2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Yenidoğanlarin günde 16 17 saat uyuduklari yazıyo, bizimki toplasan gun içinde 5 6 saat anca uyuyo. Sizlerin de bebisleri böyle mi ya🥺 helak oldum artık.
Aynısı bende mevcut uyumuyor babası uyutuyor koynunda ,😁 etrafı izliyor yinede uyumuyor 😁sonunda pes edip al diyorum yok ben beceremiyorum 🤣

Kızlaaaaaaaar,sezaryen sonrası idrar yapma isteği gelmeyen var mı????
22gün oldu ,idrar torbamın dolduğunu hissetmiyorum hala ,yani 1 gün çişimi yapmasam ,idrara sıkışma isteğim yok!!!!!!!
Benim gibi olan var mı?
İlk doğumdada idrar sıkıntım vardı hatırlıyorum ama böyle bişey oldumu hatırlamıyorum.
Doktora gidicem ama benim gibi olan varmı acaba??????
Aynı durum bendede sözkonusu geçiçi diye düşünüyordum gecmezse doktora gıdecegım bende😓

Kızlaaaaaaaar,sezaryen sonrası idrar yapma isteği gelmeyen var mı????
22gün oldu ,idrar torbamın dolduğunu hissetmiyorum hala ,yani 1 gün çişimi yapmasam ,idrara sıkışma isteğim yok!!!!!!!
Benim gibi olan var mı?
İlk doğumdada idrar sıkıntım vardı hatırlıyorum ama böyle bişey oldumu hatırlamıyorum.
Doktora gidicem ama benim gibi olan varmı acaba??????
Sezeryanla dpgum yaptm brnde ayni sizin gibiydim geciyor merak etmeyin idrarimi hissetmiorm die 3 gun dusundum simdi saolsun ole bi hissettiriyorki😂ugusukluk tam gecince hissediyorsnz

Aynısı bende mevcut uyumuyor babası uyutuyor koynunda ,😁 etrafı izliyor yinede uyumuyor 😁sonunda pes edip al diyorum yok ben beceremiyorum 🤣
Aaaa aynı😳😳😳😳 babasi gogsune yatırıyor, öyle 3 saat kesintisiz uyuyor inanılmaz bişey. Babasinin kızı dedikleri bu sanırım😀😀 ama eşim de gec geliyo çok yorgun oluyo uykusunu alamadan gidiyor sabah erkenden üzülüyorum🥺 annem yanimizda ama etkisiz eleman gibi😷 çocuk onda durmuyo pek. İnşallah uyku düzenleri oturur da bir nefes aliriz

Bu arada aranızda kahve içen var mı? Ben iki gün öncesine kadar her gün bir neskafe içiyordum sabahlari ayilabilmek için. Acaba kafein süte karışıp bebekte huysuzluk uykusuzluk mu yaptı diyorum.. bıraktım iki gundur. ama inanılmaz içmek istiyorum, uykusuzum 🥺

Bu arada aranızda kahve içen var mı? Ben iki gün öncesine kadar her gün bir neskafe içiyordum sabahlari ayilabilmek için. Acaba kafein süte karışıp bebekte huysuzluk uykusuzluk mu yaptı diyorum.. bıraktım iki gundur. ama inanılmaz içmek istiyorum, uykusuzum 🥺
Bende tansiyondan dolayı kaç aydır içmiyordum. Birkaç gündür türk kahvesi içiyorum. Pek önermiyorlar kahveyi emzirem anneler için ama canım çekiyor🙁

Bende tansiyondan dolayı kaç aydır içmiyordum. Birkaç gündür türk kahvesi içiyorum. Pek önermiyorlar kahveyi emzirem anneler için ama canım çekiyor🙁
Ama bizim de mutlu olmaya ihtiyacımız var değil mi🥺 demin balkon camını açtım, hava nasıl güzel:KK43: birden içimde biyerlerde olma isteği geldi. Böyle güzelce giyinmek, bebeği de güzelce giydirmek, arabamiza atlatıp güneye gitmek🥲🥲🥲 hayaller Antalya hayatlar evde pijama😬

Kızlar bebeğinizi gece kaç saatte bir emziriyorsunuz. Benimki 3 saati buluyor ve tek göğsü emiyor. Dolsyısıyla bir göğüs 6 saat emilmemiş olabiliyor. Sütüm zaten daha yeni gelmeye başladı azalmasından korkuyorum. İlk günler sütün hiç yoktu saat başı emziriyordum.

Kızlar bebeğinizi gece kaç saatte bir emziriyorsunuz. Benimki 3 saati buluyor ve tek göğsü emiyor. Dolsyısıyla bir göğüs 6 saat emilmemiş olabiliyor. Sütüm zaten daha yeni gelmeye başladı azalmasından korkuyorum. İlk günler sütün hiç yoktu saat başı emziriyordum.
17.gün kontrolde kilo alımı iyi çıktığı doktor gece 3 saate bir emzirebilirsin dedi artık gece 2,5-3 saate bir emziriyorum ama 2 göğüs de emziriyorum hep. Birini emince uyuyakalırsa altını açıyorum uyanıyor diğerini veriyorum. 26 günlük olduk dün kontrol vardı kilo alımı gayet iyi çıktı yine, bu şekilde devam dedi doktor

Ben hergün 1 bardak içiyorum 😬 ama engeç öğlen 12 gibi içiyorum ki bebeği etkilese bile gündüz etkilesin diye ama içtiğim gün ile içmediğim gün arasında pek bi fark görmedim. Gün de 2-3 bardak da çok açık çay içiyorum. Kafein direk süte geçtiği bazı bebeklerde huzursuzluk yapabiliyormuş. Eğer öyle bişey fark edersen kafesinsiz nescafe satılıyor onda alırsın

17.gün kontrolde kilo alımı iyi çıktığı doktor gece 3 saate bir emzirebilirsin dedi artık gece 2,5-3 saate bir emziriyorum ama 2 göğüs de emziriyorum hep. Birini emince uyuyakalırsa altını açıyorum uyanıyor diğerini veriyorum. 26 günlük olduk dün kontrol vardı kilo alımı gayet iyi çıktı yine, bu şekilde devam dedi doktor
Bizde 17. gün kontrole gideceğiz. Sağlık ocağında 11 günlük ölçümünde kilo alımı iyi görünüyor dedi ama ne kadar alması gerekir bilmiyorum.

Ben hergün 1 bardak içiyorum 😬 ama engeç öğlen 12 gibi içiyorum ki bebeği etkilese bile gündüz etkilesin diye ama içtiğim gün ile içmediğim gün arasında pek bi fark görmedim. Gün de 2-3 bardak da çok açık çay içiyorum. Kafein direk süte geçtiği bazı bebeklerde huzursuzluk yapabiliyormuş. Eğer öyle bişey fark edersen kafesinsiz nescafe satılıyor onda alırsın
İnsanın canı istiyo de mi? Hamileyken kahve kokusundan midem bulaniyodu resmen. Şimdi de içsem diye fırsat kolluyorum.

Aaaa aynı😳😳😳😳 babasi gogsune yatırıyor, öyle 3 saat kesintisiz uyuyor inanılmaz bişey. Babasinin kızı dedikleri bu sanırım😀😀 ama eşim de gec geliyo çok yorgun oluyo uykusunu alamadan gidiyor sabah erkenden üzülüyorum🥺 annem yanimizda ama etkisiz eleman gibi😷 çocuk onda durmuyo pek. İnşallah uyku düzenleri oturur da bir nefes aliriz
Ben hastanede çok alamadım 1. Gün açıdan ve zarar vermekten korktum babası aldı full o yüzden babasını annesi sanıyor sanırım 😁 aman daha iyi ilerde işimize yarar önceden anneye verilirdi şimdi babaya al durmuyor falan 🤣
Ben tek göğüs emziriyorum uyuyor uyandırıyorum tekrwr aynı göğüs ilk süt ve son süt varmış son süt yagliymis bı sonraki uyanması dan bı göğüs çok dolu olmadığı için diğerini veriyorum sol göğüs almakta çok güçlük çekti ama pes etmedim eğer tutmuyor diye çabuk birakir tek göğüs emzirirken diğer göğsünde süt üretimi dururmus o yüzden bırakma ben ağzına memeyi tutturdujdan sonra elimi kafasinin arkasında tutuyorum çünkü geri atıyor kafayı meme çıkınca ağzından ağlamaya başlıyor hatta dün minik bı yastık buldum a101 den onu deneyecegim kafayı geriye aramasın diye emzirmede tutuş önemliymiş onu anladım 😁

İnsanın canı istiyo de mi? Hamileyken kahve kokusundan midem bulaniyodu resmen. Şimdi de içsem diye fırsat kolluyorum.
Ben kahve içiyorum 2 bardak falan gün içinde birinsabah biri öğlen gibi etkisi var mı bilmiyorum ama icmezsem günüm güzel geçmiyor gibi hissediyorum hamileyken de içiyordum 😁

A 101 de hala kalan bebek ürünleri var gittikçe buldukça alıyorum muslin örtü zıbın vs 😬

Ben ağladıkça emzirmeye çalışıyorum. Dün gece mesela 3 saat kesintisiz uyudu, uyandığında emzirdim. Eğer tek göğüs emzirmissem diğerini mutlaka sagiyorum. Çünkü çok sert oluyor ve ağrı yapıyor. Günde iki kere mutlaka sagiyorum.

X