- 23 Mayıs 2020
- 8.071
- 18.149
- 198
- Konu Sahibi KirazHanim
- #51.021
Tamam canim daha deneyemedim kızım uyumadıBaktım şimdi netten mekanizması aynı canım. O dediğim aparatina bak bakalım bi takip cikar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canim daha deneyemedim kızım uyumadıBaktım şimdi netten mekanizması aynı canım. O dediğim aparatina bak bakalım bi takip cikar
Sesi takip ediyor, ayaklarını tutuyor ama ağzına götürmüyor henüz. Çoraplarını çekiştirip çıkarıyor.Kızlar bir de bizim oğlan ayaklarını yakalayıo ağzına koyuyor aguluyor farklı geldiği için.
Sonra iki tarafa da dönebiliyor.
Hatta dönüp yüzüstü pozisyona geçiyor kolunu kurtarıp durabiliyor. Alt değiltirirken bi bakıyorum sırt üstüden yüzüstüne geçmiş.
Sesin geldiği yöne bakıyor, hemen memeden ayrılıp o ses neredeyse oraya bakıyor falan.
Bir diğer mevzu onu elinden tutup kaldırırken kafasını aşağıya doğru tutmuyor, beliyle birlikte geliyor kafasıda
sizinkiler ne alemde?
Onu ben de fark ettim ya :)Kizlar bebegi uyutmak icin kucakta pis pis seklinde salladiginizda karnindan su sesi geliyor muonce benden geliyo sandim da daha bir bardak su icmeye firsat olmadi megersem kizdan geliyormus. Karni cok dolu mu demek bu, o yuzden mi uyuyamiyor acaba dun gece de gelmisti bu ses cunku
![]()
Ayy üzüldüm yaLizz ben huggyberry kanguru almıştım o gece sipariş verdim, bugün geldi denedim ama çığlık çığlığa, daha ayarlayamadan çıkardık içinden
çok da güzelmiş ama sevmedi. bi kaç gün evde deneyip olmazsa iade edicem. Keşke daha önce alıp alıştırsaydım
seninki gelince de fikirlerini bekliyorum.
Lizz ben huggyberry kanguru almıştım o gece sipariş verdim, bugün geldi denedim ama çığlık çığlığa, daha ayarlayamadan çıkardık içinden
çok da güzelmiş ama sevmedi. bi kaç gün evde deneyip olmazsa iade edicem. Keşke daha önce alıp alıştırsaydım
seninki gelince d
Lizz ben huggyberry kanguru almıştım o gece sipariş verdim, bugün geldi denedim ama çığlık çığlığa, daha ayarlayamadan çıkardık içinden
seninki gelince de fikirlerini bekliyorum.
Makarnalütfen den almıştım ben irmik, yulaf, pirinç, tam buğday unu vs
Ben de makarnavitma’dan almıştım kızımaOnu gormedim, bakayım ona da sonra![]()
Aynı ben de hep öyle yaptım ama benim kızım çok iştahsızdı. Her tarihi denedim yapmadığım şey kalmadı ama azıcık yedi.Kimisi 4. aydan sonra veriliyor kimisi 6.aydam sonra kutusunda yazar. Ben hiç vermedim onlardan. Onun yerine kendim organik irmik, pirinç unu, tam buğday unu, yulaf vs aldım kafama göre değişik değişik mamalar hazırladım. Mesela bazen irmiği suda pişirdim üstüne biraz pekmez koyup verdim bazen yulafıı su ile pişirdim içine muz ezip verdim gibi.
Allah kolaylik versin canim gece bizde sabahladık artık saat 7.30 da eşime verdim 4 12 çalışıyor bu hafta. O ara da 11 e kadar uyudum dinlendim birazTamam canim daha deneyemedim kızım uyumadı![]()
Canım aynı durum bizde de var, çözümü nedir inan şaştım kaldım.Günaydın kızlar. Uzun zamandır sağ tarafımı aktif ememiyor. Sadece çok aç olduğunda emebiliyor. Ters tutuş denedim yine süt inmiyor. Nereye kadar böyle gidecek bilmiyorum.
Dün 17.00 dan sonra saat 23.00 a kadar sadece 20 dk uyudu. Asla gece uykuya dalamıyor. Gündüz de 3 saat uyumuştu. 00.00 dan sonra da sürekli uyandı. Galiba sırtüstü yatmayı hiç sevmiyor daha kendisi dönemediği için de geceleri mecbur sırtüstü yatırmak zorunda kalıyorum uyuduktan yarım saat sonra gözleri açıyor
Avent tekli kullandım harika bence ama bütçene uyar mı bilmiyorumKızlar babayplus süt sağma makinası almıştım hiç memnun kalmadım bebeğim artık neredeyse hiç emmiyor sürümde çok azaldı yeni bir makina alayım diyorum yada hastane tipi mi kiralasam önerileriniz var mı
O sıkıntı bizde de var benimki de ne.biberon ne emzik almiyorCanım aynı durum bizde de var, çözümü nedir inan şaştım kaldım.
Her çeşit emzirmeyi denedim ama yok memeye gelince çığlık çığlığa ağlıyor.
Önceden emzirip yatağına bırakıp çıkardım, şimdi yarım saat ayağımda sallıyorum bıraktığım an uyanıyor.
Bu bebeklerin hepsi birlikte anlamış gibi nedir bu anlamadım çok üzülüyorum
Biberon alsa sağmaya da razıyım ama biberon da almıyor, her gün savaş var resmen
Emzik alıyor ama biberon almıyor cins çocukO sıkıntı bizde de var benimki de ne.biberon ne emzik almiyor
Bulduğu her şeyi ağzına götürüyor ama onları almıyor![]()
Gerçekten çoğumuzda aynı sıkıntı var artık zıplayarak da emmek istemez oldu. Sadece uykusu geldiğinde veya uykudan uyanınca alabiliyor. Çok uykusu olunca da gücü kalmıyor zaten emerken uyuyakalıyorCanım aynı durum bizde de var, çözümü nedir inan şaştım kaldım.
Her çeşit emzirmeyi denedim ama yok memeye gelince çığlık çığlığa ağlıyor.
Önceden emzirip yatağına bırakıp çıkardım, şimdi yarım saat ayağımda sallıyorum bıraktığım an uyanıyor.
Bu bebeklerin hepsi birlikte anlamış gibi nedir bu anlamadım çok üzülüyorum
Biberon alsa sağmaya da razıyım ama biberon da almıyor, her gün savaş var resmen
Onu ben de fark ettim ya :)
Aynen ben de önce anlamadım baktım çocuktan geliyor
Neden olduğunu bilmiyorum ama
Az önce yine denedim yok gelmiyor galiba sütüm de çok azaldı benim emmiyor ki doğru düzgün azalmıştır büyük ihtimalle. Birde canım çok acıyor sagarkenAvent tekli kullandım harika bence ama bütçene uyar mı bilmiyorum
Lansinoh kullananlar da memnun
Denedim olmadı gelmiyor süt.sut iyice a,aldı belkide birde canin aciyor mu sagarken senin benim çok acıyorAllah kolaylik versin canim gece bizde sabahladık artık saat 7.30 da eşime verdim 4 12 çalışıyor bu hafta. O ara da 11 e kadar uyudum dinlendim biraz
Aynı ben de hep öyle yaptım ama benim kızım çok iştahsızdı. Her tarihi denedim yapmadığım şey kalmadı ama azıcık yedi.
Bebek irmik
Tam buğday unu
Tam pirinç unu
Tam yulaf unu
Ruşeym
Karadut özü
Harnup özü
Siyez buğdayı
Keçiboynuzu unu
Bebek tarhanası
Bunları almıştım kızlar fikir olsun
Ayına göre çeşitlendirip kullanabilirsiniz
Denedim olmadı gelmiyor süt.sut iyice a,aldı belkide birde canin aciyor mu sagarken senin benim çok acıyor