2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Onu ben de öyle yapıyorum da, uyku araları çok uzun geliyor bana. Fazla uyanık kalıyor. 2 saat falan bazen 4 saat uyutamıyoruz. Akşam da 21.30-22.00 gibi uyuyor en erken. Sabah 9.30dan önce uyanmıyor ama
Oohhh ohh maşallah en azından sabah erken kalkmıyor benim ki sabah 5-6 gibi kalkıyor sonra 3 saate yakın uyanık

Mrb herkeze
Kizlar basim cok agriyor bugun.. agri kesici kullansam sorun olur mu emzirdigim icin..evde parestemol var gebelikte kullanilabilen bir a.kesiciydi

Mrb herkeze
Kizlar basim cok agriyor bugun.. agri kesici kullansam sorun olur mu emzirdigim icin..evde parestemol var gebelikte kullanilabilen bir a.kesiciydi
sezaryen sonrası ağrı kesici doktor vermişti 1 hafta kadar kullandım ben. 1 kez de mastit olacak gibiydim o zaman içtim mecburen. Sorun olmayacağını söyledi doktorum.

Kızlar nasılsınız benim Bebek doğuştan gözler çapak bağlıyor günde kaç defa sildigimi unutuyorum.doktor bir aylıkken normal 1 seneye kadar demişti ama şimdi gözyaşı da akıyor ara ara ssnki doktora goturcem haftaya size danışmak istedim aynı sorunun yaşayan varmı diye.ikinci sorum ise âdet oldum dün erken değil mı yâda normal mı?

Arkadaslar merhaba
Ya anne sutu sagdiktan sonra buzdolabina koyduk ya hani sonra benmari usulu istttik. Ama hepsini emmedi. Geri kalan sutu napiyorsunuz. Tekrar dolaba koymayin diyorlar ama bilemedim

Bizimde goZde çapaklanma ve akma var
Doktor ılık su ile temizle 1 seneye geçer dedi
Endişe etme cnm geçer
Adet normal
Kural yok yani

Kızlar bebeğim 1 saat emiyor ardına 30ml ile 60 ml arası mama veriyorum onuda yiyor sütüm de geliyor sizce çok değil mi sadece emmeye neden doymuyor

Bizim de iltihap gibi akıyor çapaklanıyor kuruyordu bebeğim gözünü açamıyordı doktor msaj gösterdi uyguladım geçti şükür

Erkek bebeği olan anneler herkes bebeğin pipisiyle oyna kireç olmasın diyor.
Korkuyorum açamıyorum pipisini

Hanımlar tecrübelisiniz bana bı yardımcı olurmusunuz. Bebeğim uykuya dalamiyor yaklaşık 2 saat uğraşıyorum sizce normal mi huyu mu böyle 11 günlük. Uykudayken de sesler çıkartıyor.

Aynı dertten muzdaribiz bende 3 gündür anne sütünü kestim doktor öyle istedi yarın ölçtürcez 14 dü en son inşallah düşmüştür
Anne sütünü neden kestiniz kızlar geçen eşimin arkadaşının eşi de demiş sarılıktan dolayı keseceğim diye. . Tam tersi sık sık emzirmeyi önerirler anne sütü sarılığının geçmesi için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…