2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Cnm benim bebiste yapmadi buyuk cisini dort bes gundue bekliyorum puff bende yorgunum yaa

Bu
bu konuda kesinlikle katılıyorum, hep emzirme danışmanlarının yüzünden, biz de bu şekilde düşünerek kendimize çekiyoruz olumsuzu..

Bende suan seninke ayni yonteme gectim canim yikiyorum popişini cocuk rahatliyo islak mendil yerine islak pamuklu su yapiyorum daha iyi oldu boyle fl

Aynen canımm bizde öyleydik sütünün yetmemesiyle hiç alalası yok, sabah emen çocuk öğlen yatar kalkardı asla memeyi ağzına veremezdim, kucakta hoplayıp zıplayarak 2 ay emzirdim

Aynı bız bugun geceyi zor ettik sbh doktora kostuk sonuc fazdandır vs damla degıstı Tun muayeneleri rutin olagan kafayı yıcez evde 3 kısı bebekle bas edemıyoruz

Bebeğin aç olduğunu eline bakarak anlıyorum artık ben. Yumruksa ac oluyor rahat bırakırsa tok oluyor. Ama bazen eli açık oluyor tamam doydu diyorum sonra bakıyorum yine yumruk. Yine Emziriyorm

Bizim sarılıkta uzamış sanırım dün dr gittik bi sorun görmedi anne sütünü kesenler vardı burada bi çözüm aldılarmı
Canım.ben sütü kesmedim doktor bana 3 aya değer normale dönecek dedi. 10.5 du değerimiz o zaman bir sorun görmedi. 8.günümüzde değerimiz 18 ile hastanede yattı bir gece. 1 gun sonra 11 deger ile cikti. 20.günümüzde değer 10.5 du işte. Doktor bir anda düşmez dedi. 33.günümüzde tekrar kan verdik işte pazartesi günü. Değeri 8.5 olmuştu. Geceleri 2 2.5 saatte gündüz 1.5 2 saat aralığında emziriyorum dedim böyle devam et kilo alımı da iyi dedi. 2.900 ile doğdu. 2800e kadar düştü kilosu. 1.ay kilomuz 4.100 du.

Önceden 2 güne bir yapardı şimdi yapmıyor fitille yapıyor neden böyle oldu anlamadım canım
Canım şimdi nisan annelrrinde okudum popoda çatlak oluyormuş çatlak olunca kakasını yaparken canı yandığı icin yapmiyormus ve gaz kaka biriktiriyormus. Dr göğüs ucu kremini makatina biraz ileriye doğru parmağınla sür demiş. Yine de sen bilirsin

Canım doktor kontrolü vardı doktor darlık vad mı yok mu diye baktı sadece fitill ve şurup verdi

Bizim değerimiz düşüktü 10.gün 9 çikmişti yalniz az emiyor bırakıyordu sizin anında hepsini emip bırakıyormu. 3800 doğdu kızım 3.gün 3600 ölçülmüştü 4280 geldi 25.gün ilk beş gün takviye yapmaya çalişmiştik nasil bilemedim dr iyi dedi.

Benim kız da emzik almıyor normalde dün tuttu avent ultra soft.bibs hiç almadı ucu çok büyük çok öğürdü. Sırtını kendime dayadım yüzü dışa döndük şekilde tutuyor dik sekilde. Yatarken verince öğürüyor. İnş devamı gelir. Gece boyu aldı emziği.
Bir de avent ultra lar aynı dediler ama öyle olmadı bizde. Softun sekil olarak ucu aynı evet ama buğulu pütürlü Bi ucu var. Onu kaybetmiştik avent ultra ningt vardı gece emziği ondan aldım eczaneden. ucu aynı ama kaygan şekilde seffaf.onuu hiç almıyor mesela.

Keşke ben de girebilsem bu kafaya sanki biberonla mama verirsem dünyanın sonu gelecekmiş gibi hissediyorum, memeyi bırakırsa çok kötü bi anneyim gibi...
Hayır kendin nasıl rahat ediosan o şekilde yap.ozamam iyi bir anne olursun.
Çünkü senin iyi olman demek bebeğine iyi bakacağın anlamına gelio.
Çevre baskısı işte bunlar hep,çünkü kulağımıza öyle yerleştirilmiş.
Neyaparsan yap kötü bir anne olamaZsın 9 ay karnında taşıdın binbir zahmetle.
Önemli olan gıdasını ne ile verdiğin değil , biberonda olur mama da olur memede olur,önnemli olan kendini ona adamış olman.
Ağlayınca için acıyosa ,canla başla çözüm arıyorsan sen kötü bir anne olamazsın.
Lütfen geriye kalan herşeyi salla.
İlk çocugum mama ile büyüdü.
İkincisine geceleri keyfi mama veriyorum.
Kimse bu tercihimi sorgulayamaz.
Uykumu alırsam huzurlu sakin enerjik oluyorum ve bu çocuklarıma yansıyor.
Önemli olanda huzurlu çocuklar büyütmek.

merhaba, benim bebeğim ishal mi değil mi anlayamıyorum :) sezaryenle doğdu, o nedenle antibiyotik kullandım. o da ishale sebep oluyormuş. sonra göbeğinde enfeksiyon çıktı, ona antibiyotik kullandık. yine ishal hali devam etti. ama sonrasında ilaç kullanmazken de sıvımsı koyu sarı şeklinde kakası. bunun normali nasıldır?

Geceleri kaç cc mama veriyorsun? Bebek ne kadarla doyuyor merak ediyorum

Benim ilk başlarda hiç emmedi hep sağarak verdim zar zor emdirmeye çalıştım arada mama takviyesi yaptım. Ama kendini toparladikca emmeye başladı. Ben bir göğüsü en az 10 genelde 15 dakika emdirmeye çalışıyorum. 600 ile 1 kilo arası alımı iyi diyorlar. 25 günde700 grama yakın almış iyi bence.

Evet sağol canim şimdi uyuyakalsa sağip veriyorum bazen kiyamiyorum bu tartıda farklı diğerine göre biraz Allah sağlik versin hepsine inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…