- 6 Aralık 2015
- 19.106
- 26.520
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #45.941
Oohhh ohh maşallah en azından sabah erken kalkmıyorOnu ben de öyle yapıyorum da, uyku araları çok uzun geliyor bana. Fazla uyanık kalıyor. 2 saat falan bazen 4 saat uyutamıyoruz. Akşam da 21.30-22.00 gibi uyuyor en erken. Sabah 9.30dan önce uyanmıyor ama
Canim birde bulgur pilavi baya arttiriyorBizde böyleyiz doymuyormu acaba diyorum ara ara beş dk emdiği ya da çok emdiği oluyo. Canım sıcak rezene çayi arttırıyor bence
sezaryen sonrası ağrı kesici doktor vermişti 1 hafta kadar kullandım ben. 1 kez de mastit olacak gibiydim o zaman içtim mecburen. Sorun olmayacağını söyledi doktorum.Mrb herkeze
Kizlar basim cok agriyor bugun.. agri kesici kullansam sorun olur mu emzirdigim icin..evde parestemol var gebelikte kullanilabilen bir a.kesiciydi
Benimki öyle canım özellikle bugünKızlar bebeğiniz uyanırken aglayarak uyanan varmı aranızda hep ama benimki uykudan agkıyarak uyanıyor hep
Evet bulgur artiriyor yeşil mercimekte ama gaz yapiyor birde helva kuru inciri suda kaynatıp içmekte etkiliyormuşda denemedim incir kayısı hoşafı içiyordum bunlarda etkiliCanim birde bulgur pilavi baya arttiriyor
Parol olmuyor canim bi zarari kullanabilirsin sezaryenden sonra ben bi kutu bitirdimMrb herkeze
Kizlar basim cok agriyor bugun.. agri kesici kullansam sorun olur mu emzirdigim icin..evde parestemol var gebelikte kullanilabilen bir a.kesiciydi
Tm canim tesekkrlerrParol olmuyor canim bi zarari kullanabilirsin sezaryenden sonra ben bi kutu bitirdim
Kizima sağarak vermiştim ben koyuyordum bi kereye mahsus olmak üzereArkadaslar merhaba
Ya anne sutu sagdiktan sonra buzdolabina koyduk ya hani sonra benmari usulu istttik. Ama hepsini emmedi. Geri kalan sutu napiyorsunuz. Tekrar dolaba koymayin diyorlar ama bilemedim
Kullanabilirsn ben arada apranaxta içiyorum doktok sık olmazsa srn değil dediMrb herkeze
Bizimde goZde çapaklanma ve akma varKızlar nasılsınız benim Bebek doğuştan gözler çapak bağlıyor günde kaç defa sildigimi unutuyorum.doktor bir aylıkken normal 1 seneye kadar demişti ama şimdi gözyaşı da akıyor ara ara ssnki doktora goturcem haftaya size danışmak istedim aynı sorunun yaşayan varmı diye.ikinci sorum ise âdet oldum dün erken değil mı yâda normal mı?
Ay cnm çok teşekkür ederim rahatlattn içimi yine.Bizimde goZde çapaklanma ve akma var
Doktor ılık su ile temizle 1 seneye geçer dedi
Endişe etme cnm geçer
Adet normal
Kural yok yani
Bizim de iltihap gibi akıyor çapaklanıyor kuruyordu bebeğim gözünü açamıyordı doktor msaj gösterdi uyguladım geçti şükürKızlar nasılsınız benim Bebek doğuştan gözler çapak bağlıyor günde kaç defa sildigimi unutuyorum.doktor bir aylıkken normal 1 seneye kadar demişti ama şimdi gözyaşı da akıyor ara ara ssnki doktora goturcem haftaya size danışmak istedim aynı sorunun yaşayan varmı diye.ikinci sorum ise âdet oldum dün erken değil mı yâda normal mı?
Nasıl masaj ?Bizim de iltihap gibi akıyor çapaklanıyor kuruyordu bebeğim gözünü açamıyordı doktor msaj gösterdi uyguladım geçti şükür
Anne sütünü neden kestiniz kızlarAynı dertten muzdaribiz bende 3 gündür anne sütünü kestim doktor öyle istedi yarın ölçtürcez 14 dü en son inşallah düşmüştür