2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Arkadaşım Bursa şehir Hastanesi'ne gidiyor daha 13 haftalık hamile oda Hayat Hastanesi'ne benim doktoruma gitmek istiyordu ama kan uyuşmazlığı , kanamaları ve düşük tehlikesi olduğu için apar topar şehir Hastanesi'ne gitti şimdi orada devam ediyor hala düşük tehlikesi var ikinci bebeği ilk doğumunu da Zübeyde devlette yapmıştı zor bir doğumu olmuştu düşük tehlikesi olduğu için daha donanimlidir diye şehire gitmek içime siniyor diyor doktorundan memnun ama kanamalarda acile her gittiğimde resmen azarliyorlar diyor siz doğumda da memnun kalmamissiniz sanırım hastaneden doğumu nöbetçi doktor mu yaptiriyor
Evet canım.nobetci yaptırıyor. Ebeler iyi gibi ama kişiye göre değişiyor azıcık mızırdanan kişiye çok bağırıyorlar. Kadına sey diyorlardı düzgün ikin bebeğini öldürüyorsun. Bebeğin nefes alamıyor hadi ikin. Hani bu bana söylense panik olur ikinamam bile.

Üzüldüm ama sonuca bak bence cnm, şükür ki şimdi sağlıklısınız. Baya zor olmuş doğum sürecin ama zaman herşeyin ilacı, kendini üzmemeye çalış ki daha hızlı toparlanın 🙏🏻

Gözün aydın :) sağlıkla sıhhatle büyüsün mimik 🙏🏻
Çok şükür toparladık biraz kuzu 🤲 sarılık la falan uğraşınca herseyi unuttum

Ya can çekmesi değil de kendim için yapabildiğim tek güzellik günde bi 15 dk kahve molası 😅 bi de uykumu açıyordur niyeti ile içiyorum
:KK48::KK48::KK48:

Ayy şuanda kendimi elimde buz gibi bir frappacino karamel, üzerimde tiril tiril cicekli bir elbise ve hasır şapkayla antalya sahillerinde yalınayak yürüdüğümü hayal ettim🌅🏖️🧋👗 lohusaligin halisulasyon dönemine girdim sanırım😁😁😁

Bizde 17. gün kontrole gideceğiz. Sağlık ocağında 11 günlük ölçümünde kilo alımı iyi görünüyor dedi ama ne kadar alması gerekir bilmiyorum.
Günde en az 20 gram haftada en az 150 gram alması lazımmış. Bizimki önce 200 grama yakın verdi sonra 900 gram civarı aldı ama 26 günlük olduk biz

Ben hastanede çok alamadım 1. Gün açıdan ve zarar vermekten korktum babası aldı full o yüzden babasını annesi sanıyor sanırım 😁 aman daha iyi ilerde işimize yarar önceden anneye verilirdi şimdi babaya al durmuyor falan 🤣

Ben tek göğüs emziriyorum uyuyor uyandırıyorum tekrwr aynı göğüs ilk süt ve son süt varmış son süt yagliymis bı sonraki uyanması dan bı göğüs çok dolu olmadığı için diğerini veriyorum sol göğüs almakta çok güçlük çekti ama pes etmedim eğer tutmuyor diye çabuk birakir tek göğüs emzirirken diğer göğsünde süt üretimi dururmus o yüzden bırakma ben ağzına memeyi tutturdujdan sonra elimi kafasinin arkasında tutuyorum çünkü geri atıyor kafayı meme çıkınca ağzından ağlamaya başlıyor hatta dün minik bı yastık buldum a101 den onu deneyecegim kafayı geriye aramasın diye emzirmede tutuş önemliymiş onu anladım 😁
Ben ikisini de emziriyorum ama aynı zamanda değil bir emzirmede birini diğerinde ötekini. Çünkü diğer memeye geçince almıyor bir daha. Doyuyor mu onu da anlamıyorum

Ben ikisini de emziriyorum ama aynı zamanda değil bir emzirmede birini diğerinde ötekini. Çünkü diğer memeye geçince almıyor bir daha. Doyuyor mu onu da anlamıyorum
Kontrol de kilo alımı iyi çıkarsa hiç kafanı karıştırma aynen devam et. Belki senin tek memeden gelen süt çoktur

Kızlar bebeğinizi gece kaç saatte bir emziriyorsunuz. Benimki 3 saati buluyor ve tek göğsü emiyor. Dolsyısıyla bir göğüs 6 saat emilmemiş olabiliyor. Sütüm zaten daha yeni gelmeye başladı azalmasından korkuyorum. İlk günler sütün hiç yoktu saat başı emziriyordum.
Ağlamazsa saatte 1 ağlarsa sürekli memede saatli emzirirseniz sütünüz azalır.

hayaller

1621413379140.png

Hayatlar

1621413486612.png

Kızlar cok sukur 32 saat sunı sancı dan sonra normal dogum ile oglumu kucagıma aldım, darısı geride klan arkadaslara
Gözünüz aydın, sağlıkla büyüsün inşallah bebeğiniz.
Suni sancıya başlarken var mıydı açılmanız, yazdıysanız da ben kaçırdım🙈.
Uzun sürmüş ama kavuşmuşsunuz tebrik ederim.

Ama bizim de mutlu olmaya ihtiyacımız var değil mi🥺 demin balkon camını açtım, hava nasıl güzel:KK43: birden içimde biyerlerde olma isteği geldi. Böyle güzelce giyinmek, bebeği de güzelce giydirmek, arabamiza atlatıp güneye gitmek🥲🥲🥲 hayaller Antalya hayatlar evde pijama😬
Cnm uzulme ben antalyadayim herkes denize gidiyo her yer mis 32 derece yemyesil ama ben tuvalete zor gidiyirum😂
Balkondan sosyal hayata bakiyorumm

Sezeryanla dpgum yaptm brnde ayni sizin gibiydim geciyor merak etmeyin idrarimi hissetmiorm die 3 gun dusundum simdi saolsun ole bi hissettiriyorki😂ugusukluk tam gecince hissediyorsnz
Ay nebileyim bi stres oldum baya süre geçti diye gerçi bazı sezaryen sıkıntılarım devam edio ama idrar olayına takıldım acaba yanlış bişey mi yaptı doktor die düşünüp duruom🤣

X