- 19 Kasım 2018
- 4.091
- 6.961
- Konu Sahibi KirazHanim
- #49.141
Günaydın
1 saat uyutmaya çalıştığım bebeğim yattiktan 5 dk sonra uyaninca ben
1 saat uyutmaya çalıştığım bebeğim yattiktan 5 dk sonra uyaninca ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende dün akşam verdim hala yapmadı1 kere verdim ben anında yaptı.
4 gün yapmamıştı ama çok çok huzursuz oluyordu 8 gün yapmasa nasıl olurdu düşünemiyorum
Ayy şu an buyum ben 5 buçukta uyandı, az önce zar zor uyuttu eşim işe gitmeden. Yatağına koyduk onun gitmesiyle gözlerini açtı. Sanki saatlerdir uyuyup uykusunu almış gibi de bi hali var oynatmaya az kaldı
Nedne oluyor acaba bir arastirayim sağol canımSanırım pamukçuk olmuş. Bebeklerde sık gorulen bişey. Tedavi şekli basit diye biliyorum karbonatlı suyla temizlik ve Dr un verdiği bir krem oluyor adini unuttum. Aile hekimi de verebilir.
Yanında biri var mı karşılıklı sallaya bileceğin? Bizimki sadece öyle uyuyor bazen öyle de uyumuyo gerçi. Hicbisekilde uyumuyo bazen.Tükendim. Uyumuyo...
Yalniz değilsinAyy şu an buyum ben 5 buçukta uyandı, az önce zar zor uyuttu eşim işe gitmeden. Yatağına koyduk onun gitmesiyle gözlerini açtı. Sanki saatlerdir uyuyup uykusunu almış gibi de bi hali var oynatmaya az kaldı
Teşekkür ederim
Evet emzirdikce artiyormus, bu bilimsel bir gerçekmis. Ama ben sanki yumuşak göğüste süt azdır psikolojisinden kendimi kurtaramiyorum. Daha pozitif düşünmeye calisicam ve daha sık emziricem bakalım.
Bizimkinin de çok akıyor. geçen ay kontrolde dişleri erken çıkacak, baya belirginleşmiş demişti doktor. Diş kaşıyıcıyla arada kaşıyorum diş etlerini çok mutlu oluyorKizlar gunaydin
Asiri salya akiyo iki eli agzinda eli yzunh ovuyo hep huysuz
Dis mi acaba ya olabilr mi daha erken gibi geldi ama eli yuzunde gozunde ve agzinda
Benimkide emziği atıp atıp ağlıyor emzireyim diyprum daha çok bağırıyor sallıyorum daha da bağırıyor anlamadım kafayı yiyeceğimTükendim. Uyumuyo...
Ben emzik verdim geçen ay bibslerden almıştım. sadece bir hafta emdi hemen de alışmıştı ama emme refleksini bozdu. Memeyi gevşek tutarak emmeye başladı hemen bıraktım emziği sonra çok şükür normale döndü. Ama o zamandan beri memede eskisi gibi huzurlu değil, genelde uykulu halde emziriyorum. Bence riske atmaya değmez.Şimdi emzik vermeye daha çok korkuyorum, bu kadar az kilo aldıktan sonra. Bı de emzige alışır emmeyi azaltirsa diye
Ayy korktum bunu okuyunca şimdi. Ben de tam bu ay artık vericem diye düşünürken az kilo aldığını öğrenince ikilemde kaldım. Ya emmesi bozulursa dediğiniz gibi. Göze alamadım şuan.Ben emzik verdim geçen ay bibslerden almıştım. sadece bir hafta emdi hemen de alışmıştı ama emme refleksini bozdu. Memeyi gevşek tutarak emmeye başladı hemen bıraktım emziği sonra çok şükür normale döndü. Ama o zamandan beri memede eskisi gibi huzurlu değil, genelde uykulu halde emziriyorum. Bence riske atmaya değmez.
İnsallah oyledir ya bu arada Instagram'da denk geldiğim süt arttırma yöntemlerine biri şey demiş, karpuz ya da kavun yanına bir porsiyon Maraş dondurması denemeye değerYumusak gogus yagli sut diyor forumdakiler oyle dusun
Öf asıl ben dün miss gibi 20.15te uyuttum. 23te de gece öğünü emzirdim. Ohh dedim sabaha kadar uyur şimdi. Gece hiç uyanmayan çocuk 3te uyandı açtı gözleri bakıyor. 5e doğru zor uyuttuk.
Kereviz ye dese denemezsin amaİnsallah oyledir ya bu arada Instagram'da denk geldiğim süt arttırma yöntemlerine biri şey demiş, karpuz ya da kavun yanına bir porsiyon Maraş dondurması denemeye değer
Hiç belli olmuyolar bazen banyo sonrası artık gece uykusunu ne güzel uyur diyorum, 2 saat sonra gözlerini aciyo umayimocum senin minik gece kesintisiz mi uyuyo? Mesela kaç saat? Ve emzirmek için uyandiriyo musun hiç?Öf asıl ben dün miss gibi 20.15te uyuttum. 23te de gece öğünü emzirdim. Ohh dedim sabaha kadar uyur şimdi. Gece hiç uyanmayan çocuk 3te uyandı açtı gözleri bakıyor. 5e doğru zor uyuttuk.
Hayatta denemem karpuz önerisi güzel ise yararsa ne ala, yaramazsa kendimi mutlu etmiş olurumKereviz ye dese denemezsin ama
İnsallah oyledir ya bu arada Instagram'da denk geldiğim süt arttırma yöntemlerine biri şey demiş, karpuz ya da kavun yanına bir porsiyon Maraş dondurması denemeye değer
Kendisi emmeye kalkıyor bazen 2 bazen 1 kez. En son kaçta emdiğine göre değişiyor. Bir de bazen gece kaka yapıyor o zaman da emmek istiyor. Belli bir düzenimiz yok bizim de.Hiç belli olmuyolar bazen banyo sonrası artık gece uykusunu ne güzel uyur diyorum, 2 saat sonra gözlerini aciyo umayimocum senin minik gece kesintisiz mi uyuyo? Mesela kaç saat? Ve emzirmek için uyandiriyo musun hiç?
Şimdi bi de yanına dondurmayla yeKarpuz bence cok ise yariyor ama bizde fena gaz yapiyor ben yinede yiyorum ama gaz bir sekilde cikiyor