- 19 Kasım 2018
- 4.091
- 6.963
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #49.161
Anladım.. ben hiç kaldirmadim gece. Genelde gece uyku saatleri değişmekle birlikte 3,5 4 şeklinde iki parti oluyo.Kendisi emmeye kalkıyor bazen 2 bazen 1 kez. En son kaçta emdiğine göre değişiyor. Bir de bazen gece kaka yapıyoro zaman da emmek istiyor. Belli bir düzenimiz yok bizim de.
Bizimki o saatlerde uyuduğunda 3 te uyanıp 2 saat uyumazdı. Ben de bezini değiştirmemeye başlamıştım uyanmasın diye bi de kucağımda yüzüstü yatırırdım dalana kadar. Öyle uyurdu 6 buçukta falan uyanırdı. Ama şimdi nerde o günler 11-12 den önce uyumamaya başladı. 8 den sonra uykusu geliyor, uyanıp uyanıp uyuyor 10-15 dk hep bi huzursuz.Öf asıl ben dün miss gibi 20.15te uyuttum. 23te de gece öğünü emzirdim. Ohh dedim sabaha kadar uyur şimdi. Gece hiç uyanmayan çocuk 3te uyandıaçtı gözleri bakıyor. 5e doğru zor uyuttuk.
Bizim 6 saat emmediği oluyor. Doktor artık geceleri uyandırma dedi bana da. Ben 6 saatten sonra uyanmazsa emziriyorumAnladım.. ben hiç kaldirmadim gece. Genelde gece uyku saatleri değişmekle birlikte 3,5 4 şeklinde iki parti oluyo.
İşte ben de bu ay az kilo alınca kendimle muhakemeye girdim. Gece nadiran 6 saat kesintisiz uyuduğu da oldu..hiç kaldirmadim. Şimdi gündüz emzirme saatlerini not almaya başladım. 2 saati gecirmiycemBizim 6 saat emmediği oluyor. Doktor artık geceleri uyandırma dedi bana da. Ben 6 saatten sonra uyanmazsa emziriyorum
Bizimki de az kilo alıyor gibi ama bakalım salı günü belli olacakİşte ben de bu ay az kilo alınca kendimle muhakemeye girdim. Gece nadiran 6 saat kesintisiz uyuduğu da oldu..hiç kaldirmadim. Şimdi gündüz emzirme saatlerini not almaya başladım. 2 saati gecirmiycem
2 saatte bir emzirmek de çok yorucu oluyor. 40 ı çıkana kadar 2 saatte bir emzirin diyorlardı ya ben çok yorulmuştum. bi de uzun aralıkta da emse kısa aralıkta da bence alabildikleri süt miktarı aynı.İşte ben de bu ay az kilo alınca kendimle muhakemeye girdim. Gece nadiran 6 saat kesintisiz uyuduğu da oldu..hiç kaldirmadim. Şimdi gündüz emzirme saatlerini not almaya başladım. 2 saati gecirmiycem
İşte doktor da dedi ki belki de yapısı boyledir. Narindir, az kilolu olacaktır. Evet doğruluk payı olabilir. Yine de 1 ay deneyip sonuca bakicam2 saatte bir emzirmek de çok yorucu oluyor. 40 ı çıkana kadar 2 saatte bir emzirin diyorlardı ya ben çok yorulmuştum. bi de uzun aralıkta da emse kısa aralıkta da bence alabildikleri süt miktarı aynı.
Bu bebeklere bi haller olduÖf asıl ben dün miss gibi 20.15te uyuttum. 23te de gece öğünü emzirdim. Ohh dedim sabaha kadar uyur şimdi. Gece hiç uyanmayan çocuk 3te uyandıaçtı gözleri bakıyor. 5e doğru zor uyuttuk.
Şu an kaç kilo peki ? İlk aylar çok kilo alan bebeklerde ya da birden uzayan bebeklerde sonraki ay dengeleme ayı oluyormuş. Bana bunu doktor söyledi. ya eşit bir şekilde her ay düzenli standart gelişim oluyor ya da hızlı bi gelişim sonra duraklama sonra tekrar gelişim normal seyrinde devam ediyor dedi.İşte doktor da dedi ki belki de yapısı boyledir. Narindir, az kilolu olacaktır. Evet doğruluk payı olabilir. Yine de 1 ay deneyip sonuca bakicam
Uyku işaretleri bunları. Çok uykusu gelmiş
Ay deniyim bende yaBizimkinin de çok akıyor. geçen ay kontrolde dişleri erken çıkacak, baya belirginleşmiş demişti doktor. Diş kaşıyıcıyla arada kaşıyorum diş etlerini çok mutlu oluyor
Bayag bayag akiyo elleri agizda damaga surtmek istiyo kucagimdayken kolumu.Bize 3 aylık kontrolünde bu ay ağzından salya gelir ama bu diş belirtisi değil demişti doktor
Miktarı az gelmiş olabilir. Zararsız diyorlar ama doktor değilim sonuçta bilemiyorum.Bende dün akşam verdim hala yapmadı
Bu maymun benden dinç duruyor ben daha beter haldeyim
Cok tsk ederim
Fön sesi, aspiratör sesi vs açmayı denedin mi? Benim kızım öyle dışarı da ağlayınca fön sesi açar telefonu pusetine koyardım öyle bi süre susardıBencede bebeklere bi haller oldu
Dun oglumu aldim kizi da arabaya koydm cikalim biraz havalansn dedim. Neyime cikmak benim
Bi acti agzini sanki etini kopariyosun, susmuyo. Aldim kucagima bi elimde bebek oglum arabayi suruyo. Heryer kalabalik bi yandan ben aliyorm arabayi. Ter icinde kaldim maske agzimda. Oturup kaldirima aglicaktm. Uykusunda normalde uyanmaz deli durttu sanki ciyak ciyak.
Bi gunu bi gunune uymuyo.
Bu nedenle evden cikasim yok. Sicaklar da uzerine gelince macera arama otur evinde diyorum. Ama bunaliyorum da. Su cocuklar ne zaman grcek duzene ya
1 çay kaşığı verdim canım sen nekadar vermiştimMiktarı az gelmiş olabilir. Zararsız diyorlar ama doktor değilim sonuçta bilemiyorum.