-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #45.841
Yaa bi sıkıntı olmadı dimi biraz, lol agrıyor muş.. Almanya da 12 saat emzirme demişler arkadaşıma gündüz uyuyor iki kete de mana verırım bide buzluk a süt atacam bakalım hayırlısı aşısız olmsz, yaa,Ben aşı oldum bebeğimi de emzirdim
Bana da meslekten dolayı çoktan geldi. Ama biraz bekliyorum olanlar var bebeğe antikor geçiyormuş hatta emzirilmemesi saçma oluyorYaa bi sıkıntı olmadı dimi biraz, lol agrıyor muş.. Almanya da 12 saat emzirme demişler arkadaşıma gündüz uyuyor iki kete de mana verırım bide buzluk a süt atacam bakalım hayırlısı aşısız olmsz, yaa,
ben de takip ediyorum o sayfayı emzirme ile ilgili sıkıntı yaşayan herkese de tavsiye ederim. Gerçekten çok zor süreçlerden geçmesine rağmen tekrar emzirebilen, ya da mama anne sütü şeklinde devam ederken sadece anne sütüne dönen çok insan oldu bu sayedeBebiş emiyor mu? Eğer emiyorsa sık sık emzir canım en etkili olan o. Emmiyorsa sağımlarını çok düzenli yap. Özellikle gece sabaha karşı emzirmek, sağmak süt artışı sağlıyor. Bir de sağmada süt arttırmak için kullanılan bir yöntem var onu atayım. Son olarak hep yazıyorum sanki sayfanın reklamını yapıyor gibi olucamama Facebook da emzirme akademisine yaz muhakak çok yardımcı oluyorlar. Bir de sağdığımız süt memedeki sütü göstermez onu da unutma. Eki Görüntüle 2868171
Değerimiz 12.84 çıktı bizimde buralara sabitlendi yüksek tabi size göre idrar yolu enfeksiyonu da sarılık yaparmış ona bakıcaklar şimdi doktor anne sütünü asla kesme dedi Bi kurtulsak sarılık denen illettenBaktırınca buRaya da yazar mısınız bizim de 30 gün oldu 10a sabitledi değer düşmüyor bir türlü
Evet cnm bekleyen kaka yeşil olur.Bebekleriniz bazen yeşil kaka yapiyor mu
Biz yenidoğduğunda asla ve asla uyandıramadık.Bebeğinde sarılık olan anneler nasıl uyandırıyorsunuz artık daha kolay uyanıyor kendisi beş dk on dk emince napıyosunz
Mukus şüpheli işte, devamı gelirse veya başka belirtiler olursa alerji olabilirBugun normale döndü rengi ama dün mukusta vardi teşekkür ederm
Evet bana da çok faydası olmuştu ilk bebek de ondan yazıyorum. Bazen çok uç nokta şeyler de söylüyorlar evet ama biz işimize yarayan kısmı alır kullanırızben de takip ediyorum o sayfayı emzirme ile ilgili sıkıntı yaşayan herkese de tavsiye ederim. Gerçekten çok zor süreçlerden geçmesine rağmen tekrar emzirebilen, ya da mama anne sütü şeklinde devam ederken sadece anne sütüne dönen çok insan oldu bu sayede
Canım bu konuyu iyi araştır lütfen.Banada aşı çıktı ama yaptırmakta kararsızım sinovac inaktif aşı kızlar normalde vurulduğumuz aşılar gibi . Onu vurulmak daha masum ölü virüs çünkü. Ama diğeri yeni tip aşı ne getireceği belli değil p yüzden pnu vurulmam muhtemelen.
Bana da sağlıkçı arkadaşım anlattı dediğin gibi koruma oranı düşük olabiliyormuş ama biontechten daha masum.Canım bu konuyu iyi araştır lütfen.
Çin aşısı yaptıran iki arkadaşım , antikor testi yaptırdılar.birinin 30 çıkarken diğerinin 2 çıkmış yani corona olsa daha çok antikoru olurdu öyle söliyim.biri eczacı biri genetikçi.yani işin içinde insanlar.boşa vurulmuş olabilirsin çin aşısınıda.
Ciddi antikor oluşturan biontech aşısı.zaten oyüzden hafif yan etkileri oluyor.çevremde alman aşısı olan yeni doğum yapmış olanlarda var.tercih tabiki senin ama iyice detaylı araştırma yap lütfen.
Yüzünde sivilceler var ama ona bağlamadilar inşallah yoktur ilk kızımda mukus yüzünden çok gastroya gidip test yaptirdik bi şey çikmamişti ama ilk zamanlar mama ağırlıklı gidiyorduk 2.ayda olmuştuMukus şüpheli işte, devamı gelirse veya başka belirtiler olursa alerji olabilir
Sivilceler mukustan bağımsız yani alakası yokturYüzünde sivilceler var ama ona bağlamadilar inşallah yoktur ilk kızımda mukus yüzünden çok gastroya gidip test yaptirdik bi şey çikmamişti ama ilk zamanlar mama ağırlıklı gidiyorduk 2.ayda olmuştu
Dediğim gibi bu bir tercih.Bana da sağlıkçı arkadaşım anlattı dediğin gibi koruma oranı düşük olabiliyormuş ama biontechten daha masum.
Mommys bliss de bizde işe yaramadı ama iyi gelen çok var inşallh sizdede yarar.Bu arada biz gazla mücadele ediyoruz, metsil işe yaramıyor yavrum memede bile ağlıyor dün gece uyuyamadı hala da uyuyamıyor yani. Mommys bliss alıcam. Hiç de vermek istemşyorum ama çocuk uyuyamıyor uykusuzluk gaz üstüne ağlayığ duruyor emdikçe de gaz oluyornya. Onun acısına bende ağlıyorum
Ay inşallah ya çok üzülüyorum haline. Yorgunluğumu unuttum yani. İnşallah iyi gelir az para da değil soygun ya resmen.Mommys bliss de bizde işe yaramadı ama iyi gelen çok var inşallh sizdede yarar.
Bize doktor bağırsak düzenleyici verdi tribudat bi parça o iyi geldi.gaz çok zor bian önce toparlanırlar inşallah
Bana da doktorun söylediği biontech ild ilgili çalışmalar daha net öteki ile ilgili doğru düzgün bilgi yok. Bende önce sinovac diyordum ama bunları duyunca biontech oldum. 3 farklı branştan doktorun önerisi ile..Bana da sağlıkçı arkadaşım anlattı dediğin gibi koruma oranı düşük olabiliyormuş ama biontechten daha masum.
Aynen öyle aşırı pahalı bide garantisi yok.Ay inşallah ya çok üzülüyorum haline. Yorgunluğumu unuttum yani. İnşallah iyi gelir az para da değil soygun ya resmen.
Bende biontech olacağım çok okudum araştırdım kendi çapımda.zaten söylenenler o ki , çin aşısı olanlara hatırlatma dozları biontech olacakmış , bu da gösteriyor ki koruyuculuğu daha iyi biontech in.çevremde olanlar da ciddi yan etkiler de gözlenmedi.öyle ya da böyle umarım bi an önce normal günlere dönerizBana da doktorun söylediği biontech ild ilgili çalışmalar daha net öteki ile ilgili doğru düzgün bilgi yok. Bende önce sinovac diyordum ama bunları duyunca biontech oldum. 3 farklı branştan doktorun önerisi ile..