2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kizlar su veriyormusunuz bebislere
Annem verilir diyo
Dr verilmez diyo
Mama ve anne sutu besleniyor.
Bende verme taraftari degilim.
Bugun yikadik yikarken akan sulari sapsup yapiuo annem diuo ahhh yavrum susamis
Aklimi oynatcam valla
Çok gazlı olduğu için biz sabah rezene çayından 4 çay kaşığı akşam çörekotu kaynatıp ondan da 4 çay kaşığı veriyoruz cnm 3-4 gündür. Ben de bebeğe anne sütü ve ilaç dışında bişey verilmez diyodum ama pes ettim. Bebek hemşiresi de bu çaylardan bebeğe ver deyince dayanamadım veriyorum çok gazlı ve içli içli karnını sıka sıka ağlıyor çünkü. Masajlar egzersizler sıcak su kompresi ne yaptıysam gaz mahvediyo yavrumu. Yani özetle su vermiş gibi oluyorum günde 8 çay kaşığı
Arkadaşlar, sütüm çok az. Artırmak için tavsiyesi olan var mı?
hoşaf, humana still tea, kuru incir, hurma, kimyonu kaynar suya koyup içme, rezene çayı, günde 3-4 lt su, bebek her uyuduğunda da uyuma dinlenme cnm. Bunları yaptım ben bende işe yaradı.
Arkadaşlar tek tek alinyi yapamadim pisik onerileri icin cok teşekkür ederim ins bi an once kurtuluruz
Ben mustelayla başladım cnm o iyiydi. Sonra daha uygun fiyat ve bebek ürünleri iyi diye sebamed pişik kremi kullandım ama 2 kez sürdüm hafif kızarma oldu bıraktım. Sonra bepanthol krem denedim o baya iyi, yağlı bi dokusu var. Ama musteladan pahalı. Gerçi musteladan daha az sürünce bile etki ediyor. Hametan yazdırmıştık aile hekimine o da iyi geldi. Biraz büyüsün sudokremi de deneyeceğim. Bi da garmastan yazdı doktor onu henüz kullanmadım, deneyeceğim bilahare
Kizlar su veriyormusunuz bebislere
Annem verilir diyo
Dr verilmez diyo
Mama ve anne sutu besleniyor.
Bende verme taraftari degilim.
Bugun yikadik yikarken akan sulari sapsup yapiuo annem diuo ahhh yavrum susamis
Aklimi oynatcam valla
Ya bu analar aynı hep, gazdan ağlıyo bebek bu çocuk aç mama verelim diyodu. Neyse sonra 1 ay kontrolünde 1100 gram almış dedi hemşire aç kalmıyo demektir bu dedi de öyle sustu mama ver deyip duruyodu doyan çocuğa. Unutmuşlar bence bi çok şeyi.

Aynen 4 saat uyudu bizimki de bu sefer de çocuğu ilaçla uyutuyorum diye vicdan azabı çektim. Hergün verecek misin? Yoksa sadece sıkıntısı olunca mı?
Normalde sıkıntısı olunca veriyordum ama artık her gün aynı sorunu yaşadığımız için vericem yoksa çok ağlıyor hiç susmuyor bioagia yı da akşam veriyorum. Dün onu verdikten sonra da uyudu

Pamukçuk olmasın diye ben karbonatlı su yapıp ağız bezini bu su ile ıslatıp dilini damağını yanak içlerini fln siliyorum günde 1 kez. Ama su da verilebilir dediğin gibi. Seraa0606
Kartlara bakmaya başladılar mı ya? Dur ben bizim kartları da bulayım
1. Ayı doldurduk biz cnm bakıyo bizimki kısa süreli de olsa takip ediyo fln.
Temiz bezi bağlayıp üstüne giydiriyoruz patır patır bi ses yine kaka yapmış oluyor.
Günde kaç kere alt değiştiriyoruz napalım canı sağolsun kabız olmasında diyoruz
Bizimki de temiz bez sevdalısı canım ama artık altını açınca biraz havalandırıyorum 2-3 dakka bekletiyorum yeni beze geçmeden çişini yapıyor öyle geçiyoruz yeni beze, öğrendik artık ahlakını edepsiz kızımın
ilk 20 gün uyandırdım canım. Çok şükür sarılık olmadı. Sen de uyandır derim en geç 2 saatte bir madem sarılık tam düzelmedi. Sonra gaz sancıları başladı zaten kendi aralıksız 2 saat uyuyamaz oldu.
Bazen öyle oluyo canım bizimki de günü gününe uymuyor. 40 gün 40 huyu oluyomuş gerçekten. Karnını sıkıp kızarıyo mu uyurken. Öyle olunca uyanıyo gaz sancısı geçince uyumaya devam ediyo bazen sancı o kadar çok oluyo ki geri uyuyamıyor. Öyle mi sizdeki durum da.

Normalde sıkıntısı olunca veriyordum ama artık her gün aynı sorunu yaşadığımız için vericem yoksa çok ağlıyor hiç susmuyor bioagia yı da akşam veriyorum. Dün onu verdikten sonra da uyudu
Biz de biogaia ve sub simpleks le iki koldan devam ediyoruz cnm. Doktorum biogaiayı 3 ay fln kullan dedi ama sab simpleksi sadece 1 ay aralıksız kullan dedi. Sizinki bişey dedi mi bununla ilgili?

Biz de biogaia ve sub simpleks le iki koldan devam ediyoruz cnm. Doktorum biogaiayı 3 ay fln kullan dedi ama sab simpleksi sadece 1 ay aralıksız kullan dedi. Sizinki bişey dedi mi bununla ilgili?
Biogaiayı 1 ay kullanmamız gerektiğini söyledi canım ama nurse harveysi ben kendim eczaneden aldım

bizimkinde balgam olduğuna emin gibiyim bir atsa rahatlayacak da yapamıyo işte
Günde 1 ya da 2 kez serum fizyolojik denesenize kızlar, dün gifrerin serum fizyolojiğinden 5 ml olanı iki burun deliğine sıkıp yüzüstü çevirdik sonra hapşurukla burnundan kocaman sümük çıktı baya rahatladı. aslindaiyibiri Delirtiyor

Biz ikinci şişeye geçtik ama gaz yine de yine de oluyo maalesef inşallah sizde işe yarar.

Hepsini sıkma bende onu kullaniyorum ama hepsi cok fazla gelir baska bi arkadasada soykedim d.r osman gonulalin bi videosu var.burun akintisi gibi bi basligi var youtubeda onu izle o sekilde yap cocuk cok rahatliyor. Birde uc saatte bir yapin diyor

Biz nurse harveys kullanıyoruz çok etki etmiyor ama rahatlatıyor. Bugün doktor biogaia verdi onu deniycez. Aynı gün ikisini de kullanabiliyor muyuz acaba
Kullanılıyor cnm
Evet evet o doktoru ben de takip ediyorum onun yaptığı gibi yapıyorum. Osman gönülal da 5 ml yi iki burun deliğine sıkıyor o yüzden ben de 1 paket 5 ml diye sıkıyorum.

Ben serum sıkıyordum ama yüz üstü çevirmiyordum sonrasında. Aslında şuan burnunda da bir şey yok boğazında balgam var onu nasıl halledicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…