- 22 Temmuz 2020
- 6.532
- 10.965
- 198
- 33
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #52.901
Benimki geceleri gündüzden daha uzun emiyor. Uyuyor da emerken. 4.ayı tamamlayalım bende denerim tekrar ama kıyamıyorum işte. Emzirmezsem daha çok debelenip daha çok uykusuz kalıyor. Uykusunu da daha fazla acıyor o zamanda hemen uyuyamıyor. Öyle de yazık değil mi.
Aynı problem bende de var.Ayni bizimde oylevermeyince memeyi gozlerini aciyor uykusu daha cok bolumuyor. Bilmiyorum napicaz gercekten ama boyle de gitmez cozum bulmamiz lazim
Hep bu cocuk ac diyip bebegi surekli kucagima verdikleri icin boyle olduAynı problem bende de var.
Benimki zaten emmeyi çok seviyor şimdi bile saatte 1 emiyor ek hıdada doyurucu mama yapıp uyutucam bakalım değişiklik olacak mıHep bu cocuk ac diyip bebegi surekli kucagima verdikleri icin boyle oldu
Hep böyle gitmez herhalde ya. Bakalım 4.ay da bitsin de denerim biAyni bizimde oylevermeyince memeyi gozlerini aciyor uykusu daha cok bolumuyor. Bilmiyorum napicaz gercekten ama boyle de gitmez cozum bulmamiz lazim
Benimki zaten emmeyi çok seviyor şimdi bile saatte 1 emiyor ek hıdada doyurucu mama yapıp uyutucam bakalım değişiklik olacak mı
Evet evet zaten gaz için uyanıyor. Çıkardıktan sonra da uykusu açılmış oluyor, bi kahkaha duyuyorum tamam diyorum uyku falan yok bize artık. Bir de çok emince gazı oluyor bizimkinin.Bir de bizimki gazlıyken gece 4 de güne başlardı. Gaz problemi geçince onu bıraktı. O saatler tam gaz çıkarma saatleri metabolizma açısından.
Çekemiyorum ki çok ağlıyor o saatte uyumak istiyor. Saat geçerse de hiç uyumuyor bu kez. Önceden geceleri 11 saat uyurdu en az. Şu gaz mahvetti bizi.İstersen uyku saatini biraz ileriye çek bu şekilde senin için daha zor olur
Bizimki hep yeşil yapiyor arada canim ilk zamanlar panikliodum aliştim biogaia kullan bi de öyle olunca maflor toz ver dediİnsan tedirgin oluyor.sağol yorum için arkadaşım
Kızımın alerji doktoru şu anda deri testlerinin doğru sonuç vermeyeceğini söyledi.Anlamadım valla sordum hatta deri testleri çıkmıyormuş bebeklerde diye öyle bir şey yok dedi doktor. Internette her okuduğunuza inanmayın dedi
Ya kızlar bebeğimin egzaması ne olacak ya. Söndü şimdi beyazlıklar kaldı ama alerji vsr diye mi başka bişey diyemi neden oluyor bilmiyorum… varmı bi bilginiz
Valla doktorlar bile aynı kafada değil biz nasıl bileceğiz bu işi cozemedimKızımın alerji doktoru şu anda deri testlerinin doğru sonuç vermeyeceğini söyledi.
Egzama olabilir canım gittikçe pembeleşip pullaşıyor. Bizimkide kurudu şimdi bacağına dokunu ca anlıyorsun .Benim kizimin da bacaklarinda poturcuklu biseyler var. Yani gorunuste hic bir sey yok, elle dokununca hissediyorsun. Egzama olsa pembemsi olurdu heralde kuruluk mu ne anlamadim. Bir yerde vardi simdi 3 yerde olmus kontrole gittigimde sorucam ne oldugunu
Ben kendime de bunu kullanıyorum kesinlikle çok iyiKızlar egzama için nazlı Hilal’e iki yıldır bu iki ürünü kullanıyoruz doktorunun tavsiyesiyle.
Çok memnunuz, denemek isterseniz küçük boylarını alıp deneyin
Banyoda yıkama jelini kullanıp banyo sonrası en fazla 3 dakika içinde vücut nemini kaybetmeden hemen kremlemeniz gerekiyor.
Her gün ılık duş, gün içinde de en az 4 kez nemlendirme ve her nemlendirme sonrası temiz kıyafet ile yendik egzamayı.
Tabi diyetime de çok dikkat ediyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?