- 12 Eylül 2020
- 129
- 135
-
- Konu Sahibi KirazHanim
- #45.601
insalah bişey çıkmaz kalbini ferah tut. topuk kanindan mi hipotiroid yüksekliği cıktı? benim kızımda da oyoe demişlerdi 6 sene evvel. topuk kanı yenilendi ve sorun cikmadi. inşallah sizde de yoktur.Şimdi hipotiroidi için kan vericez anneler dua eder misiniz çıkmasın inşallah.
Ben kimyonu icmuyorum ama her yedigime kaşık kaşık serpiyorumCanm kimyonu nasil iciyorsunuz suya mi katiyorsunuz..bende denicemde
İnşallah canım Allah razi olsun bizim kanda çikti topuk kaninda çikmadi bende de hipotiroidi var ondan çok korktum amininsalah bişey çıkmaz kalbini ferah tut. topuk kanindan mi hipotiroid yüksekliği cıktı? benim kızımda da oyoe demişlerdi 6 sene evvel. topuk kanı yenilendi ve sorun cikmadi. inşallah sizde de yoktur.
Ben online görüştüm bulunduğun ilde varsa bi araştır istersen öyle faydalı oluyorEmzirme danışmanı nereden bulabiliriz hastanelerde mi?
Sağol canım bazı emzirme aralıklarında çiş yok kaka oluyor ona dikkat edeyimHer emzirmenden sonra çiş yapmışmı diye bak kakasına bak ben artık çişini kakasını baz alıyorum ya doktor öyle dedi günde 5-6 bez çiş varsa yetiyor demekmiş
Bi de uyku danışmanları varOldum olası emzirme danışmanı düşmanıyım.
Anneleri strese sokmaktan başka işe yaradıkları yok.yaw her bebek aynı olamaz her anne aynı olamaz.bunu neden anlamak istemiolar.bak sinirlendim yine
bende de var hipotiroid. doktorun mu istedi kan tahliliİnşallah canım Allah razi olsun bizim kanda çikti topuk kaninda çikmadi bende de hipotiroidi var ondan çok korktum amin
Bizimki de öyle. Burnunda sümük oluyor bazen alıyorum onu ama hırıltı geçmiyor serumla. Emerken süt kaçıyor sanırım genzine. Çözemedim.Bebeğinin genzi dolu olan var mı? Burnu tıkalı değil serum fizyolojikle temizliyorum ama genzi dolu balgam var belli. Ne yapmam lazım başına gelen var mı?
Benimkide öyle sanki balgam varmış gibi. Ama doktorum normal dedi. Burnunu da temzilersin serumla dedi.Bizimki de öyle. Burnunda sümük oluyor bazen alıyorum onu ama hırıltı geçmiyor serumla. Emerken süt kaçıyor sanırım genzine. Çözemedim.
Ben de onlara gıcık oluyorum. Hep aynı saatte rutinleri olacakmış, memede uyumucakmış, yatağında uyumaya alışacakmış ya biz 1 saat uyuduğuna şükrediyoruzBi de uyku danışmanları var
Ben i. Saracoglunun tarifine gore yapiyorum bir bardak suya kaynamaya yakin bir cay kasigi toz kimyon atiyorum bir tasim kaynatip aliyorum tulbentle suzuyorum iki cay kasigi seker ekliyorum ilidimi bir cay kasigi bebise iciriyorum kalanini kendim iciyorum bayagi ise yaradi bizde hem gaz hem sut acisindan sizede sifa olur insallahCanm kimyonu nasil iciyorsunuz suya mi katiyorsunuz bnde denicemde ama nasil iciliyor bilmiyorum
Bizim doktor dogum kilosuna göre hesapladiKızlar bebeklerinizin ilk ay aldığı kiloyu, ilk hafta verdiği kilo üzerinden mi hesaplıyorsunuz yoksa doğum kilosu üzerinden mi?
Biz verdigi kilodan hesapliyoruz atilan odemi hesaba koymuyoruzKızlar bebeklerinizin ilk ay aldığı kiloyu, ilk hafta verdiği kilo üzerinden mi hesaplıyorsunuz yoksa doğum kilosu üzerinden mi?
bizimkinde balgam olduğuna emin gibiyim bir atsa rahatlayacak da yapamıyo işteBizimki de öyle. Burnunda sümük oluyor bazen alıyorum onu ama hırıltı geçmiyor serumla. Emerken süt kaçıyor sanırım genzine. Çözemedim.
O sürüp bize Dr gunde 4 kez 2 cay kasıgı onerdı ben arada manasına katıyorum 1 cay kasıgı bazen uyutuyor bazen ise yaramıo, bıogaı verdi bıde onun hıc işe yaradığını dusunmuyorum ve bızım kaka sorunumuz var gaz cıkıyor cok rahat kaka yok, agladıkca meme veriyorum oda birikiyor ıcınde sanırım bıldıgımız kolik tarzda bebege döndü hergun farklı huy cıkıyorBugün dayanamadık artık nurse harveys aldık eczaneden onu verdik ama içim hiç rahat değil. 6 ay su bile vermediğimiz minicik bebeğe bir sürü kimyasal yutturup duruyoruz.koruyucu çokmuş bu şurupta bilsem almazdım. İşe yarasa bari.
Biogaianın ben de işe yaradığını düşünmüyorum. Sanki verdikten sonra kötüledi.O sürüp bize Dr gunde 4 kez 2 cay kasıgı onerdı ben arada manasına katıyorum 1 cay kasıgı bazen uyutuyor bazen ise yaramıo, bıogaı verdi bıde onun hıc işe yaradığını dusunmuyorum ve bızım kaka sorunumuz var gaz cıkıyor cok rahat kaka yok, agladıkca meme veriyorum oda birikiyor ıcınde sanırım bıldıgımız kolik tarzda bebege döndü hergun farklı huy cıkıyor
Evet sarılığı vardı kontrol için tekrar götürdüğümde istedibende de var hipotiroid. doktorun mu istedi kan tahlili
Verdiği kilo üzerinden hesapladık biz. Şöyle garip bi durum var doğumhanede yanımda ölçtükleri kilo ile doğum raporunda yazan kilo arasında 180 gram fark var hangisi doğru hiç bilmiyorumKızlar bebeklerinizin ilk ay aldığı kiloyu, ilk hafta verdiği kilo üzerinden mi hesaplıyorsunuz yoksa doğum kilosu üzerinden mi?