- 22 Temmuz 2020
- 6.530
- 10.960
- 32
- Konu Sahibi KirazHanim
- #49.941
Merhaba bizde salı günü rota aşısını yaptiracagiz. Emzirme işi yine aynı. Uyuklarken emiyor,gündüz genelde sağarak süt yetiştirmeye çalışıyorum. Yetmezse de günde bir kere mama veriyorum. Tatildeydik kafama göre mamaya aç kalınca başlamış bulundum.
Bir de bir sorum olucak. Doktor takipli değiliz biz. Bir doktor bulamadım. Gitmek de istemiyorum açıkçası sorun olmadıkça. Ama bu menenjit aşıları kafamı karıştırıyor. Kimisi bir kere bir yaş sonrası diyor tek türüne, başkaları diğer aşıyla 5 doz diyor. Buna nasıl karar vermeliyim
Asiyla ilgili sanirim her doktor farkli bir prosedur uyguluyor. Bizim takibimizi yapan doktor 5 doz seklinde su su aylarda dedi bizde ne derse tamam diyoruz ilk cocuk oldugu icin pek bilgi sahibi de degiliz aslinda. Bir yerde eksik kalmayalim da ne gerekiyorsa yapalim tarzinda hep yaklasimimiz
Sadece menenjitle alakali benim olumsuz bir deneyimim oldu, kardesim ilkokul birinci sinifta menenjit gecirmisti oradan biliyorum ben bu hastaligi cok cok zorlu bir surecti bizim icin cok sukur cok erken farkedilmisti ama 20 gun kadar hastanede yatti belinden su alip duruyorlardi cok zordu. O yuzden sadece menenjit asisi konusunda biraz hassastim biz olduk ates filanda yapmadi