2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bak bu modelden, farklı renk ve desenleri var ama ucu böyle küt olacak. Ucu böyle olunca emme refleksini tatmin etmediği için meme reddi yapmıyormuş. Oğluma su için denedim başta tutamıyor ama sonra çok güzel emmeye başlayıp çekiyor ki o da 3 aylık tı ilk denediğimde

Normal canım, dönemsel. Bebeklik saçları dökülecek, kel bile kalabilir bu ara sonra yeni saçlar gelecek. Kakasında da saçlar görürsen korkma, dökülen saçları da yiyorlar

Hanımlar geceleri serin oluyor bazen sadece daha ince alt hangı markada var bılgıı olan varmı patikli patiksız fark etmez

Bizimki olduğu gibi duruyor ne uzuyor ne dökülüyor sanki rengi açıldı bi sadece.

Hanımlar geceleri serin oluyor bazen sadece daha ince alt hangı markada var bılgıı olan varmı patikli patiksız fark etmez
Ben lcw den uzun altlı takımlar almıştım, üstü kısa kollu, gece onları giydiriyorum ince ve yumuşacık. Mesela şu takım, oğlu olan herkese tavsiye ederim çok güzel ve fiyatı şuan bayağa düşmüş

Büyük kızıma suluk olarak kullanmıştım bundan, Daha Küçüklere Süt verilebileceğini düşünmemiştim. Kafama yattı. Alıp , denemeye başlamam lazım. Eylüle kadar alışır inşallah. Teşekkür ederim canım

bu takım lcw nin kendi sitesinde mi çok güzelmiş baktım ama bulamadım

Sevgili anneler merhaba. Ya nolur bı cevap veriri misin oyle çaresizim ki. 3 Haziran doğumlu bebeğim. 2 günden beri hatta 3 sadece yarım saat uyuyor uyanıyor sonra ağlıyor uyut diye 1 saat bakıyor o bakma da ağlamak tabiki krizlere giriyor fön Makinesi rahatlatıyordu ona da alıştı artık. Yarım saat sürekli ama hep aynı vakitler uynaiyor 32 33 dk dedin mi uyanıyor valla kendime ayirdigim 5 dk yok öyle kötü bı haldeyim ki o yarım saat uyudugunda da ayağımda veya hamak da . Neden olabilir yani uykuya neden dalamaz bı bebek. Kontrollerine götürdüm kulak enfeksiyonu vardı geçti dedi doktor. Asi geçen hafta oldu. Gaz mi degilmi onu da bilmiyorum. Ne önerirsiniz ilk bebeğim ve yanımda kimsem yok

Canım ya geçen sen Bi vitamin takviyesi yazmışsın. Bu mu? Emzirirken kullanılıyor mu? Hasta gibiyim bugün de tatile gidiyoruz aklıma bu geldi alsam iyi gelir mi? Boğazım falan çok kötü

Eklentiler

• Screenshot_20210816_000005_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    44,9 KB · Görüntüleme: 25
Bir sıkıntıdı vardır gece de uyumayıp sadece 3 kez yarımsaat uyuyorsa. Gaz ise ayaklarını kendine doğru çeker sürekli memede bile ağlar. Ağlıyorsa sürekli cereyands bırakıyo olabilirsin bebeği kapı pencete heryerde açıska kapat pencereleri. Dikkat et ysni ona . Kulak enfeksiyonu devam da ediyo olabilir banyo yaptırırken mutlaka kulaklarını kapat öyle başına su dök. Bence ilk olarak doktora gidin yine kulak enfeksiyonu ne alemde baksın, eliyle karnını yoklar doktor gaz varmı diye ona baksın bezini çıkartıp baksın birşey varmı yok mu diye. Ayrıyetten iyi doyuruyormusun günde kaç kez çişli bez yapıyor her gün kaka yapıyormu bunlar da önemli.

bu takım lcw nin kendi sitesinde mi çok güzelmiş baktım ama bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…