2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Gaz sancısıymış canım ya, doktor biogaia diye bi probiyotik bir de gaz sancısı damlası yazdı. 1. Ay kontrolümüz vardı 1.300 almış maşallah çok şükür. 55 cm .

Ay nediim canım Allah sabır versin geçio bugünler tek güç veren durum bu kusan bebekte zor nyse sağlıklılar çok şükür napalım bisüre artık çekcez

Ben emzirme danışmanlarından da çok etkileniyorum sanırım. Ne zaman isterse meme verin diyorlar. E çocuk sürekli istiyor. Doyma hissi yok ki emdikçe emiyor. Saatlerce. Sonra da gaz oluyor. Deli olcam sonunda.
Oldum olası emzirme danışmanı düşmanıyım.
Anneleri strese sokmaktan başka işe yaradıkları yok.yaw her bebek aynı olamaz her anne aynı olamaz.bunu neden anlamak istemiolar.bak sinirlendim yine

Bize de doktor söyledi onu . Biogaia ya rağmen rahatlama olmazsa verin dedi. 4 kereden fazla kullanmayın dedi diye hatırlıyorum

Gaz sancısıymış canım ya, doktor biogaia diye bi probiyotik bir de gaz sancısı damlası yazdı. 1. Ay kontrolümüz vardı 1.300 almış maşallah çok şükür. 55 cm .
Kilı hesabını yaparken doğduğu kilıya göre mi bakıyorsunuz. Yoksa ilk bi kaç gün ödem atıp kilo kaybı olunca üzerine aldığı mı acaba

Hadi yaa insllh operesyona falan gerek kalmaz canim ya..bizde yarin goturucez doktora bakalim ne dicek..bebegime baktikca uzuluyorum ya gozu akil capak oluo acamiyor
S Smykzlhnn cnm bizimde akıyor ve çapaklanıyor ama doktorum engeç 1 yaşına kadar geçer endşelenmeyin dedi çevremdede olanlar hep 4-5aya geçmiş bence endişelenmeyin göz masajını bende yapmaya çalışıyorum bakalım.ama geçer yani endişelenmeyin.

Temizlerken tahriş oluyor çocuğun gözleri kızarıyor canını yakiyormusum gibi hissediyorum eee temizlemesen çocuk gözlerini acamiyor kirpikler yapışıyor yavrumun İnşallah çabuk geçerde çocukta rahat eder

Kızlar göz çapagına doktorum dalin bebe şampuanını ılık suya dök köpürt pamukla gözlerini sil her göze ayrı pamuk kullan dedı bundan sonra bizim göz çapakları kayboldu gözleri düzeldi cok sukur tavsiye ederim

Eki Görüntüle 2681836

Surda kukuletali bisey var mi yok mu sanki o bir erkek cocugu. Ya da o benim ve karninda bisey var gibi. Valla sunu gorunce icimde inanilmaz bi heyecan belirmisti 22 agustos tarih.
Bak yazdıkların çıktı hatırlıyor musun bu mesajları

Kilı hesabını yaparken doğduğu kilıya göre mi bakıyorsunuz. Yoksa ilk bi kaç gün ödem atıp kilo kaybı olunca üzerine aldığı mı acaba
Canım doğduğu kiloya göre yaptım. Ben mama verdim zaten sütle beraber malesef ilk üç gün sütüm gelmiyordu. 70 gr vermişti gittiğimizde 5. Gün. Sonra 10Gün sonra gittiğimizde 400 gr almıştı. Ben günde 3 -4 sefer 30 cc mama veriyordum. Emzirme danışmanı sadece o kadar mama ile o kiloyu alamaz dedi rahatladım. Sonra devam ettik mamaya sütle beraber. Yine günde 3-4 sefer 30 yada 45cc den. Son üç gündür günde 1 60 cc ye düşürdüm elhamdulillah. Doktor 4700 dedi. 1.300 almış yani

Canım ılık pamuklu bezle siliondur zaten acımaz canı merak etme.ben genelde yıkıyorum ılık suyla ellerimle temizliyorım.geçer merak etme hep duyuyorum ben geçmesede tedavisi basit

Bize de doktor söyledi onu . Biogaia ya rağmen rahatlama olmazsa verin dedi. 4 kereden fazla kullanmayın dedi diye hatırlıyorum
Ya o 4 kereyi hatırlamıyorum ben öyleyse fazla vermeyeyim. Zaten içime sinmiyor. biz biogaiaya başladığımızda sancısı yoktu aslında çok gaz çıkartıyordu tedbir olarak başladık ama gittikçe kötüleşti yavrum. Hiç vermese miydim acaba diyorum. of çok zor bu işler. Ne yapacağını bilemiyor insan. Şurup rahatlattı şükür. Uyudu bugün. Ama 4ten fazla verilmiyorsa vermeyeyim ben de.

Kaç cc veriyorsun ben 5cc diye hatırlıyorum.almam diye düşündüğüm için öok da iyi dinleneniştim doktoru. Ama eşim almış hemen. Yani yanluş hatırlıyor olabilirim

Arkadaşım, ben de sağıyorum ama çok az çıkıyor. Sen kaç saatte bir sağıyorsun ve ne kadar çıkıyor. Üç saatte bir 60 ancak çıkıyor benden.
Benimki de o kadar en fazla. Daha az çıktığı da oluyor ama hiç daha fazla çıkmadı. Bebek doymuyor.
3 saatte bir sağıyorum gündüz. Gece zor oluyor saati geçiriyorum açıkcası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…