- 12 Mart 2020
- 2.479
- 4.679
-
- Konu Sahibi KirazHanim
ayy canım hadi inşaaalh ne iyi ettin de etiketledin
Oo güzel bi topik olacak gibi. Hepimiz en yakın zamanda hasret duyduğumuz evlatlarımıza kavuşalım inşallah
Sağol canım mart annelerine yazmıştım olmadı nisan annelerinede bir umut yazdım. Adetim gecikti ama kanda negatif çıktı. İnşallah geç döllenme falandır diye dua ediyorum değilse de burda aranıza girmek nasip olur inşallah. Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah bizide unutmasın
Düşünceli prensesim.. Herkese bol bebişli bir ay olsun inş
Totem yapalım bakalım belkim bu ay olur
Kızlar siz de gelin bakalım
Bal0ncuk Hemsirecik dayler dayler bir mucizee Htceyldrm Eleadora @nisandeniz Saron Nurzfr HAbibte
olive_bluto
Hamileyiz hamileyiz hamileyiz
Ayyyy hadi inşllah hepimizin yüzü gülsün
Hadi insallahhhh
Bal0ncuk Hemsirecik dayler dayler bir mucizee Htceyldrm Eleadora @nisandeniz Saron Nurzfr HAbibte
olive_bluto
Yes yes yes Aşırı hamileyizzzzzzz
olive_bluto
Hayırlı olsun canım, hani testi at bizde görelimmerhaba. adete 4 gun varken silik çizgi çıktı bugun. hala adet gunum gecsin diye bekliyprum sanırım kaptırmıyorım kendimi.
Bakalım bu ayın şanslı kişileri kim olcakKoştummbende ekleyeyim bikac kisi @Murpyy @Glnkymn @Vizeci06 @Yagmurr07
Gecen ayki totemim @Azze ye çıkmıstı
İlk 5 dakikada pembemsi bi çizgi görmüşmüydünüz? Yoksa bu bekledikçe mi bu hali aldı?böyle. ama kasık bel agrım çok umutlanamaıyorum böyle oluncaEki Görüntüle 2678042