2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Dün aptamil comformil aldım çok garip bi yapısı var jole gibi sütle karıştırıp veriyorum. Bunu nasıl içebiliyor bebekler hayret
Eve kıvamı koyu,ondan biraz daha doyurucu.
Kızım onunla büyüdü çok memnunduk.
Oğlan gazlı aşırı ,özel mama deniyor doktor.
Ben yinede gece yatmadan dün conformil verdim 2saat uyuyabildi kalkmadan.

Bizde de öyle canım. Ama bizde akşamları öyle. Emmek istiyor karnı aç ememiyor. Ama bence bizimki gazdan ememiyor ben de ondan eminim. Kolik krizi geçince gaz çıkarmaya başlıyor çünkü.

Benim bebisntek memede doyuyor bi sonraki seansta diger memeyi veriyorum. Ama keske ikisinide ayni anda emse. Sagim yapiyorum gunde bi kac kez ki sut toplanmasin .

Sezaryen sonrası taktıran arkadaşım olmuş adet olmadan. Benim Dr takmıyorum çok acır dedi. Acı diyince ben de geri durdum

Kızlar bu sabah aşı randevum vardı, yapmadılar bana aşı. Bebeğin çok küçük 3 aylık olana kadar bekle dediler. İlla olacağım deseydim rıza imzasıyla olacaktım. Sizlerde durum ne?
Ben oldum çoktan öyle imza fijan yok te muz sonunda ikinci doz aşısı olacam

Kızlar emzirirken hangi göğsünüzü emizriyprsunuz ebe bir göğsü 2 kez emzir sonra öbürüne geç dedi ama
En son hangi gogsunuzle bıtırdıysenız ondan baslayın once yaglı kısmı esin daha sonra dıger gogse gecın basta sulu kısmı alıp sonra yaglı kısmı alır o sekılde devam edebilirsiniz yada hangi gogus daha dolgunsa

Pişik için krem tavsiyesi istiyorum. Kızımın altı baya kızardı mustela kullanıyorum kantaron yağı da. Fayda etmedi yardım lütfen

1.ay aşisi ateş yapti mi bizim çok kötü olduk sürekli emmek istedi sütte verdim huysuzdu sonra tıkandı kaldı morardı annem kusturdu ama çok kötü olduk hala etkisindeyim aşidan sonra bebeğim değişti sanki

Cok geçmiş olsun. Tıkanıp kalmasınin aşı ile ilgisi olduguna emin misiniz, yani ağlamaktan falan mi oldu acaba oyle bir etki hic duymadim da.. Bizde ilk oldugu anda biraz ağladı sonra eve geldiginde biraz uyudu hatta, gun içerisinde oyle huzursuzluğu da olmadi. Aşı yerinde bir iki gün cok kucuk sertlik vardı sadece. Şükür sorunsuz atlattı.

Olabiliyor canım malesef.inş sizin uzun sürmez böyle.

Bebegimde isilik cikti ince giydirmeye basladi hala gecmedi bilgisi olan varmi bunlar kasinmiyordur ins bebisi rahatsiz etmiyordur bayGda kotu oldu
Saf gül suyu iyi geliyor kızımda otacinin gül suyunu kullanıyorum oğlan isilik olursa onda da kullanırım kendime tonik olarakta kullanıyorum hatta buzdolabında spreyli olanından duruyor hep yazın sıcaklarda çokta güzel ferahlatiyor ama isilige en iyi gelen şey kesinlikle deniz suyu bir günde bütün isilikleri solduruyor
Sling kullanıyorum hep kucakta durmak istediği uykusu olup bir türlü dalamadigi zamanlar içine girer girmez dakikasına uyuyor tek kötü yanı cikartir çıkartmaz uyanıyor ama en azından bir kaç işin ucundan tutabiliyorum içindeyken en azından sofrayı kurup kızıma yemegini kalvaltisini hazirliyorum ortalık toplayabiliyorum
Hamilelikten önce göğüs ölçüm 75a cuptu şimdide 80b cup emzirme sütyeni kullanıyorum, göğüslerim büyüdü ama normalde küçük olduklari için anca normal boyuta geldiler oğlumu sadece emziriyorum ilk 7,8 gün günde bir yada iki sefer 30cc mama takviyesi yapmıştık bir ayda 1100gr almış öyle hep dolu doluda değiller arada dolu olduğunu hissedersem oğlumu bir memeden emzirirken diğer memeyi monchi pompayla sağıyorum 60cc falan çıkıyor sütüm

Yok tıkanmasının aşıyla ilgisi çok huysuzdu saatlerce ağladi süt içerken kaçti çikaramadi huzursuzluğu ateşi ona bağliydi calpol verdim ateşi 37.5 geçti şimdide bi öğürme hali var az emiyor bazen öğürme hali var üşüttü mü acaba.

Hepatit asısı ates yapmian bir ası degıldı ama bazı bebek lerde yapabiliyor Bızde yapmadı arkdsım bebegimde yapmıstı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…