2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Pişik için krem tavsiyesi istiyorum. Kızımın altı baya kızardı mustela kullanıyorum kantaron yağı da. Fayda etmedi yardım lütfen
Ben bübchen pısık onleyıcı artı pısık kremini duruyorum, zeytinyağında kaunattım onuda kullanıyorum ama bızım Dr ıcerıgı temiz olmasa bıkdıgım ız yesıl tup arki onerdı cok cok II gelıyor

Sizleri böyle okuyunca benim kız baya iştahsız galiba. Hiç doymuyor diye düşünmedim öyle Bi ağlaması olmadı Bi tek akşamları gaz sancısı tutunca ememiyor ağlıyor o zaman aç olduğunu anlıyorum.
İnş kilo alıyordur bizimki

Sizleri böyle okuyunca benim kız baya iştahsız galiba. Hiç doymuyor diye düşünmedim öyle Bi ağlaması olmadı Bi tek akşamları gaz sancısı tutunca ememiyor ağlıyor o zaman aç olduğunu anlıyorum.
İnş kilo alıyordur bizimki
Biz de sipariş verdik bundan bakalım bize de yarayacak mı

Gerçekten daha beter. Ben 2 yaş sendromu yaşadık sanıyordum o dönem. En başta oğlumda kardeşe hamileliğe bağladım ama 2018 mayıs anaları ile görüşüyoruz hepsi aynı şu dönem. Wc alıştırma sürecini de tam sınırda atlatmışım.bir Ay geç olsaydı çok fena toslardım.
İnş siz bu süreci 2 de atlatırsınız

Saha tuvalet eğitimi var dimi şuan 22 aylık, hiç hazır değil en iyisi önümüzdeki bahar başlayayım diyorum 2 buçuk yaş olacak. İnşallah bizde kolay atlatırız. Arkadaşımın oğlu 2 yaşa kadar melek gibiydi, 2 yaştan sonra resmen içine şeytan kaçmış gibi oldu ve her sene daha beter oluyor şuan 5 yaşında inşallah bizimkiler o derece olmaz

Kızlar siz günü kaçta kapatıyorsunuz
Bizim ev mi böyle yorucu, sizde durumlar nasıl

Akşam en geç 21.30da gün bitiyor bizim evde.
Bebekten önce de böyleydi, kızımı uyutup biz de yatardık.
Bebekten sonra baygın gidiyoruz artık.

Akşam yemeğini en geç 6da yiyoruz, çocukları çıkaracaksak dışarı çıkıyoruz. Bazen de yemekten sonra ben dayanamıyorum bir saat uyuyorum yoksa bayılacak gibi oluyorum uykusuzluktan.

Şu tempoda eve misafir gelse yanında uyuklarız galiba

Bu akşam 19.30dan 21.30a kadar uyudum, o yüzden şimdi uyanğım
Eşim çocukları yatırmış, kendi de yatmaya giderken beni kaldırdı kalk yerine yat dedi, valla kalktım gözümün önünü zor görüyordum uykusuzluktan

Canım aynı benim kızımda öyle oldu şu sıralar.
Her gören ne kadar akıllı derdi, evde beni hiç üzmez çok uyumlu bir çocuktu.

Şu sıralar her şey ağlama sebebi saçımı bağlama, altımı değiştirme, pijamamı çıkarma, o tokayı takma, yüzümü yıkama vs bu liste uzar gider.

Anne kucağa al, anne sen yedir, anne sen gel.
İnanır mısın tuvalete giriyorum arkamdan nasıl ağlıyor.

Ne söylesek her şeyin tersini yapmaya başladı. En sevdiği kelime hayır.
Ne yapıcaz böyle bilmiyorum

Sizin 21:30 iyiymiş biz bazen o saatte akşam yemeği yiyiyoruz daha mesela bugün hiç durmadı hep kucaktaydi oğlum yemek falan yapamadım eşim restoranda müdürlük yapıyor gelirken yemek getir dedim dünden de makarna vardı kız cok acıktım diyince onu ısıttım onu yedi yavrum, babası gelincede getirdiği yemekten yedi eşim işten zaten 21:00'de geliyor geldi bende yemek yedim oğlan çok huysuz olduğu için yıkayınca rahatlar belki dedik onu yikadik şimdi oğlan memede kızı uyutmaya geçtim İnşallah ikiside hemen uyurda bende mutfağı toplayıp duş alacagim her gece en erken yatma saatim 12 gece oğlan gaz sancısı olmazsa 2,5 saate bı kalkip emip uyuyor şükür sabah 7:30-8:00 gibide gün tekrar başlıyor bizde sırtımda sürekli geçmeyen bı ağrı var yorgunluktan

Cnm kizim 7 yasinda dediklerinin bilfiil aynisini yapiyor.normal yani ben de fenalardayim

Eşin baya geç geliyormuş canım, o seni çok zorlar haklısın.
Benim eşim en geç 16.30-17 de Evde oluyor, yemek yoksa hemen yemek yapıyoruz, varsa masayı haZırlıyoruz.
Mutfağı da genelde eşim topluyor, bugün ben uyudum dinlendim diye toplayabildim.

Bizde de bebek hiç durmuyor da emziğe alışınca rahat ettik o anlamda. Yemekten sonra emzirip eşime verdim ben yattım, o da pusette uyutmuş sağolsun.

Banyo olayı da yılan hikayesine dönüyor yorgunluktan banyo yapacak halim kalmadı iki gündür, güya bebeği yıkayacaktım yine kaldı
Sabah da 6.30-7 arası güne başlıyoruz.
Dediğin gibi yorgunluk hiç geçmiyor, hep bi sırt ağrısı baş ağrısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…