- 3 Eylül 2023
- 1.092
- 857
- 30
- Konu Sahibi elektroforez
- #11.201
Ben 11 haftalık hamileyken yurtdısına döndüm daha erken dönmek istemistim doktorum cok korkutmustu. Zaten zor sahip olduğun bebek gitme kaybedebilirsin en azından 15 haftaya kadar gitme falan daha cok şey dedi beni cok gerip korkutmustu. Farklı bir doktora gittim o kadar rahatlattı ki beni kanama alanın yok tehliken yok niye gidemeyesin dedi. Bebek sağlıklıysa ne yaparsan yap dünyaya gelir ama sağlıksızsa hiç kalkmayıl yatsan bile kaybedersin dedi. Sadece koridor tarafına otur 2 saatte bir 10 dakika yürü kan akışı olsun dedi. Ben cam tarafında oturdum. Ayaklarımı çevirdim spor yapar gibi sürekli ayaklarımı hareket ettirdim. Çok şükür sorunsuz geldimKızlar önünüzdeki hafta 1 hafta sürelik iş seyahatına yurt dışına gidicem. Biraz heyecanlıyım. Çok istekliydim zaten ama biraz sürecimde sorunlar olduğu için vazgeçmiştim . Doktorum beni çok rahatlattı iptal edicekken böyle bir fırsatı bence kaçırma deyince cesaret ettim. Normalde de telaşlı bir tip değilimdir zaten en zoru yakın çevremi ikna etmek oldu aslında 5saat uçuşum var giderken. Yurt dışında yaşayanlar ya da hamileyken seyahat edenler tavsiyeniz var mıdır?