2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kizlar bebegim kucakta uyumaya alıştı sanırım. Emziriyorum, emerken uyuyakaliyor. Omzumda 10 15 dk falan gazini cikarmak için uğraşıyorum sonra yatagina koyuyorum ama max 5 dk sonra uyaniyor. Tekrar kucaga almam gerekiyor. Yataignda asla tekrar dalmiyor uykuya. Uykusu Hic duzenli olmadığını içinde kıyamadim uyuttum göğsümde bir kaç kez mecburen. Şuan napicam bilmiyorum

Bana da meslekten dolayı çoktan geldi. Ama biraz bekliyorum olanlar var bebeğe antikor geçiyormuş hatta emzirilmemesi saçma oluyor
Yok 12,saat emzir miyor Bi arkadaş dpgru hangisi bilmiyorum sonta emziriyor antikor geçiyor muş evet.. O ata, da da sagdıgım sütler i vetecem 2 kete de mama yaparım zayrn mama destekli gidiyorum kolda, agrı oluyor başka Bi yan etkisi olmazsa emzirmeye başlayacam yeni aşı kimse yuzde yüz, Bi yan etkisi olur olmsz, diyemiyor çocuk doktoru na da sordum herkes kendi karar ı nız diyor

Değerimiz 12.84 çıktı bizimde buralara sabitlendi yüksek tabi size göre idrar yolu enfeksiyonu da sarılık yaparmış ona bakıcaklar şimdi doktor anne sütünü asla kesme dedi Bi kurtulsak sarılık denen illetten
Inşallah canım bende artık bir bitsin diyorum. Bize tiroid ve karaciğer enzimleri bakıldı ama idrar enfeksiyonu için bakılmadı. Çarşamba kalça için gidicez olmadı bir sorayim bende doktora

Bebeğinde sarılık olan anneler nasıl uyandırıyorsunuz artık daha kolay uyanıyor kendisi beş dk on dk emince napıyosunz
Benimki artık genelde uyanıyor ama memede uyuya kalıyor o da sarılıktan değil galiba. Sarılıkken çekme bile çekmiyordu. Şimdi uykuda olsa bile çekmesi iyi. Ben eliyle bacağıyla oynuyorum. Iki göğüs emzirmeye çalışıyorum hep.

Kızlar göğüsümün ucu değil de içi ağrıyor yanıyor resmen sizde var mı böyle bir durum?

Kızlar bebeğim sabahtwndır gazdan uyuyamadı düşünebiliyomusunhz. Mommys bliss aldık verdik şimdi gazını çıkartmaya başladı bir de uyusa da bende bir dinlensem ya.

Inşallah canım bende artık bir bitsin diyorum. Bize tiroid ve karaciğer enzimleri bakıldı ama idrar enfeksiyonu için bakılmadı. Çarşamba kalça için gidicez olmadı bir sorayim bende doktora
Kalça ne için canm.
Birde izmir de Tandoğan laboratuvarı varmış oraya kan değerimizi yolladık sebebinin araştırılması için bi çok doktordan duymuştuk bu şekilde yapılıyor diye

Kolik bebekler icin emzik sakinlestirir diyolar ama benimkisi oguruyo
Soyle sip diye tutturanlar ilk hng emzik verdiniz
Chicco 0 2 ay olanindan mi alsam
Bibs var bi de karar veremedim
Ben ilk wee ni damakli olanini verdim sonra bibs smdi birde avent soothie ayicikli olan ucunu degisik defisik veriyorum soothie biraz agir ilk emzik icin bence bibs iyi olabilir

Benimki artık genelde uyanıyor ama memede uyuya kalıyor o da sarılıktan değil galiba. Sarılıkken çekme bile çekmiyordu. Şimdi uykuda olsa bile çekmesi iyi. Ben eliyle bacağıyla oynuyorum. Iki göğüs emzirmeye çalışıyorum hep.
Bizimde bazen tek bazen birisini biraz daha emiyor bazen üç saat durup durup emiyor uykuda aktif daha aynen on dk uyuyakalıyor ama erken uyandiriyorum ne kadar ara veriyorsunuz kilo alimi nasil acaba ayda

Yok 12,saat emzir miyor Bi arkadaş dpgru hangisi bilmiyorum sonta emziriyor antikor geçiyor muş evet.. O ata, da da sagdıgım sütler i vetecem 2 kete de mama yaparım zayrn mama destekli gidiyorum kolda, agrı oluyor başka Bi yan etkisi olmazsa emzirmeye başlayacam yeni aşı kimse yuzde yüz, Bi yan etkisi olur olmsz, diyemiyor çocuk doktoru na da sordum herkes kendi karar ı nız diyor
Herkes bir şey diyor ben ne yaparım bilemedim mamayı ne zaman veriyorsunuz biberona alışmadı demi

Kalça ne için canm.
Birde izmir de Tandoğan laboratuvarı varmış oraya kan değerimizi yolladık sebebinin araştırılması için bi çok doktordan duymuştuk bu şekilde yapılıyor diye
Kalça ultrasonu için gidicezde bir sorarım o gün doktora

Bizimde bazen tek bazen birisini biraz daha emiyor bazen üç saat durup durup emiyor uykuda aktif daha aynen on dk uyuyakalıyor ama erken uyandiriyorum ne kadar ara veriyorsunuz kilo alimi nasil acaba ayda
1200 gr almışız. Bugün 1.ayımızdi. ben gündüzleri 1.5 saatte bir geceleri 2 en geç 2.5 saatte bir veriyorum.

Herkes bir şey diyor ben ne yaparım bilemedim mamayı ne zaman veriyorsunuz biberona alışmadı demi
Aynen Herkes farklı bir şey söylüyor ama Almanya'da Emziren bir arkadaşım 12 saat vermedi sütünü sağıp doğru baya döktü ki süt geri gitmesin Vallaha normalde de mama veriyorum 2-3 kere önce memeleri veriyorum Ondan sonra da biberonu yok biberona alışmadı mama verince ben de rahatlıyorum O da rahat uyuyor Çünkü doymuyor ya da süt yetmiyor

Arkadaşlar sezaryenle doğum yapalı 17 gün oldu. İlk zamanlar karnıma dokunamıyordum hiç. Çok acıyordu yavaş yavaş geçti ama hala o acı hissi var. Ne zaman geçiyor bu his?

Bir de uzanırken sorun yok ama ayağa kalkığ gezmeye başlayınca hamilelikteki gibi ağrı hissediyorum rahim kısmında bunlar norml mı

Aynen Herkes farklı bir şey söylüyor ama Almanya'da Emziren bir arkadaşım 12 saat vermedi sütünü sağıp doğru baya döktü ki süt geri gitmesin Vallaha normalde de mama veriyorum 2-3 kere önce memeleri veriyorum Ondan sonra da biberonu yok biberona alışmadı mama verince ben de rahatlıyorum O da rahat uyuyor Çünkü doymuyor ya da süt yetmiyor
Ben de sadece emziriyorum ilk meme reddi oldu uğraşiyorum yorucu önemli değil bazen uyumuyor acaba diyorum versen vermesen dert yani :) seninde alişmaz inş canim aşi olursam dökmem heralde

Arkadaşlar sezaryenle doğum yapalı 17 gün oldu. İlk zamanlar karnıma dokunamıyordum hiç. Çok acıyordu yavaş yavaş geçti ama hala o acı hissi var. Ne zaman geçiyor bu his?

Bir de uzanırken sorun yok ama ayağa kalkığ gezmeye başlayınca hamilelikteki gibi ağrı hissediyorum rahim kısmında bunlar norml mı
Normal canım hepsi,
Bak benim 46gün oldu hala çişim geldiğini hissetmiyorum🤣yani idrara sıkışma hissi yok,kendim gidip yapıom baya çişim gelmiş.
Doktor idrar kaçırma yoksa 2-3ay sürebilir bu durum dedi bekliom bende 🤣

X