- 16 Kasım 2011
- 1.539
- 1.754
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #45.641
Aa ben yanlis yapiyomusum o zmn cnm krndi doktorum bi iki damla yeter demstiKullanılıyor cnm
Evet evet o doktoru ben de takip ediyorum onun yaptığı gibi yapıyorum. Osman gönülal da 5 ml yi iki burun deliğine sıkıyor o yüzden ben de 1 paket 5 ml diye sıkıyorum.
Aynen aynen ıyyyy nefret geldiBi de uyku danışmanları var
Cnm benide haberdar edersen sevinirim etiketle yafa özel yazarsan ne dedi doktor,banada ek bilgi olur,inşallah bian önce düzelir bebeklerimzInsllh canim insllhbugun acile gittik goz doktoruna gelin yarin dediler sadece gozunu temizlediler..yarin gidicez goz doktoruna insallhh
Balgam olduğuna eminsen bi doktora gitseniz iyi olur diye düşünüyorum cnm. Çünkü balgam olağan bi durum değil. Belki üşütmüş olabilirBen serum sıkıyordum ama yüz üstü çevirmiyordum sonrasında. Aslında şuan burnunda da bir şey yok boğazında balgam var onu nasıl halledicem
İlk ay aspiratör önerilmiyo cnm bence onu kullanmak için biraz bekle. Sadece serum fizyolojik sık burnuna ve yüzüstü çevir bebeğini. Zaten sümük varsa akar. Böyle yapınca pek ağlamıyo da benimki.Otribebe aspiratör aldım uçları burnuna büyük geliyor çekerken ağlıyor korkuyor.
Gazı var kıpkırmızı olup ıkınarak ağlıyor ciğerim kopuyor her ağladığında siz nasıl dayanıyorsunuz kızlar ya analık çok zor
Yani biraz yaşadığın şehre bağlıdır belki ben Ankaradayım çok kuru hava, sııkıyorum paketin çoğunu tek seferde, kalanı da kendime sıkıyorum. Sen nemli bi yerdeysen çok tıkanma olmuyosa bir iki damla da yetiyodur belkiKizlar doktorunuz bebisin gaz problemi icin hic Agulin surup yazdimi biogia verdi bana ama co
Aa ben yanlis yapiyomusum o zmn cnm krndi doktorum bi iki damla yeter demsti
Kanguru biraz kalıplı olduğu için 4 aydan sonra kullanılıyor şimdilik sling daha sağlıklıKizlar
Babysling mi kanguru mu?
Ben memelerim acik gziyorm kapali olunca da kucagimda uyuyo.
Ev hakgetire yerimden kalkamiyorum.
Model ve urun onerilerinizi bekliyorum
Hem sling hemde kanguru icin
Tm canim yazarim..hastaneden aricaklar bugun yada yarin gelin diye..bekliyorum aramalarini haberdar ederimCnm benide haberdar edersen sevinirim etiketle yafa özel yazarsan ne dedi doktor,banada ek bilgi olur,inşallah bian önce düzelir bebeklerimz
Denedim öyle olmadı çok derinde birde ağlayınca geri içeri kaçıyordu.İlk ay aspiratör önerilmiyo cnm bence onu kullanmak için biraz bekle. Sadece serum fizyolojik sık burnuna ve yüzüstü çevir bebeğini. Zaten sümük varsa akar. Böyle yapınca pek ağlamıyo da benimki.
Yüzüstü çevirdiğin halde kaçtıysa geriye evet yapacak bişey yok gibi. Bu gaz illeti biraz da burun tıkanıklığından da oluyomuş. Ben de açıyorum ama kuru havada içerideki sümükler kuruyo ve çıkmıyor :/ sonra gelsin gaz sancıları ağlamalarDenedim öyle olmadı çok derinde birde ağlayınca geri içeri kaçıyordu.
1 haftadır tıkalıydı burnu aspiratorle açabildim ancak.
Bende emzik deniyorum ama almıyor dediğin gibi kusuyorKızlar benim bebeğim 35 günlük ara ara emzik vermeyi denedim ama almıyor. Dün de ağzına verdim elimle tuttum atmasın diye ama öğürdü ve kustu bayaalışsın istiyodum ama artık zorlamamak mı lazım bilemiyorum
ben vermeyi düşünmüyorum hiç. Emzik riskli çünkü. Kimi bebekte meme reddi yapmıyor evet o gruptakiler bir şey olmaz diyebiliyor ama meme reddi yapan bebekler de var. Emzik gibi göğsün ucunu çiğnemek isteyen vs. Bence iyi düşünülmeli verirken diye düşünüyorumKızlar benim bebeğim 35 günlük ara ara emzik vermeyi denedim ama almıyor. Dün de ağzına verdim elimle tuttum atmasın diye ama öğürdü ve kustu bayaalışsın istiyodum ama artık zorlamamak mı lazım bilemiyorum
Ben de öyle haftada birkaç kere anca girebiliyorum artık. Evde anakucağı var hamak var ama müsline koyup elimizde sağa sola sallıyoruz ya da ayağımızda. Anca öyle uyuyor bizimki de. Bakalım 40 a 5 gün kaldı, umutluyum 40 tanNasılsınız kızlar? Hamileyken bol bol girip okuyordum ama şuan telefonu elime alamıyorum uyumuyor çünkü ayakta sallayacağız ya da kucakta uyuyor gazda cabası
İstanbuldayim bende evim denize yakin nem var hakikatende bende yarim siksam yeter gibi ama basladim baskayali eskisinden cok daha iyi masallah oncesinde tikaniyorduYani biraz yaşadığın şehre bağlıdır belki ben Ankaradayım çok kuru hava, sııkıyorum paketin çoğunu tek seferde, kalanı da kendime sıkıyorum. Sen nemli bi yerdeysen çok tıkanma olmuyosa bir iki damla da yetiyodur belki
Emzik degistirip birde öyle deneyebilirsiniz. Benim bebgimde ilk emzigi almadi ikinci emzigide çok almasada bir süre idare ediyoruzKızlar benim bebeğim 35 günlük ara ara emzik vermeyi denedim ama almıyor. Dün de ağzına verdim elimle tuttum atmasın diye ama öğürdü ve kustu bayaalışsın istiyodum ama artık zorlamamak mı lazım bilemiyorum
YouTube da ayşe öner var canım. Ordan bak istersen.Mj nasil yapiliyor tarif edebilirmisiniz lutfen