2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Benim kızımında kuru geceleri.ben özellikle gece değiştirmedim alışmasın ona diye. Bir süre sonra böyle oldu. Gece moduna alıyorlar bence kendilerini. Öyle olduğunu düşündüm ben
Biz daha 1 aylığız sizinki alışmış o zaman bende gece uykuluyken uyandırmadan besledim hep şimdi uyanmaz kolay kolay

Bizimki de banyo yaptığında 5 saat aralıksız uyuyor ama korkuyorum çok uzun mu acaba diye bazen 4 saatin sonunda uyandırıyorum
Zaten acıkınca artık kendileri uyanıyorlar ya canım bu şekilde düzenleri olacak artık.
Büyüdüler bence artık saatli uyandırmaya gerek yok ama için nasıl rahat edecekse öyle yap sen.
Ama şu bir gerçek, gece emen bebek daha iyi kilo alıyor. Gece emziren arkadaşlarımın bebekleri hep önden gitti kiloda, benimki ortalama kiloda gitti.
Yine de ben düzenini bozmamak gerektiğini düşünüyorum. Şimdi küçükler uykuya çabuk dönebiliyorlar ama büyüdükçe her uyanma sonrası uyutmak da mesele olacak.
Bizde dişler gelene kadar gece 6 saat kesintisiz uyku vardı

Sütün tazyikliyse genzine kaçıyordur. Tazyikli süt de meme reddi yapar. Reflüsü de olabilir.
DrPerihan Yasemen Canöz Karaca’s Instagram post: “EMZİRME POZİSYONLARI VE FONKSİYONLARİ #iskenderunçocukdoktoru #iskenderunemzirmedanışmanı #hatayçocukdoktoru #adanaçocukdoktoru…”
Şu hesaptaki emzirme pozisyonlarında uygun olanları deneyebilirsin canım.

Bizimki de banyo yaptığında 5 saat aralıksız uyuyor ama korkuyorum çok uzun mu acaba diye bazen 4 saatin sonunda uyandırıyorum
Ben öyle çok uyuyunca uyurken emziriyorum. Hava aşırı sıcak, susuz kalacak diye korkuyorum.

Merhaba arkadaşlar, bizde 30 günlük olduk. Göbek bağından bugün sarımsı sıvı geldi enfeksiyon mu acaba?
Merhaba canım göbek bağı daha düşmedi mi .sarı sıvı enfeksiyon olabilir bende doktoruna bir danış

Ben öyle çok uyuyunca uyurken emziriyorum. Hava aşırı sıcak, susuz kalacak diye korkuyorum.
Uyurken nasıl emiyor ? Uyanık oldugundaki gibi aktif bir şekilde mi ? Ben de bazen uyurken emziriyorum ama bi emiyor 5 10 saniye bekliyor sonra tekrar emiyor sonra yine bekliyor hep böyle olunca da 10 dklık emzirme İşi 1 saat sürüyor

Yanımızda yatıyor elini tutuyorum, pışpışlıyorum yok uyumuyor illa kucakta okacak. Birde gazı var sadece kucakta derin uykuya dalabiliyor.

Doğru diyorsun canım ben beslenmesinde bi sıkıntı olmadığından bazen uyandırmıyorum ama yine de içim rahat etmiyor

Ana kucağı aldım titreşimli denicem bakalım duracak mı onda.

Daha yavaş emiyor tabi ama yarım saat sürüyor maksimum sonra derin uykuya geçiyor tekrar gazını çıkarıp yatırıyorum.

Ne kadar geliyor ki canım sagdiginda. Ben butun caylari falan bıraktım sadece su Icmeye dikkat ediyorum. Caylari içerken de şimdi icmedigimde de gelen süt miktarı aynı açıkçası. O yüzden içmiyorum valla artık

Aynen bizimki de o şekilde oluyor geri uyuyakalıyor falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…