- 20 Mayıs 2019
- 8.876
- 47.369
-
- Konu Sahibi KirazHanim
Hadi inşallah deyip şöyle yerimi alayım o zaman
Totem yapalım bakalım belkim bu ay olur
Kızlar siz de gelin bakalım
@Bal0ncukHemsirecik @dayler dayler @bir mucizee @Htceyldrm Eleadora @nisandeniz @Saron @Nurzfr @HAbibte
@olive_bluto
Hamileyiz hamileyiz hamileyiz
Bakalım geçen ay azzemiz olduBakalım bu ayın şanslı kişileri kim olcak❤
Yaaaaaaaa bal damlıyor
Bekle bekle şöyle 2 gün kalsın da öyle yap. Zaten testin pozitif olacakYaaaaaaaa bal damlıyorinşallah hepimiz kalalım ve topik şenlensin
Zor tutuyorum kendimi zaten test yapmamak için
Yalnız aramızda kalsın bata 2 gün varBekle bekle şöyle 2 gün kalsın da öyle yap. Zaten testin pozitif olacak
testi boşa harcamasan mı ne
Tamam ozmn belli oldu 2 günün geçer öyle yaparsın, bizde kab kırmızısı 2. Çizgi görürüz. Burda bizler sabırsızız ya hep silik çizgi görüyoruZ. Bizede değişiklik olurYalnız aramızda kalsın bata 2 gün var
Zaten test yok en erken yarın sabah regl tarihinden önce yapmama taraftarıyım tabi bat 23.08
Hadi inşallah deyip şöyle yerimi alayım o zaman
Ve hamileyiz akımı başlasın
Bildirimi gördüm bir heyecanlandım ki
Ben bu ay dogum kontrol hapi kullaniyorum ama önümüzdeki maclar bizim
Totem yapalım bakalım belkim bu ay olur
Kızlar siz de gelin bakalım
@Bal0ncukHemsirecik @dayler dayler @bir mucizee @Htceyldrm Eleadora @nisandeniz @Saron @Nurzfr @HAbibte
@olive_bluto
Hamileyiz hamileyiz hamileyiz
İnşallah yaTamam ozmn belli oldu 2 günün geçer öyle yaparsın, bizde kab kırmızısı 2. Çizgi görürüz. Burda bizler sabırsızız ya hep silik çizgi görüyoruZ. Bizede değişiklik olur
Böyle yanmaya can kurbanAyseee1987 sağolsun onun sayesinde gördüm
Benim de içim pır pır etti
Belki belki yemek borumun yanmasının sebebi bebiştir belkim belkim hamili reflüsü olmuşumdur
Belirti araya araya ne hale geldim yahu
Evet evet kesin hamileyizzzzİnşallah ya
Umarim hep beraber görürüz
Böyle yanmaya can kurban
Hepimiz bu ay hamileyiz
4 günün varmış canım daha, hemende çıktıysa bu bebekten başka bişey olamaz gibi gibihemen cıktı pembe silik çizgi durdukca da böyle oldu
Banane banane hamileyiz hamileyiz hamileyizBen bu ay dogum kontrol hapi kullaniyorum ama önümüzdeki maclar bizim
Sebep bebiş ise kabülüm yanmalar ancak çok var bataİnşallah ya
Umarim hep beraber görürüz
Böyle yanmaya can kurban
Hepimiz bu ay hamileyiz
Bebişe giden her yol mübahBanane banane hamileyiz hamileyiz hamileyiz
Sebep bebiş ise kabülüm yanmalar ancak çok var bata
Hayırlı uğurlu olsun inşallahMerhabalar kızlar,Bende dün öğrendim bata 2 kala beta 41 çıktı.