2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Merhabalar kızlar anne sütü sarılığı duyan var mı aranız da yaşayan yada uzayan sarılık diye de geçiyor
Bizde anne sütü sarılığı var hala da geçmedi. Masum sarılık dedi dr. Bişey yapmıyoruz. Geçmesini bekliyoruz. Büyük kızımda da olmuştu bebekken batağı uzun sürmüştü

Kızımda anne sütü sarılığı oldu ama hiç bişey yapmadık, anne sütü sarılığı olunca anne sütü billurubinin vücuttan atılmasını biraz yavaşlatıyor ama bundan dolayı anne sütü kesilmezki hatta aksine boş çiş kaka için bol emzirmek gerekir yine. Değer çok yüksek değilse dert etmeyin beslenmesi güzel olduktan sonra illa ki geçiyor. Kızım 2 aylık olduktan sonra geçmişti. Şimdi oğlumda bence hala sarı ama doktor geçmiş diyor. Bizim doktor güzel emdiği ni söylediğim için kan tahlili yapıp değere bile bakmadı. Eğer 5-6 saat hiç uyanamaz beslenemezse o zaman sarılık ciddidir dedi.

Ben .. şusn 32 günlüğüz hala devam ediyo cuma günü anne sütünü kesip İki gün mama verip ptesi kontrole gidecegiz bakalım hayırlısı..
Anne sütünü neden keseceksiniz bizim de devam ediyor hala gunluguz. 25 günlükken 10 cıktı en son doktor artık test yaptırmaya gerek yok dedi.

Ne kadarlık kızınız 2 yada 3 ayda geçiyor muş dediler. Benm de anne sütünden olabilir diye 3 gün anne sütünü kes dik yarın tekrar ölçtürcez inşallah düşmüştür emzirdikçe sarılık değeri yükseliyordu Du
Baktırınca buRaya da yazar mısınız bizim de 30 gün oldu 10a sabitledi değer düşmüyor bir türlü

Arkadaşlar hepinizin bebekleri hayırlı olsun uzun zamandır ta, almadım 24 günlük kızım var mama anne sütü destekli gidiyoruz.. Burayı çok okuyamadım umarım herkes iyidir.. Maliye ye aşı geldi yaş sınırı olmadan ama emziren anneler oldu mu covid aşısı.. Almanya da arldaşım var 12 saat anne sütü vermiyor muş dolaba sagıp at mama ver dedi aşı için de doktorlar seni. Kararın dediler Bi sıkıntı olmaz, diye düşünüyorum bebeğe sütten geçer ama aşı olan varmı çok arada kaldım

Arkadaşlar hepinizin bebekleri hayırlı olsun uzun zamandır ta, almadım 24 günlük kızım var mama anne sütü destekli gidiyoruz.. Burayı çok okuyamadım umarım herkes iyidir.. Maliye ye aşı geldi yaş sınırı olmadan ama emziren anneler oldu mu covid aşısı.. Almanya da arldaşım var 12 saat anne sütü vermiyor muş dolaba sagıp at mama ver dedi aşı için de doktorlar seni. Kararın dediler Bi sıkıntı olmaz, diye düşünüyorum bebeğe sütten geçer ama aşı olan varmı çok arada kaldım
Ben aşı oldum bebeğimi de emzirdim

Sütüm azaldı iyice 5 CC zor çıkmaya başladı emzirmenin ilk gününe döndüm sanki sanırım kesilecek 😔

Sütüm azaldı iyice 5 CC zor çıkmaya başladı emzirmenin ilk gününe döndüm sanki sanırım kesilecek 😔
Merhaba benimde son 1 haftadır azalır gibi oldu. Sonrasında e bebekten promalt kutu içecekten aldık.2 gündür içeceği içiyorum günde 2 tane (sıcak havada soğuk içecek seçeneğim olsun diye aldık) bide dereotunu yoğurda karıştırıp yiyorum. 2 günde epey artış var tavsiye ederim. Ama bebitom tamamını emmeden doyuyor bırakıyor. Göğüs terbiye olması ne demek ondan olabilir mi?

Kizlar bu asi olayini ne yapacagiz yakinda sira gelecek.asilanmanin ardindan emzirme olacak mi dr uyla gorusen oldu mu hic bu konuda?

Bebiş emiyor mu? Eğer emiyorsa sık sık emzir canım en etkili olan o. Emmiyorsa sağımlarını çok düzenli yap. Özellikle gece sabaha karşı emzirmek, sağmak süt artışı sağlıyor. Bir de sağmada süt arttırmak için kullanılan bir yöntem var onu atayım. Son olarak hep yazıyorum sanki sayfanın reklamını yapıyor gibi olucam 🤦🏻‍♀️ ama Facebook da emzirme akademisine yaz muhakak çok yardımcı oluyorlar. Bir de sağdığımız süt memedeki sütü göstermez onu da unutma.
Screenshot_20210611_052341_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg

Merhaba anneler umarım iyisiniz bebisleriniz ile. Aranızda mama veren varmı benim süt yetersiz 4 yda 5 saatte günde 4 defa olmak üzere mama veriyorum sizler su veriyomusunuz bebeklerinize? Birde kusma problemi yaşıyoruz gaz ile beraber genelde sütü mü kusuyor çoğunlukla .
Reflüsü olabilir. Mamayı da eğer kusuyorsa reflü olabilrimiş. Azar azar sk sık mama verin demişti arkadaşıma doktoru

Banada aşı çıktı ama yaptırmakta kararsızım sinovac inaktif aşı kızlar normalde vurulduğumuz aşılar gibi . Onu vurulmak daha masum ölü virüs çünkü. Ama diğeri yeni tip aşı ne getireceği belli değil p yüzden pnu vurulmam muhtemelen.

Kizlar bu asi olayini ne yapacagiz yakinda sira gelecek.asilanmanin ardindan emzirme olacak mi dr uyla gorusen oldu mu hic bu konuda?
Bana, meslek sen dolayı geldi almanyadan arkadaşımla konuştum orada emziren arkadaşa 12 saat emzirme miş soğuk lavaboya dökmüş aşı olmadan önce 2 gün önce soğuk buzluğa koy da onları bebeğe vermiş ama niye 12 saat hemen emzirmek sıkıntı olur mu Onu bilmiyorum Pazartesi aşı olacağım 2 gün buzluğa atacağım yani sakıncası olsa bile 2 yıl aşısız mı gezeceğiz O daha çok riskli

X