- 27 Şubat 2012
- 15.669
- 26.381
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözün aydın balımKızlar selam kontrolden geldim
Hersey yolunda kalp atisini da duydum
Geç yumurtlama olduğu için şuan 8+1 görünüyor o sebeple sat i güncelledik 11 Şubat olduTopuzlu guncrlleyebilirsin canım tahmini dogum
Gene 3 kasim gibi canım kalp atışı da 8+1 yaz canım
En nefret ettiğim şey ya ilk gebeliğimde bana da bunu yaptılar ve hala öfkesini yaşıyorum. Şimdi benim korkumdan kimse ağzını açamıyorselamlar herkes iyidir umarım. Ben çok sinirliyim ya annem herkese söyledi daha 6+1 insaf kalp atışı duymadım ya eşimle anneme söylemeyin dedikçe bunu yapıyolar delirdim.![]()
Ben hamileliğin başından beri her an ishalimKızlar selam ben 2 gündür ishalim yadoktor kabızlık için magnezyum vermişti ya onu içtikten sonra başladı bende dün içmedim bidaha enfeksiyon olduğunu düşünmüyorum çünkü ateş vs yok
Kendiliğinden olması daha iyi ilaç yapınca çekilir dert değilBen hamileliğin başından beri her an ishalimyani bağırsaklarım hep boş kalıyor bi yandan iyi
![]()
Aaa ters tepti simdide desene tuh. Azicik peklik verecek seyler yesen canim haslanmis patates filan gibi? Benim de arada ishal oluyor malesef ama normalde de bagirsaklarim cok hareketlidir o yuzden takilmamaya calisiyorum kabizliktan iyidir diye dusunerekKızlar selam ben 2 gündür ishalim yadoktor kabızlık için magnezyum vermişti ya onu içtikten sonra başladı bende dün içmedim bidaha enfeksiyon olduğunu düşünmüyorum çünkü ateş vs yok
Bide bisey sorcam benim belirtilerim hep dalgalı. Bigün çok göğüslerim ağrıyor bigün pek ağrımıyor. Bikaç gün üst üste çok mide bulantısı kusma oluyor sonra geçiyor. Bu hamilelik belirtileri hep böyle kaybolup kaybolup geri mi geliyor acabaKendiliğinden olması daha iyi ilaç yapınca çekilir dert değil![]()
Bence öyle dün mesela göğüslerim acımıyordu fazla hatta bi laaaan noluyo dedimBide bisey sorcam benim belirtilerim hep dalgalı. Bigün çok göğüslerim ağrıyor bigün pek ağrımıyor. Bikaç gün üst üste çok mide bulantısı kusma oluyor sonra geçiyor. Bu hamilelik belirtileri hep böyle kaybolup kaybolup geri mi geliyor acaba
Benim de oyleeeeeBide bisey sorcam benim belirtilerim hep dalgalı. Bigün çok göğüslerim ağrıyor bigün pek ağrımıyor. Bikaç gün üst üste çok mide bulantısı kusma oluyor sonra geçiyor. Bu hamilelik belirtileri hep böyle kaybolup kaybolup geri mi geliyor acaba
Kuzum valla bugün ne bulursam yicem kahve de iyi geliyormuş kahve de içicem başım da ağrıyor çok su kaybetti vücudum herhalde baş ağrım başladıAaa ters tepti simdide desene tuh. Azicik peklik verecek seyler yesen canim haslanmis patates filan gibi? Benim de arada ishal oluyor malesef ama normalde de bagirsaklarim cok hareketlidir o yuzden takilmamaya calisiyorum kabizliktan iyidir diye dusunerek
Evet suya aban ishalde canim bolca icmeye calis zorla kendini. Aslinda kola icirilirdi biz cocukken ishal dursun diyeKuzum valla bugün ne bulursam yicem kahve de iyi geliyormuş kahve de içicem başım da ağrıyor çok su kaybetti vücudum herhalde baş ağrım başladı
Eşim önerdi sana şöyle asitli cam şişede kola alıyım mı diyoEvet suya aban ishalde canim bolca icmeye calis zorla kendini. Aslinda kola icirilirdi biz cocukken ishal dursun diyeama kolayi oneremicem su an sana ahahah
Canım ben dün gece çıktım hastaneden. Bi hap verdiler bulantı için bu daha iyiymiş. Şimdi onu deniyorum umarım faydası olur.Canım sen nasıl oldun? Nasıl gidiyor tedavin ne zaman çıkacaksın hastaneden
Aklinyolu1Eşim önerdi sana şöyle asitli cam şişede kola alıyım mı diyo![]()
Canim cok sukur cok sevindim senin icinCanım ben dün gece çıktım hastaneden. Bi hap verdiler bulantı için bu daha iyiymiş. Şimdi onu deniyorum umarım faydası olur.evimi kızımı çok çok özlemişim evde olmak da bir nimetmiş bunu anladım.
![]()
benimde oyle bu gun hepsi kayb oldu moralim bozukBide bisey sorcam benim belirtilerim hep dalgalı. Bigün çok göğüslerim ağrıyor bigün pek ağrımıyor. Bikaç gün üst üste çok mide bulantısı kusma oluyor sonra geçiyor. Bu hamilelik belirtileri hep böyle kaybolup kaybolup geri mi geliyor acaba
eşimde dayanamadı bayramda annesine söyledi ama tembihledim kimseye söyleme diye kalp atısını duymadan bende söylemeyi düşünmüyordum. Kendi anneme bile söylemedim hergün konustuğumuz halde annem bilse tüm alem bilir çünküüselamlar herkes iyidir umarım. Ben çok sinirliyim ya annem herkese söyledi daha 6+1 insaf kalp atışı duymadım ya eşimle anneme söylemeyin dedikçe bunu yapıyolar delirdim.![]()
İLk bebeğimde kasım annesiydim kızım 29 ekimde doğduAy aklıma ne geldi 29 Ekimde dogursak bari, ne çok isterim
![]()
benim de tam 29 ekim gösteriyor şu an tam vaktinde gelirse ama bakalımmAy aklıma ne geldi 29 Ekimde dogursak bari, ne çok isterim
![]()