- 4 Şubat 2019
- 1.138
- 990
- 73
- 38
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #51.041
Yok benimki ikisini de almıyor. Ilk başlarda biberon zar zor alıyordu sarılık geçirdiği zaman şimdi 2.5 aydir almiyor. Emziği de çok denedik başta ağzında tutarsak 2 3 dk sonrasında tutuyordu sonra ona da kanmaz olduEmzik alıyor ama biberon almıyor cins çocuk
Avent, Dr browns, wee baby, bebedor bunlar elimde vardı denedim almadı.
İlk hafta hastanede yattığında hastaneye Dr browns bırakmıştım, eve çıkınca da üç gün ondan güzel emdi sonra bir anda reddetti ve bir daha almadı
Biraz acıyor ama rahatsız edecek kadar değil. Bi sağmadan öncesinde sıcak kompres masaj falan denesenDenedim olmadı gelmiyor süt.sut iyice a,aldı belkide birde canin aciyor mu sagarken senin benim çok acıyor
Canim süt arttıran ilacı sen mi yazmistin alicam onu bulafmadimBiraz acıyor ama rahatsız edecek kadar değil. Bi sağmadan öncesinde sıcak kompres masaj falan denesen
Ben de aynı şeyi düşünüyorum ya. Sabah kahvaltısından beri bir şey yemedim bugün. Kız uyumadı. Sürekli mız mız bir de bugün. Devamlı ilgi istiyor. İnşallah o zamana uykuları düzelmiş olur da ek gıdasını hazırlayabilirimEk gida donemi icin hem cok heyecanliyim hem de baski hissediyorum. Ben kendimize zor yemek yapiyorum bir de bebise hazirlamam gerekicek. Zaten cok becerikli degilim nasil yapicaz bakalim
Yok canımCanim süt arttıran ilacı sen mi yazmistin alicam onu bulafmadim
Ben doğumdan itibaren 5-6 litre su ve her gün 1 litre civarı kayısı nektarı içiyordum. 2. Günden itibaren foşur foşur süt geliyordu. Sonra terbiye oldu tabi ama onların faydası olduğuna çok inanıyorum. Arada azaldığını düşündüğümde vişne kaynatıp içiyorum.Canim süt arttıran ilacı sen mi yazmistin alicam onu bulafmadim
Biz siiznle aynı gün doğumluyuz ama bizde tık yok henüz maşallah senin kuzuyaKızlar bir de bizim oğlan ayaklarını yakalayıo ağzına koyuyor aguluyor farklı geldiği için.
Sonra iki tarafa da dönebiliyor.
Hatta dönüp yüzüstü pozisyona geçiyor kolunu kurtarıp durabiliyor. Alt değiltirirken bi bakıyorum sırt üstüden yüzüstüne geçmiş.
Sesin geldiği yöne bakıyor, hemen memeden ayrılıp o ses neredeyse oraya bakıyor falan.
Bir diğer mevzu onu elinden tutup kaldırırken kafasını aşağıya doğru tutmuyor, beliyle birlikte geliyor kafasıda
sizinkiler ne alemde?
Ben de aynı şeyi düşünüyorum ya. Sabah kahvaltısından beri bir şey yemedim bugün. Kız uyumadı. Sürekli mız mız bir de bugün. Devamlı ilgi istiyor. İnşallah o zamana uykuları düzelmiş olur da ek gıdasını hazırlayabilirim
Ben de normalde öyle yapıyorum. Ana kucağında mutfağa götürüyorum. Bu hafta aşırı huysuz ama. Sürekli ilgi istiyor. Uyumayınca da mız mız mız açıkçası ne istek ne mecal kalmıyor yemek yapmaya. Akşam eşim işten gelince birlikte yapıyoruz. Havalar da bi serinleyemedi aşırı sıcak hala. Kışa denk getirirdim böyle olacağını bilseydim. Hem ilk zamanları rahat geçerdi hem yaz sezonunda büyümüş olurdu rahatça tatil yapardık o da denize girerdi.Canimm ben napiyorum artik biliyor musun pusetine oturtup mutfak masasina koyuyorum bir muzik aciyorum o beni izliyor yaparken arada dans ediyorum ilgileniyorumesim isyan bayragini cekti artik cunku ev burasi her gun disardan olur mu diye bugun taze barbunya ve pilav yapabildik birazdan salata yapcaz ek gida zamani da mama sandalyesine oturtup oyle yapcaz artik da yogurt nasil yapiliyor gibi benim elemantary seviyesinde youtube a giris yapmam lazim, tahminim var ama tam bilmiyorum
Ben de normalde öyle yapıyorum. Ana kucağında mutfağa götürüyorum. Bu hafta aşırı huysuz ama. Sürekli ilgi istiyor. Uyumayınca da mız mız mız açıkçası ne istek ne mecal kalmıyor yemek yapmaya. Akşam eşim işten gelince birlikte yapıyoruz. Havalar da bi serinleyemedi aşırı sıcak hala. Kışa denk getirirdim böyle olacağını bilseydim. Hem ilk zamanları rahat geçerdi hem yaz sezonunda büyümüş olurdu rahatça tatil yapardık o da denize girerdi.
Bir de hamileyken seviniyorduk yazın doğum yapıcaz diye hatırlıyor musun?Cok sukur bizimki duruyor baya pusette konusunca filanay sorma ya 20 tane mayo bez aldim 2 tane kullandik denize girebilir sanmistim kaldi elimde hep yazin emzirmekte cok zor banyo yapiyosun iki dakika sonra bakiyosun mahvolmussun
Bir de hamileyken seviniyorduk yazın doğum yapıcaz diye hatırlıyor musun?ne safmışız. Hele ben ultra safmışım, ya sen İzmir’de yaşıyorsun, nasıl sevinebilirsin yazım doğum yapmaya
Bence müthiş bi giriş yaptıkHaha evet evet yok yaza muthis bir giris yapicaz filan diyordumbu kadar zor olucagini gercekten tahmin etmemistim
Ben yazmıştım canım ilaç değil takviye. Solgar brewer’s yeast.Canim süt arttıran ilacı sen mi yazmistin alicam onu bulafmadim
Çekip atıyorYaaa o saçlartoka taksana
Medela swing tavsiye ederim. Pahalı dersen ikinci el bulabilirsin, çok güzel.Kızlar babayplus süt sağma makinası almıştım hiç memnun kalmadım bebeğim artık neredeyse hiç emmiyor sürümde çok azaldı yeni bir makina alayım diyorum yada hastane tipi mi kiralasam önerileriniz var mı
Canının acimamasi lazım sagarken. Bence makinen iyi değil. Benim hiç acimiyorDenedim olmadı gelmiyor süt.sut iyice a,aldı belkide birde canin aciyor mu sagarken senin benim çok acıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?