2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    286
Bilmiyorum ne kadar etkililer ama emzirme danışmanları çok iddialı meme reddini halletme konusunda. Alsan mı acaba bi danışmanlık?
Benimki de bugunlerde meme reddi yasiyor sakinlestiriyorum sonra mini, sarki soyluyorum bi bakmissin kuzu gibi suzulmus iciyor sutunu.pesetmeyin derim kizlar.gereckten brbek gogsundeyken bir Anda sutun geldigini hissidyorum.anne sutu mucize derlerdi gercekten simdi neden oyle dediklerini iyi anliyorum.bebegin fizyolojik durumuna gore sut uretmesi,gece sutunun daha yagli olmasi,hastalandiginda daha fazla vucudun antikor uretmesi gercekten mucize
 
 
Ben biraz dışarı çıkıyorum, yemeğe, cafeye falan gidiyoruz ama evde huzursuz.
Ya valla boyle soyleyince siz özeniyorum. Masallah yine de size de bebeginize de.. Gectigimiz pazar günü disari cikalim acik havada kahvaltı yapalim dedik hem bebege de iyi gelir acik hava hem belki guzel uyur diye. Malesef aglayarak geri döndük. 40 dk uyudu evet ama sonrasi hep huzursuz karni tok alti temiz gazi da olmamasına rağmen..
Yani şu aşamada cafede oturma gibi bir beklentim yok, pandemiden kaynakli halen çok normallesmedik biz ama en azindan parkta bahcede vakit gecirmeme musade etse, ya da avm ye ihtiyac halinde gittigimde işimi halledebilsem en azindan ama ona da musade etmedi. Zaten en buyuk sorunum şuan uykusu, pusetinde, yataginda vs uyusa biraktigimda biraz islerimi hallederim hem evde hem disarida.. Ama asla uykuya dalamayan ve yatirildigi her yerden nefret eden bir bebek yapmışım. Bebek arabaisna koyup yarim saat kuaföre gitmeye bile cesaretim yok. Çok üzülüyorum. Hayir uyumuyorsun bari etrafi vs izle. Ama iste dedigim gibi malesef. 40indan sonra biraz duzelme oldu en azindan gunduz 2, 3 saat uyumaya basladi. Simdi 3 ayin dolmasıni bekliyorum bu aydan sonra da belirgin fark oluyor diyorlar, inşallah bakalim. Yarın tam 2 aylik oluyoruz. Ne kaldi şurada..
 
Imzami atiyorum yazdiklariniza. Eksiği var, fazlasi yok.. Güzel bisey giymek istemiyorum demissiniz, guzel bisyelerim üzerime olmuyor bile. Cok degil 4 kg fazlam kaldi ama ona rağmen olmuyorlar.. Esim ısrar ediyor o da ben iyi hissedeyim diye bisyeler alalim ustune diye, gidip alisveris yapasim yok, ona musade edecek evlat da yok zaten.. Ayrica ust kiyafeti emzirmeye uygun almak laizm. Tam beğendiğimi de alamıyorum bu durumda. Kolye küpe takip süslenmeyeyim, makyaj da yapmayayim, hadi dışarıda da yemek yemeyeyim de evde bari yalniz yemek yemesem. Hızlı hızlı gorevmis gibi halledip mutfaktan cikmaya calismasam keske.
 
Canım bizde çok rahat değiliz çıkınca geçen kahvaltıya gittik mesela kalkana kadar babasının kucağında yattı. Asla bebek arabasında durmuyor etrafıda kucaktayken izliyor. Ağlamıyor o avantaj dışarıda ilgisini çeken çok şey oluyor birde araba yolculuğunu çok seviyor.
Yani biz zorlansakta çıkarıyoruz çünkü ben çok bunaldım artık evde.
 
Bilmiyorum ne kadar etkililer ama emzirme danışmanları çok iddialı meme reddini halletme konusunda. Alsan mı acaba bi danışmanlık?
Doktorun yönlendirdiği bir danışmana ve tanıdığım kadın doğumda çalışan hemşireye gittik meme ucunun biraz bebeğinin damağına değmesi lazım seninki hiç yok dedi. Şunu yap bunu yap dediler ama kendileride bebeği memeye tutturamadılar.
Bayram dönüşü daha profosyonel birini bulucam çok zorlanıyorum böyle.
 
Benimkine şimdide babası bakıyor kendi işi olduğu için izin sıkıntısı yok evde çoğu zaman. Bu güne kadar da dayısı, ananesi de baktı ama yok yok hala yetemiyoruz.
 
Sen ankarada mıydın. Nisan annelerinden birisi bi isim vermişti ondsn danışmanlık aldım diye özgül kalkır. İnstagramdan takip edebilirsin
 
Sanirim ben zorlanmamak icin cikmamayi tercih ediyorum doğru. Bebek de eve alışırsa muhtemel3n daha sonra dışarıda mutsuz olacak ve kalabaliga giremeyecegiz hic. Şu 8,9.hafta ataklarının olduğu dönem bitsin ben de kendimi ikna edicem artik çıkmaya o zaman. Oyle boyle alisacagiz..
 
Facebooktaki emzirme akademisin danışmanı var canım Aslı othan tanır adı bi ona da bak istersen danışmanlık çin
 
Bizim evimiz merkezi bir yerde hiç durmazsa 5dk da eve dönebiliriz. Sende evine yakın yerlere çıkarabilirsin.
Bizimki de güneşte gözünü açamıyor açık havaya çıkaramıyorum yoksa sitenin bahçesine çıkarırdım hergün.
 
Sen ankarada mıydın. Nisan annelerinden birisi bi isim vermişti ondsn danışmanlık aldım diye özgül kalkır. İnstagramdan takip edebilirsin
Bende birkaç danışman buldum buna da bakıyım olana kadar tek tek gezicem zaten.
 
Aslı hanım istanbulda diye biliyorum. Bende takip ediyorum onu
Ben teorikte yapılması gereken herşeyi izledim, sordum, öğrendim ama olmuyor. Bana yüz yüze görüşüp memeyi ilk kez bebeğin ağzına tutturacak biri olması gerekiyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…