2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Mama kullanan arkadaşlaf bişey danışmak istiyorum. Yarın kızımı bırakıp bir kaç saat işim olacak. Ama sağsam çıkacak sütüm yok. Mama alayım diyorum golden goat almıştım ilk günler sütüm yetmediğinde kullanmak için. Yarısı çöpe gitti. Şimdi marketlerde bebelac ve aptamilin 300grlık paketlerini gördüm kullanan var mı bunlardan birini. Küçük bir paket alayım diyorum
Bizede hemsire evolvia yi onermisti. Aptamil almıştık onun gaz yaptigini soyleyince evolvia mamayi aldik.

Aynen benimki de öyle sık emiyor bazen de sütüm kalmıyor dinlenemdiğim için gündüz. Zor valla. Bioyu alıcaz relaktazı da almayı düşünüyorum ben. Benimde gazım oluyor çünkü gaz yapan birşey yemememe rağmen.
Aynen benimde öyle var ben de dinlenemiyorum ki emzirme uyandırma ile geçiyor Birde emiyor kalmiyor bazen süt var emmiyor bende deniycem relektaz damlayi inşallah iyi gelir.

Bizede hemsire evolvia yi onermisti. Aptamil almıştık onun gaz yaptigini soyleyince evolvia mamayi aldik.
Hip almıştık en son kullanmıyoruz bilmiyorum ama aptamil vardı çöpe gitti verdiğimde gaz yapıyodu ilkindede denedim evolvia sma aptamil hepsi gaz yapmıştı bebelac iyi gelmişti

Doktor dan doktora tedavi şekli değişiyor canm ben başta kesmedim arttı sarılık sonra doktoru dinledim 3 gün kestim 14 den 12 ye düştü şimdi yine anne sütüne başladık bebeğim daha iyi
Ben de sizinle aynıyım . 2 gün kestim 14 den 12 ye düştü bugün başladım emzirmeye.
Hızlıca düşedebilir sabitte kalabilir dedi. Ama şuan anne sütü sarılıgı gibi düşer gibi geliyo dedi. Bir aleti var ateşölçer gibi kanda almıyo onla vücuduna kafasına falan bakıyo . Bir de bana artık sürekli saat tutup emzirmeyi kesebilirsin dedi boy kilo alımı gayet iyi seninki beslenmeden olan sarılık degil dedi kestim gece uyandırmayı ikimizde daha iyiyiz şükür.

Ben de sizinle aynıyım . 2 gün kestim 14 den 12 ye düştü bugün başladım emzirmeye.
Hızlıca düşedebilir sabitte kalabilir dedi. Ama şuan anne sütü sarılıgı gibi düşer gibi geliyo dedi. Bir aleti var ateşölçer gibi kanda almıyo onla vücuduna kafasına falan bakıyo . Bir de bana artık sürekli saat tutup emzirmeyi kesebilirsin dedi boy kilo alımı gayet iyi seninki beslenmeden olan sarılık degil dedi kestim gece uyandırmayı ikimizde daha iyiyiz şükür.
Yaa çok iyi ya en zoruda o saat olayı normali ne zaman kesiliyor acaba

Bizden kan alıyor bende bebeğim iyi olduğu sürece ölçtürmücem zorunda kalmadıkça bebeğim hep delik deşik oldu ayakları

Kizlar merhaba aranızda Aptamil conformil kullanan var mı. Ben SMA kullanoyorum ama kizimda bitmek bilmeyen bir gaz problemo var .yediğim içtiğim herşeye dikkat ediyorum mamadan şüphelenmeye başladım artık

Kizlar merhaba aranızda Aptamil conformil kullanan var mı. Ben SMA kullanoyorum ama kizimda bitmek bilmeyen bir gaz problemo var .yediğim içtiğim herşeye dikkat ediyorum mamadan şüphelenmeye başladım artık
Bizde de aynısı ama ben İlk Bebelac denedim içmedi ama kullanıyoruz iki ay olacak değiştirmeye kalksam kötü olmazmi alışma süresi derken bilemedim.

Mrb bayanlar bir sorum olacakti size.yeni dogan yani aylik bebeklerin karin bolgesi şiş gibi mi olur bide hizli mi nefes alir verir?surekli evham yapiyorum ya🤦‍♀️ acaba karni mi sis yoksa bebek karinlari boyle mi olur acaba hizli mi nefes alip veriyor diye 😕

Bana da doktorun söylediği biontech ild ilgili çalışmalar daha net öteki ile ilgili doğru düzgün bilgi yok. Bende önce sinovac diyordum ama bunları duyunca biontech oldum. 3 farklı branştan doktorun önerisi ile..
Herkes ne kadar da farklı söylüyor. Ben de aksine biontech için emzirenkerle ilgili çalışmalar olmadığı için yaptırmamak gerektiğini duydum doktorlardan. Böyle bir tutarsızlığın olduğu bana bile ne etkisinin olacağını bilmediğim bir aşıyı emzirirken yaptıramam. Küçücük bedene etkisi ne olacak hiç bilmiyoruz.Gerçi ben emzirmesem de biontech düşünmiyordum hiç. Aşının aslında sütten geçmediği söyleniyor ancak mrna aşısı için kimse net konuşmuyor. bu doktorlar uzmanlar arasındaki farklı görüşler sinirimi bozuyor. 🥴

Mrb bayanlar bir sorum olacakti size.yeni dogan yani aylik bebeklerin karin bolgesi şiş gibi mi olur bide hizli mi nefes alir verir?surekli evham yapiyorum ya🤦‍♀️ acaba karni mi sis yoksa bebek karinlari boyle mi olur acaba hizli mi nefes alip veriyor diye 😕
Evet hızlı nefes alırlar. Karın da genel de şiş oluyor gazdan dolayı. 😩
Ama sizdeki nasıl bir şişlik o önemli. Bir arkadaşımın bebeği bu yüzden yoğun bakıma alınmıştı. Eve çıktıktan sonra teyzesi fark etmiş anormal Bi şişlik olduğunu. Bağırsaklards problem çıktı. 6 aylık olana kadar annenin müdahalesi. İle kakasını yaptı. Ama sizdeki öyle Bi şey olsa şimdiye kadar anlardınız bence. Onun ilk bikaç gün içinde anladılar. Hatta geç kalsalarmış daha kötü olabilirmiş.

X