- 19 Ekim 2020
- 863
- 1.828
- 35
- Konu Sahibi KirazHanim
- #45.621
Çok gazlı olduğu için biz sabah rezene çayından 4 çay kaşığı akşam çörekotu kaynatıp ondan da 4 çay kaşığı veriyoruz cnm 3-4 gündür. Ben de bebeğe anne sütü ve ilaç dışında bişey verilmez diyodum ama pes ettim. Bebek hemşiresi de bu çaylardan bebeğe ver deyince dayanamadım veriyorum çok gazlı ve içli içli karnını sıka sıka ağlıyor çünkü. Masajlar egzersizler sıcak su kompresi ne yaptıysam gaz mahvediyo yavrumu. Yani özetle su vermiş gibi oluyorum günde 8 çay kaşığıKizlar su veriyormusunuz bebislere
Annem verilir diyo
Dr verilmez diyo
Mama ve anne sutu besleniyor.
Bende verme taraftari degilim.
Bugun yikadik yikarken akan sulari sapsup yapiuo annem diuo ahhh yavrum susamis
Aklimi oynatcam valla
hoşaf, humana still tea, kuru incir, hurma, kimyonu kaynar suya koyup içme, rezene çayı, günde 3-4 lt su, bebek her uyuduğunda da uyuma dinlenme cnm. Bunları yaptım ben bende işe yaradı.Arkadaşlar, sütüm çok az. Artırmak için tavsiyesi olan var mı?
Ben mustelayla başladım cnm o iyiydi. Sonra daha uygun fiyat ve bebek ürünleri iyi diye sebamed pişik kremi kullandım ama 2 kez sürdüm hafif kızarma oldu bıraktım. Sonra bepanthol krem denedim o baya iyi, yağlı bi dokusu var. Ama musteladan pahalı. Gerçi musteladan daha az sürünce bile etki ediyor. Hametan yazdırmıştık aile hekimine o da iyi geldi. Biraz büyüsün sudokremi de deneyeceğim. Bi da garmastan yazdı doktor onu henüz kullanmadım, deneyeceğim bilahareArkadaşlar tek tek alinyi yapamadim pisik onerileri icin cok teşekkür ederim ins bi an once kurtuluruz
Ya bu analar aynı hep, gazdan ağlıyo bebek bu çocuk aç mama verelim diyodu. Neyse sonra 1 ay kontrolünde 1100 gram almış dedi hemşire aç kalmıyo demektir bu dedi de öyle sustu mama ver deyip duruyodu doyan çocuğa. Unutmuşlar bence bi çok şeyi.Kizlar su veriyormusunuz bebislere
Annem verilir diyo
Dr verilmez diyo
Mama ve anne sutu besleniyor.
Bende verme taraftari degilim.
Bugun yikadik yikarken akan sulari sapsup yapiuo annem diuo ahhh yavrum susamis
Aklimi oynatcam valla