2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Gerçekten çoğumuzda aynı sıkıntı var artık zıplayarak da emmek istemez oldu. Sadece uykusu geldiğinde veya uykudan uyanınca alabiliyor. Çok uykusu olunca da gücü kalmıyor zaten emerken uyuyakalıyor
Benimki de bir iki hafta zıplayarak emzirdim şimdi o zaman da istemiyor sadece uykuluyken bakalım bu ay kaç gr alacaklar

Maşallah saçlara bak yaaa

Kızlar biz de şu oyun halısından var ama artık küçük gelmeye başladı.
Ne zaman bırakıp içeri gidip gelsem dışına çıkmış buluyorum kızı. Bir de ilerlemeye çalışıyor halıda ama kaydığı için yapamıyor tabi, sinirleniyor. Büyük oyun matlarından kullanan var mı aranızda ya da almayı düşünen? Öyle bir şey mi alsam diyorum ama çok da pahalılar. Değer mi ki acaba?

Cok pahalilar ama biraz zorunluluktan alcaz bence hepimiz gorumcemin vardi koyuyordu bebisi diger oda da islerini yapiyordu. Citte almisti en azindan oradan cikamadigindan kafasini bir yere mi vurdu derdi yok. Ben almayi dusunuyorum, dustu ya bi de koltuktan cok korkuyorum tek basina birakmaya indirim olursa haber verelim birbirimize

Bende piyanoludan vardı ama uzun zamandır onun halısını kullanmıyorum küçük geliyor , içinden çıkıyordu zaten. Şimdilik kapitoneli bi pikenin üzerine koydum, ayak kısımları halıya sabit değil ya ayrı kullanıyorum. Yakın zamanda oyun matı alıcam. infant Hobby diye bir markanın matı.

Ay domates soslarımı yaptım öldüm cocukla yapana kadar yaaa. 10 kavanoz yaptım anca olmuş mudur acaba ilk kez yaptım happyfoodss da gördüm de yaptım bi çılgınlık
Iyice kaynattıysan olmuştur. Pişmiş kokusundan anlarsın zaten

Ayy bebeğim saçlara bak yanaklara bak çok maşallah

Ben yıkadım kanguruyu bu arada

Ayy bebeğim saçlara bak yanaklara bak çok maşallah

Ben yıkadım kanguruyu bu arada
Ay ben bebek beden yerine toddler beden sipariş vermişim çok dalgınım bu aralar.. bir de kızıyorum yanlış göndermişler olacak iş mi bu diye neyse iade edeceğim. Ama neko alıcam bu kez. Onun ip kısımlarında plastik sıkıştıran şeylerden var bunda bağlamalı olduğu için biraz uğraştırıcı oldu. Denemiş oldum

Eşim sormuş yarın getirecekmis eczacı inşallah işe yarar
Bir süre sonra çok acıyor göğüs uclarim böyle beyaz beyaz oluyor çok fazla suda kalmış gibi
Umarım sende de işe yarar. Sabah öğle akşam 2 tane içiliyor başlarda , sonra süt atttıkça azaltıyorsun. Ayrıca meme ucu beyazlaması vazospazm diye geçiyor oradaki damarların kasılması gibi bir şey. Bi dönem bende de oldu. Dehşet acıyordu beyazlayınca ve öyleyken memede süt olsa bile dışarı akmıyor. Makine zaten sağmıyor ama bebek bile zor çekiyordu.

Eee sagamicam o zaman makina ile öyle beyazlasigi ve acıdığı için offf ben artık pes edicem bende kardesimde emmemisiz bize çekmiş herhalde mamayla büyüdük ama saglikliyiz umarım kızımda oyle olur

Eee sagamicam o zaman makina ile öyle beyazlasigi ve acıdığı için offf ben artık pes edicem bende kardesimde emmemisiz bize çekmiş herhalde mamayla büyüdük ama saglikliyiz umarım kızımda oyle olur
Ben sıcak suda 5-10 dk tutarak geçirmiştim sonra da tekrarlamadı. Geçici bir şey ama senin çok üstüste geldiği için biraz yorucu olmuş bu süreç. Mama konusuna gelince ben 1 ay emip sonra arada mama, daha çok da pirinç unu muhallebi ile büyümüşüm hem de şekerli ( anneme aşırı kızgınım) ama bağışıklığım çook kuvvetlidir. Ne bebekken ne de büyüyünce hiç hasta olmamışım hala da herkes grip olur bana bulaşmaz. Hiç hastalanmam. Mama bile versen için rahat etsin elinden geleni yapıyorsun

İnanki için hiç rahat değil ama elimden gelen de birşey yok ama belki bu ay geçince döner umudu ile teklif etmekten vazgecmicem ve sagicam gün içinde ki geri dönerse en azindsn sütüm olsun emerken en azından kucağımda uyurdu simdi asla kucağımda yatmıyor o halini çok özledim mesela. Dışarda anneler görürdüm bekarken falan bebekleri kucaklarında yatardı öyle severdi falan brnim kizom asla yatmıyor kucagimda ben anlamadım bu işi acaba bana tam güven duymuyor mu baslanma konusunda problemimiz mi var birşeyleri yanlış mı yapıyorum kafamda sürekli bu sorular var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…