2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Valla benim oğlan uyumazdı Bi yerde. En fazla 10 dk. O da anakucağında biraz uyuması kolaydı işte. Aman bu onun gibi. Olmasın da varsın durmasın ana kucağında. Ama oto koltuğu için olan ana kucağında duruyır benimki. Sallarsan

Yok bizimki gözlerini açıveriyor. Bakınıyor 2-3dk sonra basıyor çığlığı

Kizlar
Babysling mi kanguru mu?
Ben memelerim acik gziyorm kapali olunca da kucagimda uyuyo.
Ev hakgetire yerimden kalkamiyorum.
Model ve urun onerilerinizi bekliyorum
Hem sling hemde kanguru icin
Dışarıda gezmek için kanguru rahat, ama evde kucağımda olsun işimi gücümü de yapayım dersen siling rahat. Ben sling hiç kullanmadım ama kanguruya koyup iş yapmak zor oluyor

Emzik degistirip birde öyle deneyebilirsiniz. Benim bebgimde ilk emzigi almadi ikinci emzigide çok almasada bir süre idare ediyoruz
Bizimkide almıyo emzik delircem yaa..
Zor durumlarda kurtarıcı resmen halbuki doğunca hemen verdim hatta kendi mememden önce verdim tutsun die.asla almıyor emziği.son kez avent silikonu denicem dahada para vermem emziğe servet yatırdım boşa

Dışarıda gezmek için kanguru rahat, ama evde kucağımda olsun işimi gücümü de yapayım dersen siling rahat. Ben sling hiç kullanmadım ama kanguruya koyup iş yapmak zor oluyor
Yolculukta nasil olur sizcee kanguru..kafam karisik acaba pusetle mi gitsem yoksa kanguruyla mi diye dusunuyorum..sanki suset ucakta zor olur gibi geliyor

Canım bizimki de aynı şekilde, buraya da çok yazdım ıkınma sesi duymaktan psikolojim bozuldu diye
Memeyi doğru düzgün alana kadar kavga ediyor resmen, bi alıyor bırakıyor öğürüyor falan. Uyku hiç yok ne gece ne gündüz.
En rahat ettiği yer göğsüm, oturarak uyumaya bile razıyım ama orda bile on dakşkdan fazla uyumuyor, başlıyor kıvranmaya.

İlk kızım böyle değildi, geçen eski fotolara baktım yavrular boncuk boncuk bakıyor sürekli, bu kızın daha doğru düzgün fotoğrafı yok sürekli ıkınıyor ağlıyor.
Şu an yine göğsümde ama hiç huzurlu değil
Bir de bazen öyle bir kusuyor ki ağzından burnundan fışkırıyor halı yatak üst baş her yer batıyor

Kızımın yüzü baya kabardi bi tarafi sivilceler var böyle olanlar vardi dr gittiniz mi

Ben Sivas’a götürdüm, kızların bahsettiği Osman Gönülal var ya ona götürdüm.
Alerji diye çok korkmuştum ama doktor yenidoğan aknesi dedi.
Kızımın sadece yüzünde değil, boynu kulak arkası saçlarını içi, son birkaç gündür de omuzlarına yakın gördüm

Yüzü bazen çok kızarıyor bazen sönüyor ama pürüzsüz bebek cildi değil maalesef
Sönmüş halini bile görenler çok kötü diyor

kızlar bebeklerinize şapka takiyor musunuz? ben epeydir takmıyorum ama üşüyor müdür
Banyo sonrası takıyrıum sadece. Banyoyu akşam uyku öncesi yaptırıyorum, gece üşür diye korkuyorum, biz iç anadoludayız gecesi serin oluyor.
Ama kızım şapka takmayı hiç sevmiyor hemen ağlıyor

Bende avent yenidogan aldim ama emzik biraz agir acikcasi cok harika bisey degil Turkiyedenikisi 150 tl ye aldim Amerikada 6 7 dolar yani. Acikcasi o fiyat cokta degmez bibsin ucu ile ayni gozukuyor canim bilgin olsun

Bizim bebişte aşı olurken uyuyodu iğne battı ağladı kucağıma aldım geri uyudu bende bacağını oynatırsa daha çok acır diye düşünüp cesaret edip tuttum bacağını korktuğum kadar olmadı benimde çok şükürr

Ben ilk günden beri böyle uyutuyorum sanırım ondan böyle alıştı. Emzik benim bebekte başlarda öğürüyodu atıyodu bida veriyodum bida veriyodum emziği siz ittirmeyin ağzına azıcık ağzına girsin ağzının içinde oynatın kalan kısmı kendisi çekince öğürmüyorlar iyice alıştı benimkisi emziğe uyumaya başlarken veriyorum kendisi iyice dalınca atıyo ağzından zaten. Ben doktorumuza sordum faydalıda zararlıda yanları var siz nasıl isterseniz ben verin yada vermeyin demem dedi. Ani bebek ölümlerine karşı falan koruyormuş. Bide çenesini çok güçlendiriyor

Sab simplex damlayı deneyin bi isterseniz. Biz 1 şişe biogaia kullanmıştık iyiydi. Ama sab simplex çok öok daha iyi oldu bebem yetişkşnler gibi geğiriyor. Emerken bile rahat rahat osuruyor

Yolculukta nasil olur sizcee kanguru..kafam karisik acaba pusetle mi gitsem yoksa kanguruyla mi diye dusunuyorum..sanki suset ucakta zor olur gibi geliyor
Uçağa geçene kadar bebek arabasında kalabiliyor galiba. Biniş sırasında arabaları görevliler alıyor, inişte de uçağn yanında arabaları açıp hazırlıyorlar diye biliyorum. Yeğenim bebekken kardeşim çok geldi uçakla ve hep böyle oluyordu ama pandemiden dolayı farklılık varsa bilemem.
Puseti tek başına arabasız taşıyacaksan da kanguru daha rahat olur.

Ben de oto koltuğu olarak kullandığımız pusete koydum, ilk kızım orda uyumayı çok severdi. Ama bu huylu bebe onu da sevmedi
Geçen hafta Sivas’a gittik doktora, arabayı park edip kliniğe yürüyene kadar bebek arabasında çıldırdı öyle bir ağladı ki tüm Sivas halimize acıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…