2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kizlar doktorunuz bebisin gaz problemi icin hic Agulin surup yazdimi biogia verdi bana ama co
Kullanılıyor cnm

Evet evet o doktoru ben de takip ediyorum onun yaptığı gibi yapıyorum. Osman gönülal da 5 ml yi iki burun deliğine sıkıyor o yüzden ben de 1 paket 5 ml diye sıkıyorum.
Aa ben yanlis yapiyomusum o zmn cnm krndi doktorum bi iki damla yeter demsti

Kizlar bebrgin yuz temizligini nasil yapiyosunuz hemsire gulsuyu tavsiye etti ama bilemedim islak mendil degdrmekte istemiyorum sulu pamukta yetersz gibi

Kizlar
Babysling mi kanguru mu?
Ben memelerim acik gziyorm kapali olunca da kucagimda uyuyo.
Ev hakgetire yerimden kalkamiyorum.
Model ve urun onerilerinizi bekliyorum
Hem sling hemde kanguru icin 🙏

Insllh canim insllh🤲bugun acile gittik goz doktoruna gelin yarin dediler sadece gozunu temizlediler..yarin gidicez goz doktoruna insallhh
Cnm benide haberdar edersen sevinirim etiketle yafa özel yazarsan ne dedi doktor,banada ek bilgi olur,inşallah bian önce düzelir bebeklerimz

Otribebe aspiratör aldım uçları burnuna büyük geliyor çekerken ağlıyor korkuyor.
Gazı var kıpkırmızı olup ıkınarak ağlıyor ciğerim kopuyor her ağladığında siz nasıl dayanıyorsunuz kızlar ya analık çok zor 😢
İlk ay aspiratör önerilmiyo cnm bence onu kullanmak için biraz bekle. Sadece serum fizyolojik sık burnuna ve yüzüstü çevir bebeğini. Zaten sümük varsa akar. Böyle yapınca pek ağlamıyo da benimki.

Kizlar doktorunuz bebisin gaz problemi icin hic Agulin surup yazdimi biogia verdi bana ama co

Aa ben yanlis yapiyomusum o zmn cnm krndi doktorum bi iki damla yeter demsti
Yani biraz yaşadığın şehre bağlıdır belki ben Ankaradayım çok kuru hava, sııkıyorum paketin çoğunu tek seferde, kalanı da kendime sıkıyorum. Sen nemli bi yerdeysen çok tıkanma olmuyosa bir iki damla da yetiyodur belki

İlk ay aspiratör önerilmiyo cnm bence onu kullanmak için biraz bekle. Sadece serum fizyolojik sık burnuna ve yüzüstü çevir bebeğini. Zaten sümük varsa akar. Böyle yapınca pek ağlamıyo da benimki.
Denedim öyle olmadı çok derinde birde ağlayınca geri içeri kaçıyordu.
1 haftadır tıkalıydı burnu aspiratorle açabildim ancak.

Kızlar benim bebeğim 35 günlük ara ara emzik vermeyi denedim ama almıyor. Dün de ağzına verdim elimle tuttum atmasın diye ama öğürdü ve kustu baya :KK43: alışsın istiyodum ama artık zorlamamak mı lazım bilemiyorum

Denedim öyle olmadı çok derinde birde ağlayınca geri içeri kaçıyordu.
1 haftadır tıkalıydı burnu aspiratorle açabildim ancak.
Yüzüstü çevirdiğin halde kaçtıysa geriye evet yapacak bişey yok gibi. Bu gaz illeti biraz da burun tıkanıklığından da oluyomuş. Ben de açıyorum ama kuru havada içerideki sümükler kuruyo ve çıkmıyor :/ sonra gelsin gaz sancıları ağlamalar 😔

Kızlar benim bebeğim 35 günlük ara ara emzik vermeyi denedim ama almıyor. Dün de ağzına verdim elimle tuttum atmasın diye ama öğürdü ve kustu baya :KK43: alışsın istiyodum ama artık zorlamamak mı lazım bilemiyorum
Bende emzik deniyorum ama almıyor dediğin gibi kusuyor

Nasılsınız kızlar? Hamileyken bol bol girip okuyordum ama şuan telefonu elime alamıyorum uyumuyor çünkü ayakta sallayacağız ya da kucakta uyuyor gazda cabası

ben vermeyi düşünmüyorum hiç. Emzik riskli çünkü. Kimi bebekte meme reddi yapmıyor evet o gruptakiler bir şey olmaz diyebiliyor ama meme reddi yapan bebekler de var. Emzik gibi göğsün ucunu çiğnemek isteyen vs. Bence iyi düşünülmeli verirken diye düşünüyorum

Nasılsınız kızlar? Hamileyken bol bol girip okuyordum ama şuan telefonu elime alamıyorum uyumuyor çünkü ayakta sallayacağız ya da kucakta uyuyor gazda cabası
Ben de öyle haftada birkaç kere anca girebiliyorum artık. Evde anakucağı var hamak var ama müsline koyup elimizde sağa sola sallıyoruz ya da ayağımızda. Anca öyle uyuyor bizimki de. Bakalım 40 a 5 gün kaldı, umutluyum 40 tan 😂

Yani biraz yaşadığın şehre bağlıdır belki ben Ankaradayım çok kuru hava, sııkıyorum paketin çoğunu tek seferde, kalanı da kendime sıkıyorum. Sen nemli bi yerdeysen çok tıkanma olmuyosa bir iki damla da yetiyodur belki
İstanbuldayim bende evim denize yakin nem var hakikatende bende yarim siksam yeter gibi ama basladim baskayali eskisinden cok daha iyi masallah oncesinde tikaniyordu

Emzik degistirip birde öyle deneyebilirsiniz. Benim bebgimde ilk emzigi almadi ikinci emzigide çok almasada bir süre idare ediyoruz

X