2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286

Ayni bizimde oyle vermeyince memeyi gozlerini aciyor uykusu daha cok bolumuyor. Bilmiyorum napicaz gercekten ama boyle de gitmez cozum bulmamiz lazim

Bir de bizimki gazlıyken gece 4 de güne başlardı. Gaz problemi geçince onu bıraktı. O saatler tam gaz çıkarma saatleri metabolizma açısından.
Evet evet zaten gaz için uyanıyor. Çıkardıktan sonra da uykusu açılmış oluyor, bi kahkaha duyuyorum tamam diyorum uyku falan yok bize artık. Bir de çok emince gazı oluyor bizimkinin.

Ya kızlar bebeğimin egzaması ne olacak ya. Söndü şimdi beyazlıklar kaldı ama alerji vsr diye mi başka bişey diyemi neden oluyor bilmiyorum… varmı bi bilginiz

Bende de doğudman sorna kullandığım antibiyotik dolayısıyla ürtiker olmuştu. Ona bağlamıştı doktor. Ama hala bazen memede oluyor kaşıntı kızarıyorda. Mantar enfeksiyonu mu ürtiker mi yoksa d vit eksikliği yüzünden mi bilmiyorum. Geçiyor yani ilaç kullanmadan da. D vit kullanmıyorum kullanmam lazım da bi türlü başlayamadım. Oda kaşıntı yaparmış. Ben ve bebeğim deri sorunu çekiyoruz bana çekmiş belli zaten.

Kızlar bebekler 24 saat nasıl bezle duruyorlar böyle düşününce ruhum sıkılıyor acıyorum onlara.

Kızlar kakada mukus diş çıkarma dönemi de oluyormuş, fazla salya yuttukları için. Bebek alerjik mi değil mi nasıl netleşecek ya ? Ek gıdaya geçince mi ?

Ya kızlar bebeğimin egzaması ne olacak ya. Söndü şimdi beyazlıklar kaldı ama alerji vsr diye mi başka bişey diyemi neden oluyor bilmiyorum… varmı bi bilginiz

Benim kizimin da bacaklarinda poturcuklu biseyler var. Yani gorunuste hic bir sey yok, elle dokununca hissediyorsun. Egzama olsa pembemsi olurdu heralde kuruluk mu ne anlamadim. Bir yerde vardi simdi 3 yerde olmus kontrole gittigimde sorucam ne oldugunu

Egzama olabilir canım gittikçe pembeleşip pullaşıyor. Bizimkide kurudu şimdi bacağına dokunu ca anlıyorsun .

Kızlar egzama için nazlı Hilal’e iki yıldır bu iki ürünü kullanıyoruz doktorunun tavsiyesiyle.
Çok memnunuz, denemek isterseniz küçük boylarını alıp deneyin

Banyoda yıkama jelini kullanıp banyo sonrası en fazla 3 dakika içinde vücut nemini kaybetmeden hemen kremlemeniz gerekiyor.

Her gün ılık duş, gün içinde de en az 4 kez nemlendirme ve her nemlendirme sonrası temiz kıyafet ile yendik egzamayı.

Tabi diyetime de çok dikkat ediyordum

Eklentiler

• B0206E09-CC8F-4076-A276-CF28FA453A6B.jpeg
    185,3 KB · Görüntüleme: 36
  • 697C2115-070D-4344-B67A-06CE044B7453.jpeg
    83,1 KB · Görüntüleme: 35
Her doktorun yaklaşımı farklı oluyor ama bizim alerji doktorumuz kakada kan olmadığı sürece mukusu önemsemiyordu.
Ek gıdaya geçince mukus da bitecek diyordu, gerçekten de ek gıdayla birlikte mukus olayı bitmişti.
Anneyi katı diyetlere sokmadan ilerliyordu.
Benim en önemli tercih sebebim de buydu zaten.
Ankara ve çevresindekiler için önerebilirim
Bülent şekerel

Çoçuğunda alerji olduğunu düşünen varsa çocuk doktorlarıyla zaman ve enerji kaybetmeyin
Ben yaptım o hatayı, ayrıca şehir hastanesine gittik geldik aylarca, alerji bölümüne
Her kontrolde kan aldılar, beş aylıkken ve altı aylıkken deri testi yaptılar, çocuğum perişan oldu. Deneme tahtasına çevirdiler.
Ben en son patates ve zeytinle besleniyordum.

Bülent hoca bana çok kızdı, sen kendini öldürmeye mi çalışıyorsun dedi, anne iyi olacak ki bebeği iyi olsun dedi. Verdiği listeyle kısa zamanda çok güzel iyileşme oldu çok şükür.
Benim yavrum perişan haldeydi Ankara’ya götürdüğümüze

Ben kendime de bunu kullanıyorum kesinlikle çok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…