2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Selam hanimlar sizlere bir konuda danismak isterim bilgisi olan cevaplarsa sevinirim.bugun lohusaligimin 38. gunu kanamam sari akinti seklindeydi.fakat bugun kirmiziya dondu.adet kanamasi gibi. Kanamamin bitmesi gerekmiyor muydu aranizda benim gibi olan var mi?

Merhabalar kızlar anne sütü sarılığı duyan var mı aranız da yaşayan yada uzayan sarılık diye de geçiyor
Benim kızımda sarılık var en son 9 çikmişti önemsiz bir değer düşer dediler ama hala vücudunda yüzünde sarılık var. Tekrar kontrolde istemediler.

Benim 45.gün hala devam ediyor lekelenme.
Sarı kahve kırmızı karışık.
Doktor normal dedi.
Kokulu akıntı yoksa rahat ol canım.

Değeriniz en son kaç çikmişti bizde yirmi günlük olduk devam ediyor sanki en son makine ile ölçtüler 8 çikti
Sizinki iyiymil. Bizim 12 de başladı . 18lere çıktı fototerapi gördük ama 10.günü geçmişti. 11 e düştü sonra 14 de sabit kaldı.Uzucak dediler zaten. Şimdi tahlillere baktılar anne sütü sarılıgı gibi dediler bu şekilde öğreniliyomuş ister denersiniz dediler ister 3 ay uzamış sarılık gibi Devam eder. Olabilirmişte olmayabilirmişte göreceğiz İnş düşer Size ne dediler

Başindan sorun görülmedi takipte istenmedi onuncu günden sonra düşer kendiliğinden kaybolur dediler beşinci gün 11 di ben yine baktirdim onuncu gün 9 du sonra makine ile ölçüldü hala var böyle olunca benim aklıma geliyor niye geçmiyor diye. İnşallh geçer işe yarar sizinde en kısa sürede.

İnşallah hepimizin. Bazılarının böyle uzuyomuş işte

Benim kızımda sarılık var en son 9 çikmişti önemsiz bir değer düşer dediler ama hala vücudunda yüzünde sarılık var. Tekrar kontrolde istemediler.
Ne kadarlık kızınız 2 yada 3 ayda geçiyor muş dediler. Benm de anne sütünden olabilir diye 3 gün anne sütünü kes dik yarın tekrar ölçtürcez inşallah düşmüştür emzirdikçe sarılık değeri yükseliyordu Du

Bizim daha 20 günlük canim uzamış sarılık demediler 10.günden sonra düşermiş yavaş mi düşüyor anlamadım ki. İnşallah sizinde geçer düşmüştür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…