2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Oyy masallah baya surunuyor o zaman cabuk emekler bazen d vitaminini icirmeyi unutuyorum ben acaba o cok etkiliyor mudur
Canım d vit ben içmiyorum ama bizim doktor kerem kafayı tutamayınca 2. Ayında bana b12 yazdı, onu kullanıyorum düzenli ve belirli bir artış var hareketlerinde. B12 ne baktır istersen. Sütten bebeğe geçmediğinden kasları güçsüz kalmış

Valla bizimkide bi oyuncak verince tutuyor, elimi künyemi ağzına götürmeye çalışıyor hatta parmağımı diş etlerylle kıstırıyo demekki kaşınıyo baya. Zaten alt diş etleri baya kabarık durumda

Kızlar merhaba. Bence bebeklerin kilo , boy ya da hareket kıyaslamalarını yapmak annede strese sebep olabilir ki zaten çok gereksiz. Her bebek kendine özel ve yalnızca kendi önceki gelişimiyle kıyaslanabilir. Zamanı geldiğinde ve bebek hazır hissettiğinde tüm yapması gerekenleri yapacak zaten.

Lizz ben huggyberry kanguru almıştım o gece sipariş verdim, bugün geldi denedim ama çığlık çığlığa, daha ayarlayamadan çıkardık içinden çok da güzelmiş ama sevmedi. bi kaç gün evde deneyip olmazsa iade edicem. Keşke daha önce alıp alıştırsaydım seninki gelince de fikirlerini bekliyorum.

B12 bizde de alt sinirdaydi benden dolayi bende de hep dusuktur aldigim takviye yetmedi demekki. Doktor şimdi bize iğne yazdı yarısını ben yarısını oğlan içiyor bakalım fark olacak mi. Doktor kafasını tutuyor ama biz yine de önlem alalim dedi. Benim oğlan henüz dönmüyor ama dönmeye çalışmak gibi bedenini bi savuruyor yanlara doğru. Ellerinden tutunca oturur pozisyona geliyor 30 sn falan tutup yatırıyorum. Ellerimi yakalayıp ağzına göturmeye çalışıyor. Çiğlik atmayı öğrendi değişik ses tonlarıyla çığlık atıp duruyor. Donme egzersizi yaparken eli çok aşağıda kalmadıysa kurtarıyor bazen kurtaramiyor. Daha çok yüzüstü pozisyondayken got kaldırıyor bizimki kendini ileri doğru atmaya çalışıyor.

Valla iyi cesaret etmişsin o zaman ikinciye, tebrik ederim
Kardesin onemli oldugunu dusunuyorum ben kendi kardeslerimde oldugu icin kizimi kardessiz birakmak istemedim ustelik birde kiz kardesi olunca daha mutlu oldum kizim suan 8 yasinda hala uykuyu sevmiyor ama eziyeti yok onun icin ikincide daha rahatim. Bir zaman sonra bebek kokusunu ozluyorsun bu zorluklari bilmene ragmen bir kez daha ayni hissi yasamak istiyorsun.

Bence de canım mesala ben ikinci ay ellerini birlestirmeyince çok stres olmuştum. Gelisimi geri mi kalıyor diye kendi kendimi yedim. 2.5 aylıkken bir gün bir baktım eller orta hatta o gün bugündür elleri hep birleştirip ağzına götürüyor

Beni doktorum strese soktu başını tutamayınca kilosu 2 gr az olunca falan şimdi deli hibi bakıyorum

Benim oğlan slingde hiç durmuyor bende kanguru düşünüyordum acaba slingde durmayan kanguru da durur mu

Pes etme İlk giydiğimde benim kız da bastı çığlığı ama nasıl bi yerini acıttım sandım korktum. Hemen çıkarıp bacaklarını falan kontrol ettim. Tabi ki bi şey yoktu sonra dedim pes etmicem ben çok heves ettim bu işe. Bir daha giydim bu sefer durdu. Evde gezindin biraz çıkardım. Sonra bi sabah uyanınca karnı da tokken soktum yine içine sesi çıkmadı. Hemen dışarı çıkardım. Gezdik dolaştık eve geldik. Ertesi gün yine çıktım aynı şekilde derken artık baya alıştı.

Maşallah yaa işe yarar b12 bizde yaradı
Ya benim hep düşük oluyor daha öncede iğne ile yükseltmistik hem hamilelikte hem emzirmede takviye kullanıyordum ama demekki hap iyi gelmedi hiç. Doktor da iki kutu yazdı. Birini gün aşırı birini haftada bir kullanıcaz bir dahaki ay düzelmemiş olursa bana iğne olarak baslanicak

Baya ara vermişsin evet o yaşa gelince rahat oluyor hatta daha güzel anneye yardımcı oluyor kızlar. Ben o kadar ara versem 40 yaşında olcam cesaret edebilir miyim bilmiyorum. Senin yaş kaç gerçi bilmiyorum

Hic baktiramadim ya ben dogumdan sonra vitamin kullaniyorum ama tatilde yanima almamistim ciddi oranda saclarimda dokuldu. Icmeyince gercekten etkiliyor, olmadi baktiririm bende canimm sagol

Kimse kalmıyor canım 19.30 dan sonra eşim geliyor. Çok zor oluyor bi yandan emmesiyle uğraşıyorum. Büyütebilirsem kendimi tebrik edicem aslında sıkıyorum süt geliyor ama çok fazla gelmediği için emmek istemiyor sanırım
Ne zormuş bu bebek bakım işi ya.
Evet her şeyi ayrı sıkıntı. Hiçbir zaman rahatlayamıcaz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…