2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bizim 34 tu 38 cıktı. Doktor bir şey demedi ebe ölçtü sağlık ocağında
tsk eserim cevap icin. sizin de 4cm artmis. normal demek ki. ya cok iyi vir dr buldum ama biyle her seyi incekiyor. panik oluyirum.1 ayda 4cm uzamış normalde 2cm.uzamadi gerek dedi. bir de kız bebekler için 1.ayda max 38.5mus.sizin normal. bizim biraz büyük gibi

Merhaba arkadaslar. Haziran ayinda dogum beklerken mayis sonu sezeryanla dogum yaptim. 16 günlük oldu Baharim.

Ben sut ve mama destekli beslenme yapiyorum. Ilk gunden beri sarılık olmasın diye hemsirenin de onerisiyle bu sekilde devam ediyor. Bir hafta dir gunde bir kez veriyorum mamayi. Ama iki gundur cok az emiyor cok zor uyaniyor. Uyanamadigi icin de ememiyor. Sagarak versem o da sıkıntılı alısirsa diye ama bilemedim. nasil atlattiniz siz bu süreci yasayanlar

Ben sağarak veriyorum biberona da alıştı. Emmiyor çok sinirleniyor boğazından süt geçsinde nasıl olursa olsun diyorum artık.

1 ayda 4cm birden büyümüş dedi. normalde 2cm büyürmüş.bir de kız bebekler için üst sınır 1.ayda 38.5. bizim 40cikti. ultrason çekilecek
Sakin ol canım bu verilen sınırların hafif aşağısı ve hafif yukarısı normal kabul edilir.tabiki endişelenmen normal.ultrasondan sonra rahatlarsın Allahın izniyle

Bizde mama + meme şeklinde besleniyoruz bebik biberona alışmasın diye biraz emzirip uyutuyorum uyanmasına yakın uyku sersemiyken emzirir gibi koluma yatırıp kendime dönük veriyorum biberonu. 37 günlük olduk biberon vermediğim günde oldu emmesine engel olmadı. Bide ben bebek memeyi almadığında diğer memeyi veriyorum onu alıyo bi sağ bi sol veriyorum ama ilk alırken huysuzlanırsa almak istemezse diğer memeye dönünce hemen alıyor deneyin.

ShinSeGi ben de senden cesaret alarak salı gününe randevu aldım. Lokal anestezi yaparak sünnet yapacağız inşallah. Hazırlık olarak yapabileceğim birşey var mı öncesinde yardımcı olursan sevinirim ya da tavsiye edebileceğin şeyler

Kullandığınız bezlere yorumlarınız nasıl kızlar? Biraz da onları paylaşalım. Biz pampers pure 1 numara ile başladık. 15 gün sonunda 140 lı paketi tükettiğimiz için baktık olacak gibi değil daha ekonomik olan sleepy naturale geçtik ikisinden de memnun kaldık yalnız sleepy biraz ufak onda 2 numara kullanıyoruz. Sızdırma problemi yaşamadık, sadece bir kez uzun saatler açmayınca taşmıştı sleepyde

Çok teşekkür ederim. Hepsini denerim inşaallah

Benimki de o kadar en fazla. Daha az çıktığı da oluyor ama hiç daha fazla çıkmadı. Bebek doymuyor.
3 saatte bir sağıyorum gündüz. Gece zor oluyor saati geçiriyorum açıkcası.
Elimizden geleni yapalım. Artar inşaallah. Artıracak bir şeyler keşfedersem mutlaka yazarım. Selamlar olsun

Kizlar süt aktigi için surekli üstü başı ıslanan varmı? Artik günde en az 10 kere üstümü degistiriyorum ama yoruldum artık. Ne yapmali bunun için
Maşaallah. Keşke ben de sizin gibi olsam. Sütüm çok az. Bebeğim doymuyor. Mama veriyorum diye çok üzülüyorum. Süt için uyguladığınız bir şeyler var mı?

Doktor bizden küçük köpük bardak istedi yarısından kestik tekerlek gibi oldu pipinim üstüne koyup kapattık beze yapışmasın diye ama her doktor farklı bişey söylüyormuş kimisi gerek yok diyormuş kimisi beze vazelin sürün diyormuş sizinki ne der bilemiyorum. Bi de doktor bize 1 numara büyük bez getirin demişti. Hastanede bi odaya yatış işlemi yapıldı orda bekledik, operasyon sonrası da 1-2 saat durup doktor kontrol ettikten sonra çıktık. Operasyon sonrası her alt açma da pipinin üstüne gelen deriyi geri çektirmek gerekiyor yapışma olmasın diye doktor söyler zaten. Bir de banyo yapıp gidin bi kaç gün banyo yasak oluyor. Aklıma gelenler bunlar.

İlk 1-2 gün zor gibiydi ama çok çabuk iyileşti 1 haftada normale döndü nerdeyse. İlk gün pişman olmuştum yaptırdığıma sonradan da iyiki yaptırdık dedim

Goon da çok güzel goon nun 1 numarası sleepy nin 2 numarası gibi kalıp olarak. Goon, sleepy dönüşümlü kullanıyorum ikisi de güzel

Şuan pampers pure 1 numarayı kullanıyorum 280 tane stoklu almıştım yetmeyince 70 tane daha aldım. O da bitmek üzere. Ben de başedemeyeceğimi anladığım için 2 numarayı premium care aldım

Şuan pampers pure 1 numarayı kullanıyorum 280 tane stoklu almıştım yetmeyince 70 tane daha aldım. O da bitmek üzere. Ben de başedemeyeceğimi anladığım için 2 numarayı premium care aldım
Pure dan 2 numara da almıştım daha önce onu daha açmadık ama olacak gibi değil çok pahalı kalite olarak da sleepy yakın bence ya. Ben bi fark göremedim. Sleepy de biz de 2 paket bitirdik şimdiden, ilk zamanlar bez yetişmiyormuş cidden. inşallah çabuk bırakırlar.

Sleppy bio Guzel ama cırcırtları acımılmıyor, bizde sleppy naturalden memnunuz yaklasık 4 kgyız ama 1 numara kullanıyoruz hala, ıslak mendıl de Bı onun ıslak mendili inı bazen kullanıyorum

Bebekleriniz turuncu leke gördünüz mü idrarda kizlar bi kere oldu geçti olabilir diyorlar ama. Sarılıkta var etkin ememiyor iki gündür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…