- 28 Kasım 2012
- 7.030
- 4.605
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #45.661
Valla benim oğlan uyumazdı Bi yerde. En fazla 10 dk. O da anakucağında biraz uyuması kolaydı işte. Aman bu onun gibi. Olmasın da varsın durmasın ana kucağında. Ama oto koltuğu için olan ana kucağında duruyır benimki. SallarsanBen de kızımdan emin değilim üstüne çıkar kırar diye almadım ama artık ciddi ihtiyaç oldu zorlanıyorum bu şekilde.
Dediğin gibi benim büyük kızım salıncak, bebek arabası, puset her yerde uyurdu sakin biri bebekti ama bu kızım öyle değil, en mutlu rahat olduğu yerde bile on dakikadan fazla uyumuyor
Sabaha kadar bir elim beşikte, bıraktığım anda ıkıl ıkıl sesler çıkarmaya başlıyor
Yok bizimki gözlerini açıveriyor. Bakınıyor 2-3dk sonra basıyor çığlığıPamukçuk olmasın diye ben karbonatlı su yapıp ağız bezini bu su ile ıslatıp dilini damağını yanak içlerini fln siliyorum günde 1 kez. Ama su da verilebilir dediğin gibi. @Seraa0606
1. Ayı doldurduk biz cnm bakıyo bizimki kısa süreli de olsa takip ediyo fln.
Bizimki de temiz bez sevdalısı canımama artık altını açınca biraz havalandırıyorum 2-3 dakka bekletiyorum yeni beze geçmeden çişini yapıyor öyle geçiyoruz yeni beze, öğrendik artık ahlakını edepsiz kızımın
ilk 20 gün uyandırdım canım. Çok şükür sarılık olmadı. Sen de uyandır derim en geç 2 saatte bir madem sarılık tam düzelmedi. Sonra gaz sancıları başladı zaten kendi aralıksız 2 saat uyuyamaz oldu.
Bazen öyle oluyo canım bizimki de günü gününe uymuyor. 40 gün 40 huyu oluyomuş gerçekten. Karnını sıkıp kızarıyo mu uyurken. Öyle olunca uyanıyo gaz sancısı geçince uyumaya devam ediyo bazen sancı o kadar çok oluyo ki geri uyuyamıyor. Öyle mi sizdeki durum da.
Dışarıda gezmek için kanguru rahat, ama evde kucağımda olsun işimi gücümü de yapayım dersen siling rahat. Ben sling hiç kullanmadım ama kanguruya koyup iş yapmak zor oluyorKizlar
Babysling mi kanguru mu?
Ben memelerim acik gziyorm kapali olunca da kucagimda uyuyo.
Ev hakgetire yerimden kalkamiyorum.
Model ve urun onerilerinizi bekliyorum
Hem sling hemde kanguru icin
Sen ara ara dene derim ama zorlama tabi. Bi arkadaşın bebeği 50 günlükken almışKızlar benim bebeğim 35 günlük ara ara emzik vermeyi denedim ama almıyor. Dün de ağzına verdim elimle tuttum atmasın diye ama öğürdü ve kustu bayaalışsın istiyodum ama artık zorlamamak mı lazım bilemiyorum
Bizimkide almıyo emzik delircem yaa..Emzik degistirip birde öyle deneyebilirsiniz. Benim bebgimde ilk emzigi almadi ikinci emzigide çok almasada bir süre idare ediyoruz
Ay bi ümitlendim inşallah benimkide alırSen ara ara dene derim ama zorlama tabi. Bi arkadaşın bebeği 50 günlükken almış
Ben de öyle haftada birkaç kere anca girebiliyorum artık. Evde anakucağı var hamak var ama müsline koyup elimizde sağa sola sallıyoruz ya da ayağımızda. Anca öyle uyuyor bizimki de. Bakalım 40 a 5 gün kaldı, umutluyum 40 tan
Hadi inşallah darısı başımaSen ara ara dene derim ama zorlama tabi. Bi arkadaşın bebeği 50 günlükken almış
Tm canim bakayim tesekkrlerYouTube da ayşe öner var canım. Ordan bak istersen.
Yolculukta nasil olur sizcee kanguru..kafam karisik acaba pusetle mi gitsem yoksa kanguruyla mi diye dusunuyorum..sanki suset ucakta zor olur gibi geliyorDışarıda gezmek için kanguru rahat, ama evde kucağımda olsun işimi gücümü de yapayım dersen siling rahat. Ben sling hiç kullanmadım ama kanguruya koyup iş yapmak zor oluyor
Canım bizimki de aynı şekilde, buraya da çok yazdım ıkınma sesi duymaktan psikolojim bozuldu diyeKızlar bebeğim her geçen gün kötüleşiyor. İlk zamanlarımız çok güzeldi. Hem emmesi düzgündü hem uykusu. Her geçen gün uyku süresi kısalıyor. Memem acımaya başladı çok canım yanıyor artık emzirmek istemiyorum.resmen emmeyi unuttu çocuk eziyor canımı yakıyor. Kavga ediyor emerken elleri ayakları hiç durmuyor. Uyanıkken sürekli ağlıyor. Gazını da çıkartıyor ama yine de rahat durmuyor. Başka bir sıkıntısı var diyorum. Reflü mü yaptık acaba çocuğu. Ne yapsam bilemiyorum. Sinirlerim bozuldu iyice.
Kızımın yüzü baya kabardi bi tarafi sivilceler var böyle olanlar vardi dr gittiniz mi
Banyo sonrası takıyrıum sadece. Banyoyu akşam uyku öncesi yaptırıyorum, gece üşür diye korkuyorum, biz iç anadoludayız gecesi serin oluyor.kızlar bebeklerinize şapka takiyor musunuz? ben epeydir takmıyorum ama üşüyor müdür
Onu bilmiyorum işteYolculukta nasil olur sizcee kanguru..kafam karisik acaba pusetle mi gitsem yoksa kanguruyla mi diye dusunuyorum..sanki suset ucakta zor olur gibi geliyor
Bende avent yenidogan aldim ama emzik biraz agir acikcasi cok harika bisey degil Turkiyedenikisi 150 tl ye aldim Amerikada 6 7 dolar yani. Acikcasi o fiyat cokta degmez bibsin ucu ile ayni gozukuyor canim bilgin olsunBizimkide almıyo emzik delircem yaa..
Zor durumlarda kurtarıcı resmen halbuki doğunca hemen verdim hatta kendi mememden önce verdim tutsun die.asla almıyor emziği.son kez avent silikonu denicem dahada para vermem emziğe servet yatırdım boşa
Bizim bebişte aşı olurken uyuyodu iğne battı ağladı kucağıma aldım geri uyuduMaşallah ne güzel keşke benimde bebeğim böyle kendiliğinden uyusaydib1. Ay aşısı bende de çok stres olmuştu nasıl dayanacam diye ama korkulacak kadar olmuyor hemşire ayağını tut dediğinde ben yapamam dedim üzülürüm tutmak zorundasin dedi tuttum bakamadım ama bebeğim ilk yaptigi zaman ağladı ama sonra sustu çok sukir daha çok küçük oldukları için acıyı çok hissetmiyorlar galiba o yüzden rahat ol
Ben ilk günden beri böyle uyutuyorum sanırım ondan böyle alıştı. Emzik benim bebekte başlarda öğürüyodu atıyodu bida veriyodum bida veriyodum emziği siz ittirmeyin ağzına azıcık ağzına girsin ağzının içinde oynatın kalan kısmı kendisi çekince öğürmüyorlar iyice alıştı benimkisi emziğe uyumaya başlarken veriyorum kendisi iyice dalınca atıyo ağzından zaten. Ben doktorumuza sordum faydalıda zararlıda yanları var siz nasıl isterseniz ben verin yada vermeyin demem dedi. Ani bebek ölümlerine karşı falan koruyormuş. Bide çenesini çok güçlendiriyorÇok şanslısınız.bizimki mümkün değil böyle uyumaz. Emzik almıyor öğürerek atıyor. Kundaktan da nefret ediyor ağlıyor hemen. Ya emerek uyuyacak ya kucakta sallanacak sürekli. O da 10dk ancak uyuyor hemen uyanıyor.
Sab simplex damlayı deneyin bi isterseniz. Biz 1 şişe biogaia kullanmıştık iyiydi. Ama sab simplex çok öok daha iyi oldu bebem yetişkşnler gibi geğiriyor. Emerken bile rahat rahat osuruyorGAAAZZzzz bizi mahvetti sabaha kadar kıvranıp gaz çıkarmaya çalışıyor herşeyi yapıyoruz ilk çocukta değil tecrübeliyiz aslında ama gaz bambaşka bişey.asla kesin çözümü yok.5 dk uyuyor yarım saat kıvranıyor kısır döngü.artık uyumamaya karar verdim yat kalk yat kalk salak oldum resmen başını bekliyorum
Uçağa geçene kadar bebek arabasında kalabiliyor galiba. Biniş sırasında arabaları görevliler alıyor, inişte de uçağn yanında arabaları açıp hazırlıyorlar diye biliyorum. Yeğenim bebekken kardeşim çok geldi uçakla ve hep böyle oluyordu ama pandemiden dolayı farklılık varsa bilemem.Yolculukta nasil olur sizcee kanguru..kafam karisik acaba pusetle mi gitsem yoksa kanguruyla mi diye dusunuyorum..sanki suset ucakta zor olur gibi geliyor
Valla benim oğlan uyumazdı Bi yerde. En fazla 10 dk. O da anakucağında biraz uyuması kolaydı işte. Aman bu onun gibi. Olmasın da varsın durmasın ana kucağında. Ama oto koltuğu için olan ana kucağında duruyır benimki. Sallarsan