Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    176
Sağ olsun çok rahatlattı beni, sancıyı sordum nasıl anlıysam filan diye tam o sırada kasılıyordum , bak böyle olacak işte kasılacaksın ama daha uzun sürecek ağrı olacak ve sıklaşacak dedi. Rahat gelir pelvisin uygun dedi . Kanama su gelmesi vs olursa doğumhaneye gel bana haber verirler zaten gelirim dedi🥹
🥹 çok güzel, inşallah su gibi gelip geçer hemencik. 🍀

Kızlar biz de şimdi ultrasona girdik bebiş 1.6 kg dedi 27’de 1.2 demişti trde 32’ye geldik daha çok bekliyordum açıkçası 🥲 bebiş aşağı dönmüş 3d baktık ama arkası dönük yüzünü de iki eliyle kapatmış hiç bir şey göremedik 😅
Ya maşallah 🥹
Duruşundan da değişebiliyor ölçümleri. Artık stres yapma yeterince stresli günler geçirdin. Bebişine odaklan, kendine odaklan sağlıkla büyür hiç merak etme 🥰

Allah sabır versin canım sana. Bu günler de geçecek sen sadece bebeğine odaklan kimseyi memnun edemezsin maalesef.

Cok dayanamaz giderler bence onlar da 😂

Ay sinir oluyorum su hareketlere ya. Nst girerken ebe anlatmıştı gelmeyebilir hemen, 1 haftaya kadar normal bunlar sen stres yaparsan daha da zor olur düşünmeyeceksin bunu dedi. Kesilmesine sebep olur, bol bol emzireceksin gelmesede dedi.
Gelir niye gelmesin, 3 gün sonra gelir 5 gün sonra gelir ama gelir bir sekilde az ya da çok. Sanki komik bir durum varmış gibi bir de gülüyorlar ayar oldum şu an. Zaten onların her şeyi kusursuz.
Zamanında kendilerini yetersiz hissettirmişler simdi aynısını bize yapıyorlar. Kimsenin yanında emzirme, sütüm de geliyor rahatım da yerinde demek lazım herkese. Bunlar olanı da yok eder zaten böyle yaptıkça.
Nasip yani arkadaşımın göğüs ucu yoktu her şeyi denedi emziremedi, sağım bile yapamadı mastit oldu neler çekti kız mecbur mama ile devam etti. Annem en son ki doğumda kalp rahatsızlığı yaşadı stresten tansiyon yükselip durdu. Süt vardı ama ilaç alması gerektiği için 1 hafta emzirebildi. Mamaya da öcü gibi davranıyorlar. Sen düşünme bunları, çok az kaldı bak. Kendine olumlu düşünceler yüklemeye calis. Zor oluyor etrafta böyleleri varken ama bir süre uzak kalmaya çalış.

Valla sezeryanla hemen sutu gelende duydum birkac gun surende yagelirse gelir gelmezee mama verirsin hic uzulme ben cok hazirim bu olaya hattabelki burdaki anneler yadirgayacak ama emzirme olayina cokta sicak degilim
evet humoral bagisiklik icin anne sutu cok onemli gelisim icin vs ama bnde kiz kardesimde 1 damla anne sutu alamamisiz annem bana hamileliginde rahatszlanmis iki gogsununde sut kanallarini almk zorunda kalmislar ben 175 boyundayim kiz kardesim 182 alerjiden baska kronik bir hastaligm yok kizkardesimde o bile yok o yuzden ben takilmiyorum boyle seylere hic banada soyleyen cok 2 yil fosur fosur wmzirdim yok selale gbiydi bilmemne cevabni alip oturuyorlar 🌸uzme kndini strese sokma bebek senin senden daha fazla kmse dusunemez babasi bile

Kızlar malesef naptılar ettiler eşimle aramı bozdular. Sabah yine aradilar kahvaltı yapıyorduk görüntülü aradılar boş boş konuştular her zamanki saçma sapan muhabbetler ben de dayanamadım artık esime kızdım mesafe koyamadığı bu saçmalıklarin önüne geçemediği için. Sen böyle gülüp gecmesen 2 laf söylesen bir şey diyemezler senden cesaret buluyorlar dedim. Napiyim kuseyim mi bağlarımi mi koparayim annem babamı mi sileyim belki biraz sen saygılı olmayı öğrenmelisin dedi sinirlendi birbirimize girdik ve çıktı gitti sabah evden. O kadar canım yandı ki içim sogumuyor surda ne kaldı doğuma ya beni yalnız başıma bıraktı gitti riskli gebeligim var zaten erken doğum riskim var stresten sancılar girmeye başladı napcam bilmiyorum ben artık çok tükendim.

Kızlar malesef naptılar ettiler eşimle aramı bozdular. Sabah yine aradilar kahvaltı yapıyorduk görüntülü aradılar boş boş konuştular her zamanki saçma sapan muhabbetler ben de dayanamadım artık esime kızdım mesafe koyamadığı bu saçmalıklarin önüne geçemediği için. Sen böyle gülüp gecmesen 2 laf söylesen bir şey diyemezler senden cesaret buluyorlar dedim. Napiyim kuseyim mi bağlarımi mi koparayim annem babamı mi sileyim belki biraz sen saygılı olmayı öğrenmelisin dedi sinirlendi birbirimize girdik ve çıktı gitti sabah evden. O kadar canım yandı ki içim sogumuyor surda ne kaldı doğuma ya beni yalnız başıma bıraktı gitti riskli gebeligim var zaten erken doğum riskim var stresten sancılar girmeye başladı napcam bilmiyorum ben artık çok tükendim.
O da farkındadir yanlış bir şeyler olduğunun ama konduramiyor olabilir, oturup detaylı konuşun sakin sakin konuşalım dersin durumunu anlatman lazım gebeliğin riskini bilmiyorlar cidden

Sana şu halinle bunu yaşatanlar gün görmesin 🥺

Kızlar ben hurma yemeye basladım çok canım istiyodu daha fazla dayanamadım gunde 3 tane sadece
Ben de yiyorum canım. Hem de ara ara bayaaa abarttım ama bişey olmuyor şükür 🫢
Şimdi çıktık kızlar 😍 3 kg olmuşuz, pelvis muayenesi yaptı doktorum çok rahat doğurursun dedi. Yumuşamış rahim ağzım ama henüz açılmamış. Sen bu hafta da dinlen dedi. Nst de sancım var 40-80 arası gidip geliyor 😀
Ayyy maşallah Doğa kuşa. En güzel zamanda sağlıkla gelsin...

Kızlar bugün kontrole gittik herşey yolunda gün verecekti 39.hafta biyiminde 28 nişanda alalım sezeryana dedi.bende 29 Nisan doğum günüm o gün mü olsa acaba dedim😅doktor dediki eşin daha önce bana 29 Nisan olmasın dedi dedi😂aynı gün kutlamak istemiyor dedim o yüzden dedim bende ama karar veremedim sizce oğlum benle aynı gün mü doğsun gelinimle bi ters düşme olayları falan olur mu ki😂😂

Kızlar bugün kontrole gittik herşey yolunda gün verecekti 39.hafta biyiminde 28 nişanda alalım sezeryana dedi.bende 29 Nisan doğum günüm o gün mü olsa acaba dedim😅doktor dediki eşin daha önce bana 29 Nisan olmasın dedi dedi😂aynı gün kutlamak istemiyor dedim o yüzden dedim bende ama karar veremedim sizce oğlum benle aynı gün mü doğsun gelinimle bi ters düşme olayları falan olur mu ki😂😂
Ahhsja ben farklı gün tercih ederdim sanırım😅

Benim eşimin aileside öyle herşeye yorum yapıyolar doğuma gelmelerini istemiyorum ilk kızımda beni deli ettiler zehir oldu lohusaligim kızım tek göğüs emdi tutturamadım ozaman yaş 20 cahillikte var beceremedim tutturmayi sonrada tutmadı kaynanam beynimi yedi yok köyde biri varmış goğsu nteki küçük büyük kalmış çok kötü bı görüntü olmuş falan psikolojimi bozdular resmen dalga konusu oldum oğlum da gelemediler çok rahat ettim ikisinide tuttu psikolojik olarak çok güzel bı lohusalık geçirdim eşim takma cahil insanlar ne yapım annem söylüyorum anlamiyo dinleme sen onları dedi durdu ben artık alıştım takmıyorum dinlemiyorum onları çareyi böyle buldum çünkü eşim arada kaldı hep onların Iside zor çünkü bazı ailelere ne yaparsan ne dersen de değişmiyor

Şuna nasıl kıyabilirim kiii… Kardeşinin yatağını ona aldık sanıyor 🥹

Eklentiler

• IMG_2962.webp
    IMG_2962.webp
    67,9 KB · Görüntüleme: 70
😆Ben olsam aynı gün olsun istemezdim. Maşallah bebisine🥰

Klasik erkek manipülasyonu, sanki sen bağlarını koparmanı talep etmişsin gibi bir de üste çıkmaya çalışma halinde. Benim ki de aynı böyle canım işlerine gelmeyince böyle yapıyorlar. Kötü olmak istemiyorlar çünkü.
Sakinleşmeye çalış, kendini düşünmek zorundasın. Ailesi seni düşünüyor olsa zaten bu şekilde tavır sergilemez ve ne seni ne eşini bu duruma sokmazdı. Eşin seni anlayacaktır, sakinleşmek düşünmek için çıkmıştır. Yapabileceğin tek şey umursamamayı öğrenmek, haklisiniz diyip kendi bildiğini yapmak gibi görünüyor.

Ay şimdiden gelinini düşünmen 😂😂
Bence de aynı gün olmasa daha güzel olur gibi. Sağlıkla gelsin oğluşun 😍🧿

Merhaba bana yardımcı olabilir
Misiniz kafam allak bullak oldu adetim on gündür geçiyor pcoslıyum zaten takvime göre öyle 31 inden beri test yapıyorum hep anında silik çizgi çıkıyor Trendyoldan en çok güvenilir olmasa kuruma dahi çıkarmıyor denildiği için prodoctor aldım testlerim bu şekilde
8E857E9C-0B21-49A7-B91D-F38D679F1B54.webp
IMG_6088.webp
bunu da şimdi yaptım ince kıl gibi çıktı normalde çıkarır mı bu marka
IMG_6082.webp
IMG_6085.webp
IMG_6089.webp

Back
X