2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Antibiyotik de iştahsızlık yapar dedi doktor. Daha ilk günden yaptı zaten eskisinden de iştahsız oldu. İshal de yapıyormuş galiba sizde hiç olmadı mı ne kadar kullanmıştınız?
5 gün kullandım canım hafif ishal oldu ama iki gün sürdü. Benim oğlan hem savaşarak emdiği için iştahsızlık yaptı mı anlamadım. Memeyi bir alıyor bırakıyor benimki. Şuan uyanıkken hala öyle. Bir şekilde emziriyorum oyunla falan bir tek uykuluyken ya da uykuya dalacakken hiç ayrılmadan emiyor. Yoksa hep bir al bir bırak halindeyiz biz

Pırasa, taze soğan iyi geliyor ama ben 5 aylıkken vermeye başlamıştım kızıma. Şimdiden verilir mi bilemedim. Onunla hem dişlerini kaşıyordu hem de diş etlerini uyuşturup rahatlatıyor. Bi de anne sütünü dondurma gibi çubukla dondurup veriyorlar dişlerini kaşısın diye bebeklere.

Doktor 4. Aydan sonra düzelir dedi bu emzirme sıkıntıları için. vazgeçmeyip emzirebildiğin kadar emzir sonunda normale dönecek dedi. Keşke şöyle güzel güzel sakince emseler, çok zor ve yorucu oluyor. Dışarı çıkmak bile istemiyorum, emzirme savaşı veriyoruz sürekli

Aynen canım bizim en başından beri sorunlu olduğu için alıştım sanki bu düzene. Birde damak bağı var bizde üstten tam kavrayamiyor inşallah düzelir canım ya. Emzirmek keyifli diyorlar ya o keyfi hiç yasayamayacagim gibi geliyor

Gerçekten öyle kızım sağolsun çok uğraştırdı ama 5.ayda güzel emmeye başladı. Sakın pes edip biberon mama kısır döngüsüne girmeyin

Gerçekten öyle kızım sağolsun çok uğraştırdı ama 5.ayda güzel emmeye başladı. Sakın pes edip biberon mama kısır döngüsüne girmeyin
Evet evet ben hiç emmiyor diye mama vermeye kalktım zaten içmedi onu da ama doktor aç bile kalsa hatta az kilo bile verebilir ama bu dönemde kesinlikle mama ya da biberon hatta kaşık biberon bile vermek yok dedi. inşallah şu ayı da atlatırız

Kızlar bebeğim gündüz uyumayı hiç sevmiyor normal mi?
15dk uyusa 5 saat uyumuş uykusunu almış gibi uyanıyor.

Norma olabilir her bebek aynı dgl benım oglan dogdugundna berı gunduz sadece toplam 3 saat uyuyor gecede 19 da yatıp sbh 5 te uyanıyor norolojı dahil tum drlar kontrol etti bu sekılde olucak ona yetiyor o uyku diyorlar 4 aydan ince ztn duzen siz olur bebek uykuları

Bu aylar en zor zamanlar, her dönem farklı zorluklar var ama 4.ay benim zihnimde kabus gibi kalmıştı. Uyku sorunlu emme sorunlu şimdi melek gibi oğlum bile beni bu ay çok zorladı, zihnimde kaldığı kadar zormuş yani. Ama geçecek inşallah...

Çoğumuzun ki öyle bu ara canım. Ama uykusunu alamadığı için de çok çabuk yorulup mızırdanmaya başlıyorlar uyandığı an göz teması kurup konuşmadan tekrar uyutmaya çalışmak lazımmış (en fazla 20 dk, uyumazsa pes edeceksin ) maksat o uykuyu en az 45 dk ya tamamlatmak

Tamam canım çok sağol. Alayım yarın inş bulursam. İyice kötüleşmeden.

Uyutmak bir sanat bence. Bu sanatı icra edebilen bize de tüyo versin
Valla kızımda okumadığım yazı, kitap, izlemediğim video kalmamıştı ama gene de uyutamıyordum cimcimeyi. Ama 5.aydan sonra milim milim düzelme oldu. 1 yaştan sonra bayağa düzene girdi. 2 yaşta mükemmele yakın oldu darısı oğlumun başına.

Uyumasa da siz ısrarla uyku saatlerini düzenli tutmaya çalışın geleceği yatırım oluyor

Ben hiç oynatmıyorum salonun ışığı açık emzirmek için kolaylık oluyir ama odada ışık açmıyorum hiç

Delireceğim artık ya valla. Kitabımi yazmayı bırak bilgisayar açamaz oldum. Nasıl bitecek bu kitap da para kazanıcam merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…