- 3 Şubat 2008
- 727
- 456
- 38
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #45.981
Aynı benimki ustune tekrar meme arıyorKızlar bebeğim 1 saat emiyor ardına 30ml ile 60 ml arası mama veriyorum onuda yiyor sütüm de geliyor sizce çok değil mi sadece emmeye neden doymuyor
Cocuk drlar der ama cocuk cerrahları onermıyor bılgın olsunErkek bebeği olan anneler herkes bebeğin pipisiyle oyna kireç olmasın diyor.
Korkuyorum açamıyorum pipisini
Aynen benimki de öyle sık emiyor bazen de sütüm kalmıyor dinlenemdiğim için gündüz. Zor valla. Bioyu alıcaz relaktazı da almayı düşünüyorum ben. Benimde gazım oluyor çünkü gaz yapan birşey yemememe rağmen.Gazdand ememiyor üç dk emiyor daliyor yeniden uyaniyor şaşiriyor insan ne yapacak
Kaç günlük peki ben yavaş yavaş mamayı bırakmak istiyorum ama aç kalır diye de korkuyorum 18 günlük bebeğim uzayan sarılık da varAynı benimki ustune tekrar meme arıyor
2. Ay için kalça usg ve göz randevusu verdiler hastaneden sonra da genel muayene yazmışlar canımm arada başka bi kontrol yok bizimKızlar 1. Aydan sonra herhangi bir muayeneye gittiniz mi?
Golden goat kullanmıştım ilk ay keçi sütlü diye biliyorumKecı sutlu mama kullanan varmı hanımlar aranızds
Biz de 35 günlük olduk beslenmemizde bi sıkıntı yok ama gözlerinin içindeki sarılık daha geçmediKızlar bizimde bugün 40 ımız çıktı ama sarılık hala var. Tüm tahliller temiz çıktı ama geçniyor hala. Kızımda da uzun sürmüştü ama onun beslenmesi iyi değildi. Bunun beslenmesi de iyi ama geçmiyor bir türlü
Aptamil şekerli olduğu için anne sütünü bırakabiliyormuş bebek benelac kullanıyorum benMama kullanan arkadaşlaf bişey danışmak istiyorum. Yarın kızımı bırakıp bir kaç saat işim olacak. Ama sağsam çıkacak sütüm yok. Mama alayım diyorum golden goat almıştım ilk günler sütüm yetmediğinde kullanmak için. Yarısı çöpe gitti. Şimdi marketlerde bebelac ve aptamilin 300grlık paketlerini gördüm kullanan var mı bunlardan birini. Küçük bir paket alayım diyorum
Normal bebelac değil mi gold falan da varAptamil şekerli olduğu için anne sütünü bırakabiliyormuş bebek benelac kullanıyorum ben
Normal bebelac yenidoğan içinNormal bebelac değil mi gold falan da var
Aslinda sütüm çok değil pompayla sağdigim zaman 40 ml bile cikmiyor ama sabahtan aksama kadar üstüm süt oluyor surekli niye boyle oluyor bilmiyorumMaşaallah. Keşke ben de sizin gibi olsam. Sütüm çok az. Bebeğim doymuyor. Mama veriyorum diye çok üzülüyorum. Süt için uyguladığınız bir şeyler var mı?
İkisi de güzelMama kullanan arkadaşlaf bişey danışmak istiyorum. Yarın kızımı bırakıp bir kaç saat işim olacak. Ama sağsam çıkacak sütüm yok. Mama alayım diyorum golden goat almıştım ilk günler sütüm yetmediğinde kullanmak için. Yarısı çöpe gitti. Şimdi marketlerde bebelac ve aptamilin 300grlık paketlerini gördüm kullanan var mı bunlardan birini. Küçük bir paket alayım diyorum
Bizimde sarılık devam 26 gunluk Dr bu hafta 30 cc tek ogun devam et dedi ama sureklı aglıyor doymadı dıe veriyorum ben cok karıstı bızım beslenme gaz damlalarıda ise yaramıyorKaç günlük peki ben yavaş yavaş mamayı bırakmak istiyorum ama aç kalır diye de korkuyorum 18 günlük bebeğim uzayan sarılık da var
Drda bize kecı sutu Daha iyi bazı bebekler inek sutlu mamayı hazmedemiyorlar ıs merak ettim nasıldı acaba diyeGolden goat kullanmıştım ilk ay keçi sütlü diye biliyorum
Aptamil comformil al en az gaz yapan mama yada aptamil mor olan var oda guzelİkisi de güzel
Sadece bir günlük lazım olacağı için büyük kutu almak istemiyorum markette de 250 grlık mama olarak bu markalar vardı. Bebelac aldım teşekkürlerAptamil comformil al en az gaz yapan mama yada aptamil mor olan var oda guzel
Bende bırakmak istiyorum ama mümkün değil çiş kaka yapıyor anında geri acıkıyor. Foşur foşur akan sütümde yok aç olunca kıyameti koparıyor mamayla doyuruyorum ancak.Kaç günlük peki ben yavaş yavaş mamayı bırakmak istiyorum ama aç kalır diye de korkuyorum 18 günlük bebeğim uzayan sarılık da var