2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kendisi emmeye kalkıyor bazen 2 bazen 1 kez. En son kaçta emdiğine göre değişiyor. Bir de bazen gece kaka yapıyor :olamaz: o zaman da emmek istiyor. Belli bir düzenimiz yok bizim de.
Anladım.. ben hiç kaldirmadim gece. Genelde gece uyku saatleri değişmekle birlikte 3,5 4 şeklinde iki parti oluyo.

Öf asıl ben dün miss gibi 20.15te uyuttum. 23te de gece öğünü emzirdim. Ohh dedim sabaha kadar uyur şimdi. Gece hiç uyanmayan çocuk 3te uyandı 🥲 açtı gözleri bakıyor. 5e doğru zor uyuttuk.
Bizimki o saatlerde uyuduğunda 3 te uyanıp 2 saat uyumazdı. Ben de bezini değiştirmemeye başlamıştım uyanmasın diye bi de kucağımda yüzüstü yatırırdım dalana kadar. Öyle uyurdu 6 buçukta falan uyanırdı. Ama şimdi nerde o günler 11-12 den önce uyumamaya başladı. 8 den sonra uykusu geliyor, uyanıp uyanıp uyuyor 10-15 dk hep bi huzursuz.

Bizim 6 saat emmediği oluyor. Doktor artık geceleri uyandırma dedi bana da. Ben 6 saatten sonra uyanmazsa emziriyorum
İşte ben de bu ay az kilo alınca kendimle muhakemeye girdim. Gece nadiran 6 saat kesintisiz uyuduğu da oldu..hiç kaldirmadim. Şimdi gündüz emzirme saatlerini not almaya başladım. 2 saati gecirmiycem

İşte ben de bu ay az kilo alınca kendimle muhakemeye girdim. Gece nadiran 6 saat kesintisiz uyuduğu da oldu..hiç kaldirmadim. Şimdi gündüz emzirme saatlerini not almaya başladım. 2 saati gecirmiycem
Bizimki de az kilo alıyor gibi ama bakalım salı günü belli olacak

2 saatte bir emzirmek de çok yorucu oluyor. 40 ı çıkana kadar 2 saatte bir emzirin diyorlardı ya ben çok yorulmuştum. bi de uzun aralıkta da emse kısa aralıkta da bence alabildikleri süt miktarı aynı.

2 saatte bir emzirmek de çok yorucu oluyor. 40 ı çıkana kadar 2 saatte bir emzirin diyorlardı ya ben çok yorulmuştum. bi de uzun aralıkta da emse kısa aralıkta da bence alabildikleri süt miktarı aynı.
İşte doktor da dedi ki belki de yapısı boyledir. Narindir, az kilolu olacaktır. Evet doğruluk payı olabilir. Yine de 1 ay deneyip sonuca bakicam🥺

Öf asıl ben dün miss gibi 20.15te uyuttum. 23te de gece öğünü emzirdim. Ohh dedim sabaha kadar uyur şimdi. Gece hiç uyanmayan çocuk 3te uyandı 🥲 açtı gözleri bakıyor. 5e doğru zor uyuttuk.
Bu bebeklere bi haller oldu 😄 bilmediğimiz bağlı oldukları bi kuruluş falan mı var acaba 😂 dün kuzenimle konuştuk gündüz hiç uyumuyor ama gece en azından bi nefes alıyorum 9bucukta uyuyor sabah 7 ye kadar uyanmıyor. arada emziriyorum dedim. Çocuk 9 buçuktan 12 ye kadar elli kere uyandı. Gece 3 kez emmek için kalktı, sabah da 5 buçukta açtı gözü 🙄

İşte doktor da dedi ki belki de yapısı boyledir. Narindir, az kilolu olacaktır. Evet doğruluk payı olabilir. Yine de 1 ay deneyip sonuca bakicam🥺
Şu an kaç kilo peki ? İlk aylar çok kilo alan bebeklerde ya da birden uzayan bebeklerde sonraki ay dengeleme ayı oluyormuş. Bana bunu doktor söyledi. ya eşit bir şekilde her ay düzenli standart gelişim oluyor ya da hızlı bi gelişim sonra duraklama sonra tekrar gelişim normal seyrinde devam ediyor dedi.

Bizimkinin de çok akıyor. geçen ay kontrolde dişleri erken çıkacak, baya belirginleşmiş demişti doktor. Diş kaşıyıcıyla arada kaşıyorum diş etlerini çok mutlu oluyor
Ay deniyim bende ya
Bi de huysuz zor daliyo
Daha gazi bitmeden dis baslicak heralde ben nerelere vuram kendimi🤣

Bencede bebeklere bi haller oldu
Dun oglumu aldim kizi da arabaya koydm cikalim biraz havalansn dedim. Neyime cikmak benim
Bi acti agzini sanki etini kopariyosun, susmuyo. Aldim kucagima bi elimde bebek oglum arabayi suruyo. Heryer kalabalik bi yandan ben aliyorm arabayi. Ter icinde kaldim maske agzimda. Oturup kaldirima aglicaktm. Uykusunda normalde uyanmaz deli durttu sanki ciyak ciyak.
Bi gunu bi gunune uymuyo.
Bu nedenle evden cikasim yok. Sicaklar da uzerine gelince macera arama otur evinde diyorum. Ama bunaliyorum da. Su cocuklar ne zaman grcek duzene ya 😓

Deli gibi uykusu var dalmıyor 5 dk sonra kalkıyor. Kalkınca gözlerde eller ağlayığ duruyo, yatmak istemiyo kaldırın beni diyo ayakta durmak istiyo sürekli kendi ayaklarının üstüne bakmak istiyo. Hadi gündüz uykuları bozuldu gece var dedim gece de bozuldu. 2-3 saatte bir uyanıyo sürkeki 6:30 dan sonrasında uyumuyo . Kafayı yicem 😀 sanırım hepimizde aynı sorun var

emerken şekillere dalıyo tişörtümün perdenin falan emmeyi bırakıyo tutsa memeyi az az çekiyo incelemekten. Böyle bi problem daha çıktı.

Son problem dilini çiğnemeye başladı, açlıktan değil. Neden yapıyor bilmiyorum . Diş etlerinde beyaz beyaz noktalar vardı doktor diş kistleri bişey değilmişti. Acaba erken mi diş çıkaracak? Of fiof

Bencede bebeklere bi haller oldu
Dun oglumu aldim kizi da arabaya koydm cikalim biraz havalansn dedim. Neyime cikmak benim
Bi acti agzini sanki etini kopariyosun, susmuyo. Aldim kucagima bi elimde bebek oglum arabayi suruyo. Heryer kalabalik bi yandan ben aliyorm arabayi. Ter icinde kaldim maske agzimda. Oturup kaldirima aglicaktm. Uykusunda normalde uyanmaz deli durttu sanki ciyak ciyak.
Bi gunu bi gunune uymuyo.
Bu nedenle evden cikasim yok. Sicaklar da uzerine gelince macera arama otur evinde diyorum. Ama bunaliyorum da. Su cocuklar ne zaman grcek duzene ya 😓
Fön sesi, aspiratör sesi vs açmayı denedin mi? Benim kızım öyle dışarı da ağlayınca fön sesi açar telefonu pusetine koyardım öyle bi süre susardı 😬

X