diye 🙈

Back
X