- 12 Ocak 2025
- 34
- 19
- 3
- 24
Bende üşüttüm sanırım havalardan dengemiz şaştıBana bir kere oldu canım üşütmüştüm çok kütü yaptı beni dinlendim geçti, ayaklarını sıcak tut birazda kollaman lazım kendini seninkide geçer inşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende üşüttüm sanırım havalardan dengemiz şaştıBana bir kere oldu canım üşütmüştüm çok kütü yaptı beni dinlendim geçti, ayaklarını sıcak tut birazda kollaman lazım kendini seninkide geçer inşallah![]()
Tebrik ederim hayırlı olsunMerhabalar arkadaşlar dün lekelenmem olunca doktora gittim. 2 adet kese gördü. İkiz bebek annesi olacağım sanırım. Gebelik haftam 5+3. İkiz bebek bekleyenler var mı aramızda ?
Canim 40 spf olanindan soyledim cok daha kolay yayiliyormus buna gore. Baby yaziyor uzerindeBundan mı sipariş ettin canım ben de organik bir markadan almıştım ama çok zor sürülüyor bir de beyaz noktalar bıraktı bu iyiyse ben de alayım beyaz tenliyim ve çok hassas cildim her durumda kullanmam lazım zaten güneş lekem var çok da meyilli bir cildim var lekelenmeye
Çok teşekkür ederim
Bende de 1tane miyom varmış, çok yakın değil önemli birşey değil dedi doktor, ama hep aklımın bir köşesindeBir de benim bir tane miyomum var doktorum miyomdan kaynaklı da olabilir bu kanama rahmin içinde değil ama 1cm mesafede dedi gebelikte biraz büyür bu miyomlar bazı durumlarda da kanama yapabilir dedi
Canlarim ben de 4 cm lik kocaman bir cikolata kistiyle hamileyim. Doktorum israrla almadi gebelikte kuculuyor kuculmezse de bize sorun yaratmaz, sezaryen olursan alirim direk acmisken dedi. En takildigim buydu benim de sorun cikarirsa diye rahim buyudukce. İcimizi ferah tutalim miyomlar polipler kistler bizim bir parcamiz ahahaBende de 1tane miyom varmış, çok yakın değil önemli birşey değil dedi doktor, ama hep aklımın bir köşesindebelki de lekelenmemi kanamamı o yapmıştı
![]()
Oh cok guzel canim gonlune gore yolunda gitsin her sey insallah sonuna kadarKızlar günaydın, ben kısmetse Amerika Miami’de dogum planlıyorum, doktorla görüştük, ay çok heyecanlandım sanki yaklaşmış gibigenel görüştük, 39’da başlatıyorum ben dogumu dedi, sezeryan istersen direk alıyorum, normal istersen de yine 39’da suni sancı başlatıyorum dedi. 2 ay önceden gideceğiz, her kontrolde ultrasonda varmış
zaten doktoru çok uzun zamandır takip ediyorum, bize karşı saglık sistemi kendi içlerinde uyguladıkları gibi iptidai ilerlemiyor pek, bir nevi saglık turizmi oluşturmuşlar, böyle ücretli gelecekler için, şartlar daha üst düzey. Kontroller daha konforlu ve ilgili. 3 hastane alternatifi var, 3’ü de bizim özel hastanelerimizle aynı segmentte özel hastaneler. Bu arada herşey yolunda giderse 39 alırız dedi doktor, benım normalde 8 kasım dogum, 1 hafta öne çekecekse 1 Kasım annesiyim, sınırda sizlerleyim
Ekim’e kayamam sizlere alıştım valla
![]()
Ay aklıma ne geldi 29 Ekimde dogursak bariOh cok guzel canim gonlune gore yolunda gitsin her sey insallah sonuna kadarbenim de 38-39 haftada dogurursam ekime kayiyor ama grubumu birakamam
![]()
İnşallah canım, dogru aslında bunlar kadınlıgın sık karşılaşılan dogal durumlarıCanlarim ben de 4 cm lik kocaman bir cikolata kistiyle hamileyim. Doktorum israrla almadi gebelikte kuculuyor kuculmezse de bize sorun yaratmaz, sezaryen olursan alirim direk acmisken dedi. En takildigim buydu benim de sorun cikarirsa diye rahim buyudukce. İcimizi ferah tutalim miyomlar polipler kistler bizim bir parcamiz ahaha![]()
Bir de benim bir tane miyomum var doktorum miyomdan kaynaklı da olabilir bu kanama rahmin içinde değil ama 1cm mesafede dedi gebelikte biraz büyür bu miyomlar bazı durumlarda da kanama yapabilir dedi
Harika denk gelirAy aklıma ne geldi 29 Ekimde dogursak bari, ne çok isterim
![]()
Canim gozun aydinKızlar selam kontrolden geldim
Hersey yolunda kalp atisini da duydum
Geç yumurtlama olduğu için şuan 8+1 görünüyor o sebeple sat i güncelledik 11 Şubat olduTopuzlu guncrlleyebilirsin canım tahmini dogum
Gene 3 kasim gibi canım kalp atışı da 8+1 yaz canım
Canim haklisin sinirlenmekte bencede. Zaten boyle bir haberin verilmesi sadece anne babayi ilgilendirir bence. Sahsen ben sevdigim insanlarin hepsine kendim soyleme taraftariyim, anne babam da olsa birakin ben soyliyim dedim hani. Onlar da mutluluktan soylemislerdir artik olan olmus sıkma caniniselamlar herkes iyidir umarım. Ben çok sinirliyim ya annem herkese söyledi daha 6+1 insaf kalp atışı duymadım ya eşimle anneme söylemeyin dedikçe bunu yapıyolar delirdim.![]()
Benim yedinci haftaya girdigim gibi hepsine bakildi canim tam kan sayimi idrar tahlili vs. D vit demir hepsi vardi icinde.Kızlar selam ben 10.haftaya girdim bu zamana kadar hiç genel kan tahlili vermedim sadece 5.haftalarda beta ve hemogram bakılmıştı bi de sınrasında ilaç kullandığım için tsh ve idrar bakıldı o kadar. Sizler kaçıncı haftalarda baktırdınız demir d vitamini vs bakılması gerekiyor muydu? Hiçbi doktor istemedi benden dahiliyeye de kendim gittim aslında hepsini söylemiştim ama o sadece idrar ve tsh bakmış![]()